Bildirim
GTA 5 HERKES BENİ ÖLDÜRÜYOR
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
online oynayanların psikolojik sorunu var ve bu sorunu malesef oyunda dışa vuruyorlar birini öldürmek istiyorsan bunun oyunda modları var gir o görevi yap bari puan vs kazan ama dediğim gibi ruh hastası troll çok o yüzden hikaye bittince oyunu sildim kafam rahat -
her oyunun multiplayer'ı olmamalı. bence oyunculuğu katlediyor ve gta'nın online olması dahada saçma.. -
Passive modda takil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online oynamak zorunda değilsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: deadmau5.
her oyunun multiplayer'ı olmamalı. bence oyunculuğu katlediyor ve gta'nın online olması dahada saçma..
Ne kadar zekisin sen öyle, harcanıyorsun buralrda. -
Ölmek istemeyenler için pasif mod diye bir şey yapmışlar. Keşke zahmet edip o moda geçseydiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: metroid
quote:
her oyunun multiplayer'ı olmamalı. bence oyunculuğu katlediyor ve gta'nın online olması dahada saçma..
Ne kadar zekisin sen öyle, harcanıyorsun buralrda.
SP'de olması gereken bütün içerikler online kısmında buradaki mantığı açıklayabilir misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: metroid
quote:
Ne kadar zekisin sen öyle, harcanıyorsun buralrda.
-
ben hem xbox360 hemde PC de oynuyorum aynısını ben herkese yapıyyorum peki bu çocuk bu kadar parayı nereden buluyor işin sırrı her heiste girmekle oluyor ve milyarlar alıyorum bu arada arkadaşlar bir hacker var adı DeadFishs -
bende PsychoX-Killer a yakalındım şuan 132442924 param var . -
Pasif moda al sende
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pasif modda oynuyorum ama yine saldırıyorlar adam gecen görev yaptığım yere bi geldi 25 kere beni öldürdü en son bekledim belki anlar diye yok sıkmaya devam ediyor -
Öyle psikopatlar var hocam sunucu değişin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ölsen bi kaybın olmuyor ki. ben ölürken de eğleniyorum. inatla beyaz noktalara gidiyorum adamla takılıyoruz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X