Arkadaşlar abiler... Bende P4 3,2 1024 DDR2 X700 PRO 256 MB 160 GB SATA DİSK olan bi sistem var işlemcinin orjinal fanını çok ses yapıyor die yaklaşık 1 sene önce deiştirmiştim onun yerine Thermaltake marka bir soğutma modülüve üstüne takmak içinde Zalman marka bi fan aldım ses sorununu aştım ancak o gün bügün pc ısısı 65-70 derecenin altına inmedi hiç bir zaman şu an ise durum daha vahim biosta 80 derece gösterio intelin programında ise 70-75 arası gösterior pc yi topladığım ve thermaltake i aldığım yer eksen pc dir ve montajınıda onlara yaptırdım bu sorundan dolayı kaç kez götürdüysem bi gelişme olmadı şimdi sorum şu forumda bu sorunu halledebileceğine inanan biri varsa lütfen benle temasa geçsin yarın tekrar eksene götürücem ama bi çare olacağını sanmıyorum onun için burda sizlerden yardım istemekten başka çarem kalmadı ücreti neyse onuda hallederiz yardımlarınızı bekliorum BANA ULAŞMAK İÇİN : ilbayy@hotmail.com Şimdiden saolun!!!
Arkadaşım bende de bu soğutucunun bakır + aliminyum karışımı var. Takması zor bir soğutucu ayrıca tam oturtmak tam bir mesele. Sen bence soğutucuyu elinle şöyle hafifce bir oynat çok fazla değil ama ha eğer tabanıda fazlaca oynuyorsa tam oturmamış demektir. Kendin dikkatlice takmaya çalış veya bilen birilerine monte ettir.