Şimdi Ara

Biri bana osu oynamayı öğretebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deliricem ya birtürlü öğrenemedim nasıl yapıcam nerde basılı tutucam lol'de canım sıkılınca bekleme ekranında falan oynamak istiyorum ama bir türlü beceremedim yardımcı olabilecek var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

osu! Nasıl Oynanır: Yeni Başlayanlar İçin Bir Kılavuz

osu! oynamak, müzik ritmine uyumlu hareketleri içeren, beceri ve refleks gerektiren bir ritim oyunudur. İşte yeni başlayanlar için adım adım bir kılavuz:

1. Adım: Oyunu İndir ve Yükle

{osu nasıl oynanır} sorusuna ilk cevap, oyunu resmi web sitesinden indirmek ve bilgisayarına yüklemektir.

2. Adım: Kontrolleri Özümse

Oyun, genellikle bir tablet veya klavye ve fare kombinasyonu ile oynanır. Ekranda beliren notaları ritme uygun bir şekilde vurmak için bu kontrolleri kullanmalısın.

3. Adım: Notları Tanı

{osu nasıl oynanır} konusunu anlamak için notları tanıman gerekir. Oyun, dört farklı renkte daire, kaydırıcı ve dönüş notaları içerir.

4. Adım: Beatmap Seç

Bir beatmap, müziğin ritmine göre düzenlenmiş bir harita dosyasıdır. Yeni başlayanlar için kolay beatmap'lerle başlaman önerilir.

5. Adım: Oyunu Oyna

Beatmap seçtikten sonra, oyunu başlatabilirsin. Müzik çalarken, notalar ekranda belirecek ve onları doğru zamanda vurman gerekecek.

6. Adım: Puanlama

Notları ne kadar doğru ve zamanında vurursan, o kadar çok puan kazanırsın. Ayrıca, "combo"lar oluşturarak daha yüksek puanlar elde edebilirsin.

7. Adım: Uygulama ve Geliştirme

{osu nasıl oynanır} sorusunun cevabı pratik yapmakla ilgilidir. Ne kadar çok oynarsan, o kadar iyi olursun. Zorluk seviyesini kademeli olarak artırarak becerilerini geliştirebilirsin.

Ek İpuçları:

• Ritme odaklan ve müziği dinle.
    • Doğru zamanlamayı yakalamak için görsel ve işitsel ipuçlarını kullan.
    • Hızlı hareketlere hazır ol ve parmaklarını esnek tut.
    • Hata yapmaktan korkma; oyunun amacı gelişmektir.

Osu! öğrenmek ve oynamak için zaman ve çaba gerektiren ödüllendirici bir oyundur. Bu kılavuzu izleyerek, {osu nasıl oynanır} sorusunun cevabını bulabilir ve bu heyecan verici ritim oyununun dünyasına adım atabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • beginner mapler var onları indir öyle başla

ilk günden böyle performans bekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelyus -- 13 Kasım 2013; 15:19:00 >
  • Bende denedim çok gıcık oyun önermem başka bişey oyna
  • Anlatarak ogretilicek birsey degil oynaya oynaya ogreniyorsun.Baslangic duzeyinde maplerde oynayarak basla.
  • Tecrübeyle alakalı o oyun. Saydam daireler tam yuvarlağın üstüne geldiğinde tıklaman gerekiyor. Onu yapınca geriye sadece tecrübe kalıyor
  • Tutorial'ı oynamayı , yazılanları takip etmeyi denedin mi , tutorial'ı oynayıpta anlamadıysan sıkıntı var yada ingilizcen zayıf. Tek tek nerde ne yapılır zor rehberleri var mı bilmiyorum. Ben bir hafta hiç birşey yapamamıştım, biraz sabır gerekiyor.
  • sarkıları nerden indiriyoz ve yarım ekran nasıl yapıyoruz bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende dyrus izlerken beğenip indirmiştim fakat ilk zamanlar hiç birşey yapamamıştım. Tam üstünde basıyorum işlemiyor gibi geliyor falan filandı durum ama zamanla alıştım. Osunun sitesinden ritmini , gidişatını bildiğin şarkıları indirip oynarsan daha hızlı alışırsın.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaladinTr

beginner mapler var onları indir öyle başla

ilk günden böyle performans bekleme

ya da böyle

• Aslında oynayanlar varsa arada multi oynayabiliriz.
  • saçma sapan birşey abi ya
  • Kardeş diamond falansın sanırım bekleme ekranında oyun bulması bu kadar sürdüğüne göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

Kardeş diamond falansın sanırım bekleme ekranında oyun bulması bu kadar sürdüğüne göre.

yok kardeş ya onu demiyorum yüklenme ekranını falan diyorum birde şampiyonumu lockladıktan sonra 2 dk' falan boş zamanım oluyor o arada oynamak için dedim maç başlayana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stretier

quote:

Kardeş diamond falansın sanırım bekleme ekranında oyun bulması bu kadar sürdüğüne göre.

yok kardeş ya onu demiyorum yüklenme ekranını falan diyorum birde şampiyonumu lockladıktan sonra 2 dk' falan boş zamanım oluyor o arada oynamak için dedim maç başlayana kadar.

Ben yanlış anlamışım.

• quote:

quote:

quote:

Ben yanlış anlamışım.

yok problem değil ya ben bekleme ekranı derken yükleme ekranını kastetmiştim ben özür dilerim

• X veya z kullanırsan çok daha kolaylaşır işin tıklamana gerek yok illada ( x sol tık z sağ tık ikisinide aynı anda basılıabiliyor genelde hard maplerde işine yarar) 22 level falanım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karma Police -- 13 Kasım 2013; 16:55:35 >
  • quote:

quote:

Şınav çek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VisualPwnage

quote:

quote:

Şınav çek ?

kiloluyum ben ya o tür şeylerle işim olmuyor

• Tutorial da neyi nasıl yaptırdığına dikkat etmezsen öğrenemezsin, daire tam kapanmak üzereyken tutacaksın.Topu ilerletme varsa sayıya tıkladıktan sonra top ilerlerken mouse u topun etrafındaki çemberin içinde topla beraber sürüklemen gerekiyor.Ok işaretinde de top o işarete çarptığında gösterdiği yöne doğru geri gidecek vs.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.