Şimdi Ara

BİREYSELLİK her şeydir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar bireysel özgürlüğünü kazanmış, maddiyatı yerinde kimsenin ne eziyet gördüğünü ne istediğinin olmadığını gördüm.

Aile demek ÖLÜM demektir. Herkes için BİREYSELLİK desteklenmeli. Devlet politikası olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para her şeydir

• Alıntı

metni:
    Aile demek ÖLÜM demektir.

Bu lafa katılmamak elde değil.

• bireyselligin aile ile bir alakasi yok

ikincisi modern dunyanin en buyuk sorunu bireyciliktir

• Ya olum yürüyün gidin ya aile her şeydir. Kafayı yemiş ruh hastaları. Keşke düzgün bir ailem olsaydı başka hiçbir şey istemezdim

• ingilizler de 4 yaşındaki çocuk bile tüm ihtiyaçlarını kendisi görür.

bizde ise 24 yaşındaki çocuk annee kahvaltımı odama getirsene diye bağırıyor.

birbirine yapışırsan, sohbet muhabbet ve birbirini bekleyerek zaman geçirirsin. evet bireysel olunmalı.

örneğin 5 kişi avm ye gittiniz. hep beraber gezerseniz doğru dürüst alışveriş yapılmaz, sen kremlere bakan anneni beklersin. ama herkez alışveriş yapsın 3 saat sonra saat tam 14:00 da hd iskenderde buluşalım dersen, herkes kafasına göre alışverişini yapar yığar.bireysellik yalnızlık iyidir.

• Tabi bireysel ekonomisine sahip olurlarsa mesela ailede geçimsizlik olursa kadın veya çocuk "sizinle mi uğraşıcam" deyip kendi başının çaresine bakabilir, kendini ezdirmek zorunda kalmaz. Ama iyi olan o "sizinle mi uğraşıcam" raddesine gelmemek, anlayışlı olmak ve aileyi bir arada tutabilmek, zorla değil sadece beraber mutlu olmak, anlaşmak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında bireysel sınırları, öz benliğimizi korurken çevremizle doğru ilişkiyi kurmak asıl mesele gibi geliyor bana.

• Kendin birşey yapamıyorsun devlet sana ne yapsın ...

• Aile herşeydir.

• Aile sizi siz olmaktan uzaklaştırır isteklerinizi genelde koruma adı altında baltalar ve siz asla istediğiniz siz olamazsınız.

Ortadoğuda genelde böyle...

Aile= pranga

• Beni anlayan biri.

• zengin aile her şeydir.

network,mali güç,entelektüel seviyesinden faydalanıp kendini rahat geliştirirsin.

anadolu insanının çocukları fukara beyinlidir.[%5 yanılma payı]

• Aslında her insan bireysel o yüzden bu tespit geçersiz. Aile içinde mutluysan sen mutlusun ya da sen mutsuzsun yani her türlü yalnızsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.