Şimdi Ara

Biri bana osu oynamayı öğretebilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Tutorial da neyi nasıl yaptırdığına dikkat etmezsen öğrenemezsin, daire tam kapanmak üzereyken tutacaksın.Topu ilerletme varsa sayıya tıkladıktan sonra top ilerlerken mouse u topun etrafındaki çemberin içinde topla beraber sürüklemen gerekiyor.Ok işaretinde de top o işarete çarptığında gösterdiği yöne doğru geri gidecek vs.

teşekkür ederim inş öğrenirim bir deniyeceğim şu tutorial'ı
  • geldim geldim
    oncelikle kesinlikle mouse la beatmaplere tıklayarak ogrenme z tusuna basarak alısırsan daha rahat oluyor sarkilarıhttp://osu.ppy.sh/p/beatmaplist buradan indirebilirsiniz ayarlarda da ekran secimleri var baska sorular varsa alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stretier

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Tutorial da neyi nasıl yaptırdığına dikkat etmezsen öğrenemezsin, daire tam kapanmak üzereyken tutacaksın.Topu ilerletme varsa sayıya tıkladıktan sonra top ilerlerken mouse u topun etrafındaki çemberin içinde topla beraber sürüklemen gerekiyor.Ok işaretinde de top o işarete çarptığında gösterdiği yöne doğru geri gidecek vs.

teşekkür ederim inş öğrenirim bir deniyeceğim şu tutorial'ı

Kardeşime öğrettim şuan 4 yıldızlıları filan oynuyor çok rahat öğrenirsin.Ben mouse hakimiyeti üst seviyede olan biriyim ama sana olan bana da oldu.İlk başladım topu filan sürükleyemiyorum ne zaman basmam gerek filan sinirlendim kapadım , sonra tekrar girdim hatalı tıklıyormuşum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: PaladinTr

beginner mapler var onları indir öyle başla

ilk günden böyle performans bekleme

ya da böyle

Safkan Asyalı detected.

• oynamak isteyen varsa eklesin oyle çok iyi dğeilim rekorum 1 milyon :D 140 bpmde r10halil
  • 74 lvl lerdeyim zevkli oyun ama çoğu insan sabırsız olduğu için çabuk bırakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: PaladinTr

beginner mapler var onları indir öyle başla

ilk günden böyle performans bekleme

ya da böyle

bunu hangi işsiz yaptı acaba

• Çok teşekkürler. ilk başlarda zor gelen fakat alışınca kesinlikle çok eğlenceli olan süper oyun. sevdiğiniz bir şarkıda hem ritim tutuyor hem söüylüyor hem eğleniyorsunuz. çok keyiflidir.

hafif bağımlılık yapıyor diyebilirim hatta. stres atmak için gayet güzel oluyor. belli bir seviyeden sonra gelişmeniz fare ile çok yavaşladığı için tablet almak isteyebilirsiniz . tablet alacaklara önerilerim XP-Pen Star G430S ( https://www.xp-pen.com/product/52.html ) önerebilirim rahatlıkta ancak şunu belirtiyim tableti alınca whitecat olmuyorsunuz. 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.