Şimdi Ara

Bu ne læ pc'si çöken beni arıyor ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende mahalledeki komşularını bilgisayarlarını tamir yapıp format atıyordum. Beş kuruşta almıyordum. İnsaniyet adına yapıyodum. Baktım bunlar ha bire geliyor. Bizim bilgisayar bozuldu yap diye. Hepsininde çocukları küçük ha bire bilgisayarları çökertiyorlar. 3 yazılı olacağım yarın komşumuz oğlunu göndermiş söyle abin yapsın diye. Benimde kafamın tası attı format cd lerini kaybettim . Bende format atamıyorum dedim hepsine. Bir dahada gitmedim
  • getir bana hallediyim de, ne oluyormuş öyle ayağına kadar gidip yapmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Time

Hayır demeyi öğren

Bunu hep derim kendime ama türk insanı yapamıo bunu
  • bu tür konularda elini verdimi kolunu kaptırıyorsun maalesef.şu saatten sonra olmaz desen sen kötü olacaksın.baştan ben anlamam moduna girecektin,geçmiş olsun.
  • Parasiz yapma , 1 dersin 2 dersin bu adam resmen faydalaniyor senden .
  • açma telefonları bi süre sonra b.ku çıkıyor mouse kablosunu cıkarıp takmaya üşenen seni çağrıyor
  • Bi Yapıver Diyenlere Balgam At
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakDemirbas

arkadaşlar çevredeki herkes ne kadar beleşcidir ya. pcsine bir şey olan beni arıyor format attırıyor birde evine kadar gitmek zorunda kalıyorum. Yeter ya biraz önce telefonda aradı 2 pc varmış onlara format atılcakmış. Biri win 7'miş bide onu hallet diyor. Gel şimdi dedi dışarda fırtına oluyor. 25-30 liraya kıy madem o kadar şey var evde. Hayırda diyemiyorum şimdi kimseye ne yapayım bunlara ?

aynı durumu bende paylaşıyorum sülalenin pcsi çökse ben kuruyorum. banada gına geldi. geçen arkadaşımın bir arkadaşı aradı. adamı tanımıyorum. arkadaştan almış telimi win7 kurdurdu telefondam anlamıyo adam hepten ayar oldum deli etti akşam akşam

• quote:

arkadaşlar çevredeki herkes ne kadar beleşcidir ya. pcsine bir şey olan beni arıyor format attırıyor birde evine kadar gitmek zorunda kalıyorum. Yeter ya biraz önce telefonda aradı 2 pc varmış onlara format atılcakmış. Biri win 7'miş bide onu hallet diyor. Gel şimdi dedi dışarda fırtına oluyor. 25-30 liraya kıy madem o kadar şey var evde. Hayırda diyemiyorum şimdi kimseye ne yapayım bunlara ?

Bunu diyemedikten sonra onun bilgisayarını yaparsın diğeri tekrar arar. O biter öbürü arar. Kısır döngü... Nasıl olsa arayınca gelip halledecek birisi var zihniyeti yerleşmeye görsün milletin aklına...

• söylemicen kimseye format atıyorum falan diye, 1 kere atarsın 2 kere atarsın sonra b.ku çıkıyor
    hadi sen arkadaşımsın attım ulan amcasının,daysının bilgisyarına format attırmak için arayanlar oluyordu

hastayım diyordum bişi olmaz gel diyorlardı ya,bilgisayar lazım gel ulan sanki ben bozdum
    açmıyorum artık telefonları,yanlışlıkla da açarsam da işim var diyorum
  • artık çok geç
  • İlk önce yan komşuyla başlar bu işler sonra apartmana yayılır ilk başlarda sadece küçük ağrızalar gelir sonra işi büyütürler televizyon bozuldu aç bakayım şunu lan ben ne biliyim televizyonu dersin olsun olsun yap yap derler bozulursa karışmam dersin sen bu işte iyisin bozmazsın derler bi bakarsın evin elektronik işi senden sorulur olmuş sonra yan apartmanlar başlar sonra mahhalenin işini yapmaya başlarsın beleşcilere

