Şimdi Ara

biri bana yardm etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb ben su anda yurt disinda liseyi bitirmis ama burda üniversite sinavini alamadim ve bu sene bi daha girecem yani bi lise son daha okuyacagm.
    Neyse sorun su; ben seneye üniversiteyi TÜRKIYE de okumak istiyorum, dil bölümünde, ama MALESEF Tûrk vatandasym yani imkansz mi?? Bi YOLU YOK MU?

CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM

• çifte vatandaş mısın? bunun için bi kolaylık var sanırım bir abla uğraşıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırtılcık

çifte vatandaş mısın? bunun için bi kolaylık var sanırım bir abla uğraşıyordu.
    EVET MALESEF CIFTE VATANDASIM BABAMI GEBERTECM KIM DEDI SANA BENI TÜRK VATANDASI YAP DIE!
    kolaylk var mi??ne?
    kim ugrasiyodu?
    delirecem ben AL TARAFI DIL OKUYACAM YA DIL HERYERDE AYNI...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapgirl

EVET MALESEF CIFTE VATANDASIM BABAMI GEBERTECM KIM DEDI SANA BENI TÜRK VATANDASI YAP DIE!
    kolaylk var mi??ne?
    kim ugrasiyodu?
    delirecem ben AL TARAFI DIL OKUYACAM YA DIL HERYERDE AYNI...

Alıntıları Göster
    YA NIE HIC KIMSE BAKMIO BURAYA

• quote:

YA NIE HIC KIMSE BAKMIO BURAYA

Alıntıları Göster
    yurt dışından TRde okumak isteyen kişiler için bir sınav var ona girip yeterli puan alman yeterli.ayrıca bizim kadar yüksek puanlar alman gerekmiyor.istersen diğer vatandaşlığa tamamiyle geçişini yaptırabilirsin. babana kızmana gerek yok. benim teyzeler çifte vatandaş, kuzenler Türk vatandaşı değil. o ablayla görüşebilirsem yazarım buraya.

• quote:

yurt dışından TRde okumak isteyen kişiler için bir sınav var ona girip yeterli puan alman yeterli.ayrıca bizim kadar yüksek puanlar alman gerekmiyor.istersen diğer vatandaşlığa tamamiyle geçişini yaptırabilirsin. babana kızmana gerek yok. benim teyzeler çifte vatandaş, kuzenler Türk vatandaşı değil. o ablayla görüşebilirsem yazarım buraya.

Alıntıları Göster
    AMA O SINAVI GIRMEK ICIN TÜRK VATANDASI OLMAMAK GEREKIYORMUS!!
    ÖSS YE MI GIRECM O ZAMAN???? NASIL GIRECEM BEN?
    ALLAHM SEN BANA YARDIM ET

• quote:

AMA O SINAVI GIRMEK ICIN TÜRK VATANDASI OLMAMAK GEREKIYORMUS!!
    ÖSS YE MI GIRECM O ZAMAN???? NASIL GIRECEM BEN?
    ALLAHM SEN BANA YARDIM ET

Alıntıları Göster
    e sen de hangi ülkedeysen oranın vatandaşlığına geç :) problem çözülür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

e sen de hangi ülkedeysen oranın vatandaşlığına geç :) problem çözülür.

Alıntıları Göster
    CIFTE VATANDASIM BEN! HEM FRANSIZ HEM TÜRK
  • quote:

CIFTE VATANDASIM BEN! HEM FRANSIZ HEM TÜRK

Alıntıları Göster
    anlıyorum canım,biliyorum da sadece fransız vatandaşlığına da geçebiliniyor sanırım. en azından almanyada geçiliyor,benim kuzenler geçti. dediğim gibi teyzeler çifte vatandaş,kuzenler alman vatanadaşı. (sonradan geçtiler yani)
  • quote:

anlıyorum canım,biliyorum da sadece fransız vatandaşlığına da geçebiliniyor sanırım. en azından almanyada geçiliyor,benim kuzenler geçti. dediğim gibi teyzeler çifte vatandaş,kuzenler alman vatanadaşı. (sonradan geçtiler yani)

Alıntıları Göster
    hiç sanmiorm
    http://dis.comu.edu.tr/yogrencitr/basvuru.htm iste bu sitede: uyruğundan biri Türkiye Cumhuriyeti (TC) veya KKTC olan çift uyruklu öğrenciler yabancı uyruklu öğrenci için başvuruda bulunamazlar. YAZIOR
    YANLIS SITEYE MI GIRDIM YOKSA?

