Bildirim
BİRİ BANA BU SYMBİAN^3 5800'ı AÇIKLASIN !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
abowww çok benzetilmiş kopya sanki aa farklı ev ekranları var nasıl oluyor bu -
fake diyecem ama çok gerçekçi duruyor acaba doğru olabilirmiquote:
Orijinalden alıntı: alicoooo
Bu mesaj silindi. -
ÇOK GERÇEKÇİ MENÜ DÜZENİ OPTİONS FALAN AMA BU İMKANSIZ DENİLEN OLAY DOĞRU İSE LİNK NEREDE ? :Dquote:
Orijinalden alıntı: hommate01
fake diyecem ama çok gerçekçi duruyor acaba doğru olabilirmi
Alıntıları Göster -
gm
quote:
Orijinalden alıntı: KEyQUAD
ÇOK GERÇEKÇİ MENÜ DÜZENİ OPTİONS FALAN AMA BU İMKANSIZ DENİLEN OLAY DOĞRU İSE LİNK NEREDE ? :D
kardeşim görünce çok şaşırdım şimdi ne desem yalan olur inanki çok gerçekçi duruyor düşünsene birde gerçek olacak -
0:31'de model: N8 yazıyorquote:
ÇOK GERÇEKÇİ MENÜ DÜZENİ OPTİONS FALAN AMA BU İMKANSIZ DENİLEN OLAY DOĞRU İSE LİNK NEREDE ? :D
Alıntıları Göster
sürüm versiyon tarihi: 2010/09/18
gerçekten o tarihte bi şey olsaydı şimdiye kesin bi şeyler sızardı... -
quote:
Orijinalden alıntı: Blind42
0:31'de model: N8 yazıyor
sürüm versiyon tarihi: 2010/09/18
gerçekten o tarihte bi şey olsaydı şimdiye kesin bi şeyler sızardı...
kardeşim dediğin doğru ama videoda çok gerçekçi duruyor şimdi yalandır demek yanlış olur -
Çok özür dilerim en son Nokia 6600 kullanmıştım, olayla ilgili hiç bilgim yok tamamen meraktan soruyorum, videoda bu kadar şaşıracak ne buldunuz acaba?quote:
fake diyecem ama çok gerçekçi duruyor acaba doğru olabilirmi
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: berdush
Çok özür dilerim en son Nokia 6600 kullanmıştım, olayla ilgili hiç bilgim yok tamamen meraktan soruyorum, videoda bu kadar şaşıracak ne buldunuz acaba?
Nokia 5800, Symbian s60v5 (Symbian^1) işletim sistemini kullanır, Nokia N8 telefonlar ise (Symbian^3)
N8 in yazılımının, 5800'a uyarlandığını iddia eden bir video.
Fakat 5800 , Symbian^3 ü kaldıracak gerekli donanim özelliklerine sahip olmadığından büyük ihtimal fake. -
quote:
Orijinalden alıntı: harun_tr
quote:
Orijinalden alıntı: berdush
Çok özür dilerim en son Nokia 6600 kullanmıştım, olayla ilgili hiç bilgim yok tamamen meraktan soruyorum, videoda bu kadar şaşıracak ne buldunuz acaba?
Nokia 5800, Symbian s60v5 (Symbian^1) işletim sistemini kullanır, Nokia N8 telefonlar ise (Symbian^3)
N8 in yazılımının, 5800'a uyarlandığını iddia eden bir video.
Fakat 5800 , Symbian^3 ü kaldıracak gerekli donanim özelliklerine sahip olmadığından büyük ihtimal fake.
çok benzemiş ama donanımsal olarak 5800 symbian 3 ü kaldırmaz ama ilk defa bu kadar benzetilme yapılan video gördüm gdesk te olabilir
-
yahu rahat bırakın şu 5800'ı artıkquote:
Orijinalden alıntı: MilanRapajic
Alıntıları Göster -
27 ram kalmış telefonda symbian 3 ün 5800 a port edileceğine ben zaten inanıyorum bu video fake olsa bile ki bana gerçek gibi geldi.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
ROM OLARAK BOYUTU DAHA YÜKSEK DEĞİL Mİ 148 MB DAN SYMBİAN ^3 ÜNquote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
27 ram kalmış telefonda symbian 3 ün 5800 a port edileceğine ben zaten inanıyorum bu video fake olsa bile ki bana gerçek gibi geldi.
Alıntıları Göster -
Defalarca izledim ama hiç açık bulamadım video da.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Yoksaaa gerçekmi ? -
Ram takviyesi yapmışlar ,Ekran kartını yükseltmişer,İ7 Takmışlarquote:
Orijinalden alıntı: byakman
Defalarca izledim ama hiç açık bulamadım video da.
Yoksaaa gerçekmi ?
Alıntıları Göster
Ne bilim ama iyi yapmışlar -
BÜYÜK BİR İHTİMALLE GERÇEK BENİM TEL BİLE 3G KAMERASINDAN GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI KENDİ KENDİNE RESET ATTI :Dquote:
Orijinalden alıntı: byakman
Defalarca izledim ama hiç açık bulamadım video da.
Yoksaaa gerçekmi ?
Alıntıları Göster -
Umarım gerçektir bende çıkar çıkmaz flash atarım cihaza.quote:
BÜYÜK BİR İHTİMALLE GERÇEK BENİM TEL BİLE 3G KAMERASINDAN GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI KENDİ KENDİNE RESET ATTI :D
Alıntıları Göster -
çok şaşırdım valla bu kadar benzetme olamaz ama gdesk ten çok şüpheleniyorumquote:
Orijinalden alıntı: Titanyum Adayı
Umarım gerçektir bende çıkar çıkmaz flash atarım cihaza.
Alıntıları Göster -
belki orjinal yazılıma flash ev ekranı hazırlanmıştır, bi kaç ufak değişiklik yapılmıştır.quote:
çok şaşırdım valla bu kadar benzetme olamaz ama gdesk ten çok şüpheleniyorum
Alıntıları Göster
ekranı döndürmedi çünkü hiç -
quote:
gdesk'ten süpeye gerek yok bence.cünki gdesk cok kasıyo.dokunmatikleri tam algılayamıyor bazen.oysa bu cok hızlı.Bence gdesk felan değil.başka bi iş var işin içinde
o zaman symbian 3 5800 da
Benzer içerikler
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- telefon ekranı neden yanıp söner
- simlog şikayet
- ınsert sım ne demek
- sim kart depolama alanı dolu
- pin kodu kaldırma
- telefon hoparlör temizleme
- numara sorgulama
- şeffaf kılıf beyazlatma
- firmware nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X