Şimdi Ara

biri adsl nin verdiği modemi geri vermezsem!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biri adsl nin benden 50 tl depozito alarak verdiği modemi geri vermezsem ne olur?sözleşmemde 150 tl modem ücreti tahsil edeceklerini yazmışlar fakat airties ın sitesine girdiğimde bu modemin sadece biri adsl tarafından dağıtıldığını yazmasına rağmen internette 2.el olarak satılıyor.demekki birileri modemlerini geri iade etmiyorlar!

sorunum şu,eğer ben bu modemi geri vermezsem benden bu modem ücretini nasıl tahsil edebilirler?

• Eve kağıt gelir herhalde fatura benzeri bir şey, üzerinde 150 TL yazılı. :)
  • bugün aradım,kapattırıyorum dedim.modemi bile sormadılar :)ben kendim söyledim modemi napcaz diye,arkadaşlar birkaç gün içerisinde sizi ararlar yardımcı olurlar,modeminizi gönderirsiniz,depozitonuz verdiğiniz IBAN numarasına yatırılır dediler.hiç tahmin etmiyorum bidaha arıycaklarını ama bakalım belli olur bikaç haftaya nolacağı :)
  • Hiç sözünü etmeseymişsin keşke
  • niye kapatıyorsunuz? ttnetten daha iyi.
  • Pek alakası yok ama 2 kişi Digiturk kapattırdık ben iade ettim kutuyu (gelen arkadaş konudan bihaberdi) arkadaş etmedi. 200 küsür lira çaktılar faturayı.
  • 3 sene olmuş iptal etsek modemi yine ister mi
  • Modemin modeli şu ilk verilenlerden war 140 ise her servis sağlayıcı ile çalışacak firmware mevcut yok soraki verilen air serisi ise sanırım sadece biri ile çalışıyor.
  • 3yıl geçtiyse zaten onun parasını senden çatır çatır almıştır dert etme modem senin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.