• quote:

hiç sanmiorm
    http://dis.comu.edu.tr/yogrencitr/basvuru.htm iste bu sitede: uyruğundan biri Türkiye Cumhuriyeti (TC) veya KKTC olan çift uyruklu öğrenciler yabancı uyruklu öğrenci için başvuruda bulunamazlar. YAZIOR
    YANLIS SITEYE MI GIRDIM YOKSA?

Alıntıları Göster
    tamam canım sen o sınava başvurmadan önce nüfusla ilgilenen devlet dairesine gidip sadece fransız vatandaşı olmak istediğini belirteceksin,sonra sadece fransız vatandaşı olacaksın,sonra da gidip sınav için başvuru yapacaksın. yani baban seni çifte vatandaş olarak kaydettirmiş diye ölene dek böyle kalacaksın diye bişey yok.

• quote:

tamam canım sen o sınava başvurmadan önce nüfusla ilgilenen devlet dairesine gidip sadece fransız vatandaşı olmak istediğini belirteceksin,sonra sadece fransız vatandaşı olacaksın,sonra da gidip sınav için başvuru yapacaksın. yani baban seni çifte vatandaş olarak kaydettirmiş diye ölene dek böyle kalacaksın diye bişey yok.

Alıntıları Göster
    devlet dairesine... türkiye ye mi gitmem lazm???

• quote:

devlet dairesine... türkiye ye mi gitmem lazm???

Alıntıları Göster
    oyy oyy fransızca bilmiyorum ben...... işte fransada nüfus işleriyle ilgilenen kuruma git... ya da gitme sen bilirsin. valla....
  • quote:

oyy oyy fransızca bilmiyorum ben...... işte fransada nüfus işleriyle ilgilenen kuruma git... ya da gitme sen bilirsin. valla....

Alıntıları Göster
    yok yok gidym ben ararim ya... da olur mu ki burdan olmaz gibi ya fransizlar mi türk vatandasligimi iptal ettirecekler
  • quote:

yok yok gidym ben ararim ya... da olur mu ki burdan olmaz gibi ya fransizlar mi türk vatandasligimi iptal ettirecekler

Alıntıları Göster
    INTERNETTE ARASTIRDIM VATANDASLIK NASIL IPTAL ETTIRILIR BULAMADIM...
    O SINAVA NE ZAMAN YAZILMAM GEREKIYO BILEN VAR MI?

• quote:

INTERNETTE ARASTIRDIM VATANDASLIK NASIL IPTAL ETTIRILIR BULAMADIM...
    O SINAVA NE ZAMAN YAZILMAM GEREKIYO BILEN VAR MI?

Alıntıları Göster
    ? ? ?
  • quote:

? ? ?

Alıntıları Göster
    NIE KIMSE YARDIM ETMIO BURDA
    Vatandaslik kaç ayda iptal edilir bilen var mi??? umarm uzun sürmez...

• quote:

NIE KIMSE YARDIM ETMIO BURDA
    Vatandaslik kaç ayda iptal edilir bilen var mi??? umarm uzun sürmez...

Alıntıları Göster
    Madem babanı geberticen?Niye geliyosun Türkiyeye?Gelme bizim ülkemize.Ohh ne ala orda dili öğreniyolar gelip burda sınava giriyolar yat allah yat.Bizimkilerde burda biyerlerini yırtıyor.Yürü kızım yürrrrrrüüü.Anca gidersiiinnnnnnnnnnn

• quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

Madem babanı geberticen?Niye geliyosun Türkiyeye?Gelme bizim ülkemize.Ohh ne ala orda dili öğreniyolar gelip burda sınava giriyolar yat allah yat.Bizimkilerde burda biyerlerini yırtıyor.Yürü kızım yürrrrrrüüü.Anca gidersiiinnnnnnnnnnn

Alıntıları Göster
    GELECEM GÖRÜRSÜN GELDIGIMDE ILK SENI GEBERTECEM BABAMDAN VAZ GECTIM
    senin ülken dedigin yer benimde ülkem bu arada

• quote:

GELECEM GÖRÜRSÜN GELDIGIMDE ILK SENI GEBERTECEM BABAMDAN VAZ GECTIM
    senin ülken dedigin yer benimde ülkem bu arada

Alıntıları Göster
    Yaw gidin chat mi yapıyosunuz msn den mi konuşuyonuz bi de kendi kendine konuşmaya başlamış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.