Hocam sizin şiir yazabildiğinizi bilmiyordum, gerçekten çok özel bir yetenektir. ''Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!''
Özellikle bu kıta çok güzel olmuş.
Geçen onca zamandan sonra anlasa ne fayda?
Bırak anlamasın, güzel anıların sana kalsın.
İzin verme, onlara da limon sıkmasın.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman
Bugünlerde aklıma takılan bi cümle var başka bi şiirden
"Bir ayrılığın ilk günü ölmeyenler birdaha ölmezmiş, bilirim..."
Bu arada;
ZoRBa, baykagan,ronaldinho_1 ve sey15da25
Teşekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: baykagan
Hocam sizin şiir yazabildiğinizi bilmiyordum, gerçekten çok özel bir yetenektir. ''Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!''
Özellikle bu kıta çok güzel olmuş.
yazma meraklısı biri değilim aslında.. arada bir esiyo böyle. Beğendiğine sevindim
stig ne oldu şimdi beraber misiniz ya anlamadım tam olarak
öyleyse sevindim...
Çok güzel Olmuş UsTa
quote:
Orjinalden alıntı: lejyonerx
öyleyse sevindim...
Ayrıyız ama görüşüyoruz sık sık yine. tuhaf bi durum onunlada olmuyo onsuzda :) Bakalım artık Allah sonumuzu hayır etsin
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
quote:
Orjinalden alıntı: lejyonerx
öyleyse sevindim...
Ayrıyız ama görüşüyoruz sık sık yine. tuhaf bi durum onunlada olmuyo onsuzda :) Bakalım artık Allah sonumuzu hayır etsin
evt hayırlısı olsun demek en güzeli...
quote:
Orjinalden alıntı: LveL
Çok güzel Olmuş UsTa
Teşekkürler
up :) 1 yıldan daha fazla zaman geçmiş ama hala şiirin aklımda girip bi bakayım dedim helal olsun yine bi yorum yazayım üstlere taşıyım dedim :) :)
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman
burayı bi yerden hatırlıyorum sanki
acaba burda mı okumuştum yine
quote:
Orijinalden alıntı: WiCKeD.
up :) 1 yıldan daha fazla zaman geçmiş ama hala şiirin aklımda girip bi bakayım dedim helal olsun yine bi yorum yazayım üstlere taşıyım dedim :) :)
Eyvallah kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: ..duygusuz..
burayı bi yerden hatırlıyorum sanki
acaba burda mı okumuştum yine
Valla yazarken tektim
Biraz baktım google amcada ama başka yerde bulamadım böle bi cümle
1 Yıldan fazla olmuş yazalı, muhtemelen burda görmüşsündür
hmm o zaman haklısın burda görmüşümdür=) çok hoş bi söz ki bunca zamandır aklımda kalmış=)
Edebiyatla uğraşacaksanız, imzamı okumalısınız
quote:
Orijinalden alıntı: döküntü
Edebiyatla uğraşacaksanız, imzamı okumalısınız
Teşekkür ederim
Ama sanal ortamda "dil kuralları" beni bağlamıyo kardeşim