Şimdi Ara

Bu ne læ pc'si çöken beni arıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çevredeki herkes ne kadar beleşcidir ya. pcsine bir şey olan beni arıyor format attırıyor birde evine kadar gitmek zorunda kalıyorum. Yeter ya biraz önce telefonda aradı 2 pc varmış onlara format atılcakmış. Biri win 7'miş bide onu hallet diyor. Gel şimdi dedi dışarda fırtına oluyor. 25-30 liraya kıy madem o kadar şey var evde. Hayırda diyemiyorum şimdi kimseye ne yapayım bunlara ?

• para al
  • akraban değilse parasız yapmıyorum k.bakma de bırak kırılsın.
  • sınavım var de. beni de çağırıyorlar artık işim var şu bu oyalıyorum. adamın evi 7-8km bana beni çağırıyor =S
  • ya bırak hastayım de kurtul
  • Hayır demeyi öğren
  • Yalnız değilsin
    Ayrıca hertürlü elektrik ve elektronik işlerinede koşturuyorlar
    sinir oluyorum ama kıramıyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dayı, bu ne ya?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakDemirbas

arkadaşlar çevredeki herkes ne kadar beleşcidir ya. pcsine bir şey olan beni arıyor format attırıyor birde evine kadar gitmek zorunda kalıyorum. Yeter ya biraz önce telefonda aradı 2 pc varmış onlara format atılcakmış. Biri win 7'miş bide onu hallet diyor. Gel şimdi dedi dışarda fırtına oluyor. 25-30 liraya kıy madem o kadar şey var evde. Hayırda diyemiyorum şimdi kimseye ne yapayım bunlara ?

Önceden bu işi yardım olarak yapıyordum fakat iyi niyetimi suistimal etmeye başladınız
    Bundan sonra format 30, oyun + yükleme 15
  • çok dandik bişey. formatı geçtim başka şeyler içinde çağırıyorlar. ama ben çözümü buldum. flash diske team viewer setup ını koydum. her gittiğim bilgisayar kuruyorum. sonra kullanıcı girişide yapıp bilgisayarı hesabıma kaydediyorum. bir sorun olunca tek tıkla evden çevrimiçi destek. birebir sorunlu bilgisayarın ekranı benim bilgisayarımda.

tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 20 Haziran 2010; 18:27:44 >
  • Benden istediklerinde getir kasanı hallediyim diyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

çok dandik bişey. formatı geçtim başka şeyler içinde çağırıyorlar. ama ben çözümü buldum. flash diske team viewer setup ını koydum. her gittiğim bilgisayar kuruyorum. sonra kullanıcı girişide yapıp bilgisayarı hesabıma kaydediyorum. bir sorun olunca tek tıkla evden çevrimiçi destek. birebir sorunlu bilgisayarın ekranı benim bilgisayarımda.

tavsiye ederim.

Uzak Masaüstü Bağlantısı Gibi Birşeymi Bu ??
  • Benim bilgisayara da bi el atsana arkadaş?

• quote:

arkadaşlar çevredeki herkes ne kadar beleşcidir ya. pcsine bir şey olan beni arıyor format attırıyor birde evine kadar gitmek zorunda kalıyorum. Yeter ya biraz önce telefonda aradı 2 pc varmış onlara format atılcakmış. Biri win 7'miş bide onu hallet diyor. Gel şimdi dedi dışarda fırtına oluyor. 25-30 liraya kıy madem o kadar şey var evde. Hayırda diyemiyorum şimdi kimseye ne yapayım bunlara ?

E ne olmuş yani? Git yap ölür müsün? Beni de herkes arıyor herkesin yardımına gidiyorum bilgisayarlarını yapıyorum, istanbul'a bile gittiğim oldu. Sonuçta resmi bir şey değil yaptığım. He ne zaman dükkanım olur o zaman her şey farklı olur. Tabi gittiğim yerler para vermiyor mu? Tabi kide veriyorlar ama ben almıyorum. Sırf bilgisayarlar geliyor diye kendime yer bile yaptım, iyilikten zarar gelmez. Seni kullandıklarını düşünüyorsan o zaman bu işi yapmayacaksın. İnsanlar bu işten anladığını bu işi bildiğini biliyorlar ki seni arıyorlar. He olur'da şu, şu şu kişilerin seni gerçektne kullandığını yada iyiliğini suistimal ettiğini düşünüyorsan gitmezsin onlara. Ama madem bu işin içindesin gıgıkını da çıkartma. İyilikten zarar gelmez

Burasıda kendime bilgisayar tamirleri için yaptığım yer

• quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

quote:

E ne olmuş yani? Git yap ölür müsün? Beni de herkes arıyor herkesin yardımına gidiyorum bilgisayarlarını yapıyorum, istanbul'a bile gittiğim oldu. Sonuçta resmi bir şey değil yaptığım. He ne zaman dükkanım olur o zaman her şey farklı olur. Tabi gittiğim yerler para vermiyor mu? Tabi kide veriyorlar ama ben almıyorum. Sırf bilgisayarlar geliyor diye kendime yer bile yaptım, iyilikten zarar gelmez. Seni kullandıklarını düşünüyorsan o zaman bu işi yapmayacaksın. İnsanlar bu işten anladığını bu işi bildiğini biliyorlar ki seni arıyorlar. He olur'da şu, şu şu kişilerin seni gerçektne kullandığını yada iyiliğini suistimal ettiğini düşünüyorsan gitmezsin onlara. Ama madem bu işin içindesin gıgıkını da çıkartma. İyilikten zarar gelmez

KARADENİZ limisin kardeş?

• Sirf bu yuzden 3sene Cep telefonu kullanmadim. Uni'ye baslayinca tekrar telefon almak zorunda kaldim, ama artik isterselerde gidemem, çünkü 850km uzaktayim
  • Bir olur iki olur arkadaş dersin susarsın.Fakat halen herbirşey olduğunda seni çağırıp böyle emreder gibi konuşuyorsa "hayır" demesini bilmelisin ya da bu işi paraya dökmelisin.Hem adamın evine gidip hizmet etcen hemde hakkını almıcan öylemi.Parayla yaparım dediğinde ahkam keser -vay be! derse.İş başka arkadaşlık başka dersin olur biter.Yanlış düşünüyorsam kusura bakma ama arkadaşın anca işi düşünce arayanlardan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

quote:

KARADENİZ limisin kardeş?

Sakarya/Adapazarı - Karasu

• Her işimi gören arkadaşlara eyvallah diyip bende gidiyorum. Yada onları geçtim mesela hemen yanda uzaktan akraba var, bizim arabada bir problem olsun alır arabayı yapar para da almaz, hatta cebinden para bile ödese yine almaz. Böyle insanlara yardımımı sonuna kadar sağlarım. Ama kullandığını düşündüğüm adama vırın gırın eder gitmemeye çalışırım, evde yok / işi var vb. bişey söylettiririm gitmem.
  • Tanıdıklara gidiyorum ama bu gün arkadaş aradı onun arkadaşı var ona atacakmışım. Adamla muhabbetimiz yok şimdi gidip format mı atacağım birde ? Neyse biraz oyalayayım bari. :)

Birde adamların 350 liralık güneş gözlükleri var, ben çakmasını bile alamıyorum. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 20 Haziran 2010; 18:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Time

Hayır demeyi öğren

Kesinlikle.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.