Şimdi Ara

biri bana forum kurabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet başlıkta da söylediğim gibi birinin bana forum kurmasını rica ediyorum

www.harbiturk.com domaini bana aittir bu adres uzun zamandır boşta bundan olsa olsa motosiklet sitesi, olur dedim ( motor merakım var da başkalarının forumlarına takılmaktansa kendı forumumla meşgul olmam daha doğru olabılır dedim )

neyse lafı uzatmayayım işlerimden dolayı pc ye fazla vakit ayıramıyorum bu nedenle forum olayını oturup öğrenmemde bir işe yaramayacak çünkü ilgilenemeyeceğim eğer bir arkadaş bana yardımcı olur bu işlemi yaparsa cok memnun olacağım (www.motosiklet.net benzeri bir site düşünüyorum )

maksat hobi olsun arkadaşlar

kötü alışkanlıklardan uzak durmak adına vaktimizi değerlendirebileceğimiz birçok şey olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi argat44 -- 27 Mayıs 2007; 23:12:03 >

• verdiğin örnek salt forum değil..portal+forum kurulu..PM e kapalıyım..o yüzden urdan anlaşalım..250 milyon eski parayla olur..forum+portal kurulumu olacak ve işine yarayacak modları kurulacak..gerekli güvenlik ayarları+tema da istenilen tarzda oynamalar olacak..1 senelik destekte istersen 150 milyonda buna isterim
  • Ben SMF de yim.Sana portal ve forumu çok ucuza kapatırım.SMF bilgim yüksek düzeyde.Portalıda bilirim.(kuracağım sistemi)

Ayrıca sitene özel temada veririm.

50-100 YTL ARASINDA değişir.100 Ytlyi aşmaz.PM At görüşelim.Zaten yakında ücretli tema sitesi açıyoruz.Senin sitenin reklamını da yaparım 2 hafta sitemde.Üye getiririz.İstersen tabi
  • Php Nuke KuruLum + Thema + GuvenLik + SEO 70 - 80 Ytl Arası İstedıgım Modul Ve BloqLara BagLı
  • bedava forum bedava kurulur. ama dediğin sitedeki lisanslı forummuş.
  • bana pm at ücretsiz kurarım. yalnızca sitene brenim sitene ait küçükte olsa bir reklam olsun yeter:)
  • forumun da parayla kurulduğunu ilk defa görüyorum :/ program kurmaktan ne farkı varsa :)
  • profesyonel bir forum sitesi olacağı için işin içinde para olması normal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.