Şimdi Ara

Biri Bana Yardım Etsin...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar msn sayfasınada yazdım ama cewap gelmedi o nedenle başlık açıyorum.Benim sıkıntıma bi çare bi yardım lazım.Son bir haftadır msn me bişey oldu bağlantı kuramıyorum.Bağlanmaya çalıştığımda hata weriyo sorun gideri tıklıyorum 2. adımda kalıyo we warsayılan ağ geçidiniz çewrimdışı görünüyor şeklinde bir msj çıkıyor.Bu konu ile ilgili lütfen biri akıl wersin çıldırmak üzereyim.

• Msn plus yüklü mü ? Msn sürümü 7.5 mu ? msn plus ile bağlantı sorunu yaşadım , antivir virüs tarama programı ile msn plusın registry deki 100 e yakın imzasını sildim msn i kaldırıp tekrar kurdum sorunum çözülmüştü bir uninstall & install deneyebilirsiniz

msndeki email adresiniz çalışır durumda mı log in olarak deneyin
  • Ya msn 7.5 wersiyonu yüklü plus kurulu değil we işin komik yönü 1 hafta önceye kadar çalışıyodu ama şuan çalışmıyo.Uninstall-install da yaptım ama hala aynı ne alakadır anlayamıyorum ya.
  • Bu arada login olabiliyorum.Yani msn sitesine girip maillerimi kontrol edebiliyorum yada oturum açabiliyorum bi sıkıntı yaşamıyorum.Ama messengerda warsayılan ağ geçidiniz çewrimdışı görünüyor hatası çıkıyo karşıma.
  • dostum bide şöyle dene....
    adsl'den giriyosun umarım
    1-Ağ bağlantılarımın özelliklerine gir
    2-Yerel Ağ bağlantısı özelliklerine gir
    3-Internet İletişim Kuralları(TCP/IP) özelliklerine gir
    4-Aşağıdaki DNS sunucu adreslerinhi kullan'a tıkla
    5-ilk kutuya
    195.175.37.14
    ikinci kutuya
    212.156.2.70 yaz..
    6-Tamam --Tamam' tuşlarına bas
    7-Yerel ağ bağlantısı üzerine sağ tıkla devre dışı bırak
    8-biraz bekle..ağ bağlantısının üzerine çift tıkla.biraz bekle..
    9-Messenger'ı açabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiteDark

Ya arkadaşlar msn sayfasınada yazdım ama cewap gelmedi o nedenle başlık açıyorum.Benim sıkıntıma bi çare bi yardım lazım.Son bir haftadır msn me bişey oldu bağlantı kuramıyorum.Bağlanmaya çalıştığımda hata weriyo sorun gideri tıklıyorum 2. adımda kalıyo we warsayılan ağ geçidiniz çewrimdışı görünüyor şeklinde bir msj çıkıyor.Bu konu ile ilgili lütfen biri akıl wersin çıldırmak üzereyim.

dostum benimde öyle bi problemim vardı arkadaşların yazdıklarını denedin eğer olmadıysa ne marka modem kullanıyosun bilmiyorum ama modemine RESET atmayı biliyosan RESET at sorun daha sonra halloluyor.bende de 3-4 gün öyle bi problem olmuştu reset attım modeme MSN de hiç tık yok suanda...bi dene umarım olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vauva -- 30 Ocak 2006 1:33:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.