Arkadasklar bana yardım ederseniz cok sevinirim Dun bılgıayarıma format attım indirdigım windows xp yı kurdum actıgımda sadece javayı ve msn nın yenı versıyonlarını kuramıyodum herhal windows buzuk dedım eskı wındowsumu yukledım aynı problem onceden kullandıgım wındowstada(eskıden calısıyodu) olunca ne oldugunu anlamadım bunun ne oldugunu bılen varsa cok sevınırım
Arkadaşım daha güzel cümlelerle daha iyi açıklamalısın.Kurduğun windows sürümü nedir.Sp2 mi?Tam olarak nasıl yükleyemiyorsun hata mesajı veriyormu?
eski windowsunu format atmadan mı yükledin??öyle yaptıysan sorun düzelmemiş olabilir..
Gerekli Bölüme Taşınmıştır. Bundan Sonraki Açacağınız Başlıkları Lütfen Bölüme Uygun yere Açınız ki Sorununuza bir an önce çözüm bulabilinsiniz.
Muhtemelen eski sisteme format atmadan yüklemiş ve eski CD de bozuk.
ikisindede format attım ama sorun aynı iki windowsta sp2 ikinci yukledıgımformat atmadan once kullandıgım cd makınenın ındırdıgı msn ve javanın sıtesınden kaynaklı bı problem olabırmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme