Şimdi Ara

biri beni kasabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • srodan sıkılıq ko ya geldım 58 lık asasım vardı soyulmus hayal kırıklıgına ugradım olyqıada dfgg1 ıdı belkı tanırsınız benı kasarmısınız ıstedıgınız servere gelırım yanlıs cabuk olursanız cok ıyı olur

• item yoksa bırak ko yu
    pokemon oyna ne güzel
  • sen oyunu bırak
  • ben qokemon oynamıyorum o cok eskı ımza bu 1 oynayıq oynamıycagımı sıze mı sorcam qost kascaksanız yazmayın buda 3
  • duzgun yazsanda anlasak p leri neden q yapıyosun hayır anlamakta zorlanıyorum ayrıca server olimpia sanırım
  • ya bı harfım calısmıyo ondan yanı ıstedıgınız serverede gelırım onemlı deıl benım ıcın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

item yoksa bırak ko yu
    pokemon oyna ne güzel

muhahahah katılıyorum +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertcano123

ya bı harfım calısmıyo ondan yanı ıstedıgınız serverede gelırım onemlı deıl benım ıcın

Biz Senden Oyunu BırakmaNı isTioz Tamam mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity
    item yoksa bırak ko yu
    pokemon oyna ne güzel

zuahuu pokemon mu 6 yasında ki yegenimin oynamaya bıkmadıgı oyundan mı bahsediyosun

oly de tanıdıklarım var söylerim onlara ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: duruX

quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity
    item yoksa bırak ko yu
    pokemon oyna ne güzel

zuahuu pokemon mu 6 yasında ki yegenimin oynamaya bıkmadıgı oyundan mı bahsediyosun

oly de tanıdıklarım var söylerim onlara ...

• eheueuhe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raptora6767

eheueuhe

ne güzel post kasıyosun sen öle
  • Bn Kasarım Olympiada o1 deyim pm at TuRKinght Tmm Mı 61 lw Mage Zombiede kasaarıız senİ ancak İşin Ucundan biraz koklat
  • sizden bişi istemiyorum tmm bosverdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mageda

quote:

Orjinalden alıntı: mertcano123

ya bı harfım calısmıyo ondan yanı ıstedıgınız serverede gelırım onemlı deıl benım ıcın

Biz Senden Oyunu BırakmaNı isTioz Tamam mı ?

ben bırakmıcam bana karısamazsın bosunada mesaj kasma yoksa sıkayet edılıceksın
    ayrıca eheheheuhehe dıye mesaj yazanlar +1 yazanlar bu bırıncı uyarı sızden yardım ıstedık sız dalga gectınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcano123 -- 9 Eylül 2007; 13:36:30 >

• AYIP YA ÇOCUK ALT TARAFI KASIN DEDİ YAPTIGINIZ ŞEYELERE BAKIN SANKI CHARLAR ANASININ KARNINDAN ÇIKTIGINDA İTEMLİMİ OLUODU ADAMDA SIFIRDAN BASLIOMUS GİBİ YAPCAK GALİBE KARDES SEN GEL GRAKONA SENİ KASİM ...
  • grakona gelıyım kardeste yanı maddı durumum yok evden oynuyom ama grakona gırmek cok zor
  • YA BENDEDE PRE YOK SADECE SABAHLARI GİRİOM DC FLN OLURSAM GİREMİOM ANCA REST FLN ATILIRSA İSTERSEN TABİKİDE
  • tmm gelırım de yanı ne olcam ve ıtem fılen ıstemıyosun dı mı bugun gırememde yarın sabhtan bıraksam gıtsem okul bakcazda kasarmısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.