• quote:

seni o kadar iyi anlıyorum ki :(
  • Rica etmesini bilene yardım edin. "Gel, hallet." de ne demek! Eğer yardım edecekseniz de kendileri getirsinler bir zahmet. Hem ayaklarına gideceksiniz, hem de para almadan işi yapacaksanız. Umarım teşekkür ediyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

quote:

E ne olmuş yani? Git yap ölür müsün? Beni de herkes arıyor herkesin yardımına gidiyorum bilgisayarlarını yapıyorum, istanbul'a bile gittiğim oldu. Sonuçta resmi bir şey değil yaptığım. He ne zaman dükkanım olur o zaman her şey farklı olur. Tabi gittiğim yerler para vermiyor mu? Tabi kide veriyorlar ama ben almıyorum. Sırf bilgisayarlar geliyor diye kendime yer bile yaptım, iyilikten zarar gelmez. Seni kullandıklarını düşünüyorsan o zaman bu işi yapmayacaksın. İnsanlar bu işten anladığını bu işi bildiğini biliyorlar ki seni arıyorlar. He olur'da şu, şu şu kişilerin seni gerçektne kullandığını yada iyiliğini suistimal ettiğini düşünüyorsan gitmezsin onlara. Ama madem bu işin içindesin gıgıkını da çıkartma. İyilikten zarar gelmez

Burasıda kendime bilgisayar tamirleri için yaptığım yer

Bu ne læ pc'si çöken beni arıyor !

Bu kadar saf olma çok kaybedersin,arkadaş haklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

çok dandik bişey. formatı geçtim başka şeyler içinde çağırıyorlar. ama ben çözümü buldum. flash diske team viewer setup ını koydum. her gittiğim bilgisayar kuruyorum. sonra kullanıcı girişide yapıp bilgisayarı hesabıma kaydediyorum. bir sorun olunca tek tıkla evden çevrimiçi destek. birebir sorunlu bilgisayarın ekranı benim bilgisayarımda.

tavsiye ederim.

aynı yöntemi kullanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

quote:

quote:

E ne olmuş yani? Git yap ölür müsün? Beni de herkes arıyor herkesin yardımına gidiyorum bilgisayarlarını yapıyorum, istanbul'a bile gittiğim oldu. Sonuçta resmi bir şey değil yaptığım. He ne zaman dükkanım olur o zaman her şey farklı olur. Tabi gittiğim yerler para vermiyor mu? Tabi kide veriyorlar ama ben almıyorum. Sırf bilgisayarlar geliyor diye kendime yer bile yaptım, iyilikten zarar gelmez. Seni kullandıklarını düşünüyorsan o zaman bu işi yapmayacaksın. İnsanlar bu işten anladığını bu işi bildiğini biliyorlar ki seni arıyorlar. He olur'da şu, şu şu kişilerin seni gerçektne kullandığını yada iyiliğini suistimal ettiğini düşünüyorsan gitmezsin onlara. Ama madem bu işin içindesin gıgıkını da çıkartma. İyilikten zarar gelmez

Bunun neresi saflık.Adam böyle yardımları sevdiği için yapıyormuş

• hocam unutma 2 gün sonra o kişiye işin düşebilir aynı problem bendede var ki ben okmeydanından kalkıp karadeniz mahallesine beykoz soğuksuya falan gittğim oluyordu ama işim düşünce 1 dediğimi 2 etmiyor bu kişiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

quote:

quote:

Ayrıca hiç kaybetmedim. Daha çok sevildim, daha çok bilindim. İnsanların aklında bir şey olduğunda ilk gelen oldum. Bazı zamanlar tabi kide telefonları açmadım, gelene yok dedim ama şikayetçi olmadım. Dediğim gibi hiç kaybetmedim, daha çok sevildim. Kullanıldığımı anladığım kişileride artık takmıyorum yada işlerini yapmıyorum

• Benide ariyolar acmiyorum

yakinda paypal karsiligi calisicam kurcam teamwiever i isin zorluguna gore paypaldan yatir dicem yatirirsa acip twden yapicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 20 Haziran 2010; 20:57:29 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.