quote:Orijinalden alıntı: stigmata_ quote:Orijinalden alıntı: döküntü Edebiyatla uğraşacaksanız, imzamı okumalısınız Teşekkür ederim Ama sanal ortamda "dil kuralları" beni bağlamıyo kardeşim Tavsiyen için gerçekten teşekkürler Dil kurallarına uymazsan, ifade becerin düşer, anlaşılmakta sıkıntı çekersin. Önemli değil.
quote:Orijinalden alıntı: döküntü quote:Orijinalden alıntı: stigmata_ quote:Orijinalden alıntı: döküntü Edebiyatla uğraşacaksanız, imzamı okumalısınız Teşekkür ederim Ama sanal ortamda "dil kuralları" beni bağlamıyo kardeşim Tavsiyen için gerçekten teşekkürler Dil kurallarına uymazsan, ifade becerin düşer, anlaşılmakta sıkıntı çekersin. Önemli değil. Tabi bu hiç kullanmadığımız anlamına gelmiyo ama incik boncuk detay giricek kadar kullanmıyorum
quote:Orijinalden alıntı: GeçhoSubasa Çok güzel, Forumda gezdikçe yaptığım işleri yapmayasım geliyor arkadaş ya Sendede bi ışık vardır elbet herhangi bir konuda. Böyle küçümseme kendini
quote:Orijinalden alıntı: Razer Şiir 10 numara olmuş kardeşim. Paylaştığın için teşekkürler. Teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: the-revival Bu şiirini görmemiştim hocam. Çok güzel olmuş 1 yıl filan oldu, eskidi şiir @Trakonya´ Eyvallah kardeşim
quote:Orijinalden alıntı: ImperioN Tebrik ederim. Çok güzel anlatmışsın. Çok beğendim. Umarım herşey istediğin gibi olmuştur. Öncelikle teşekkürler 2,5 yıl geçmiş aradan, bende şimdi farkettim.. Hani beklemesi zor, sıkıcı, bunaltıcı geliyo insana ama; zaman herşeyin ilacı aslında "Sizden gidenlerin, sizi en mutlu yapanlar olması dileğimle.."