Şimdi Ara

Biri hamile 6 seks kölesi kurtarıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böylelerıne
  • bi insan nasıl yapabilir bunu ben anlamıyorum... Para elbette önemli ama para kazanmak için insanlıktan nasıl çıkarlar ya
  • Birşey söylemeyeceğim.Söylersem sınırsız ceza alırım.
  • insanlar bazen hayvanlaşıyor, bu satıcılardan onlardan bazıları.
  • benle ne alakası varya ala ala. of be. şamar oğlanı olduk yaaa. gelen gide nbi tane gömçürsün . oldu ya...
  • idam cezasının uygulanmasına tekrar başlanmalı bence. abd yapıyor haala da özgürlükler ülkesi. bu tip adamları idam etsek ne kaybederiz ne kazanırız? ya da küçük çocuklara göz diken şerefsizleri idam etsek.. bence çok güzel olur.
  • ya şimdi mübarek ay...gerisini anlarsınız
  • pardon biz bunlara hala insan mı diyoruz!hayvanlar bile eşlerine sahip çıkıo bunları yapan herkesi ALLAH bildiği gibi yapsın
  • Eeee ne olacak bunlar yine serbet kalaca. Ne anladık biz bu işden. Yazık yav yazık mübarek günde töbe töbe....
  • Müşterisi olmayan malı kimse satmaz.

Bu adamlar sorunun kendisi değil, sadece bir semptomu. Asıl sorun Türk insanının cinsel tatminsizliği, ve bu sorunu kimseyi idam ederek çözemezsiniz.
  • 57.ALAY +1000 müebbet yeriz donanimhaberden...
  • Bunu kimlerin yaptığını herkes biliyor da söyleyen yok. Doğuştan ahlaksız soysuzlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sparkplug

Müşterisi olmayan malı kimse satmaz.

Bu adamlar sorunun kendisi değil, sadece bir semptomu. Asıl sorun Türk insanının cinsel tatminsizliği, ve bu sorunu kimseyi idam ederek çözemezsiniz.

çözüm nedir o zaman? ben idam cezası tekrar uygulansın derken aslında idam cezası nedeniyle bu tip işlere giren insanların 2 kez düşünmesi gerekeceğini düşündüm. tamamen caydırıcı bir önlem idam bana göre..
  • [Deleted by Admins]
  • Cinsel ihtiyaç su ve hava kadar elzem bir ihtiyaçtır. Cinsel tatminsizliği, bu tatminsizliği doyuran insanları caydırarak çözemezsin. Yaptırımı uygulaması gereken taraflara (polisler ve hakimler) rüşvet yedirilir, karaborsadaki fuhuş fiyatı bu rüşvetleri karşılayacak oranda yükselir, sonuçta bir bok olmaz.

Bu sorunu çözmenin tek yolu Türk halkının cinsel konularda modernleşmesi ve bekaret takıntısından kurtulmasıdır. Aksi halde bu tür manzaralar tekrar tekrar (çoğu gözlerden uzak şekilde) cereyan edecektir.
  • ben müsadenizle o. ç diyeceğim. ceza verebilirsiniz nasıl olsa erim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sparkplug

Müşterisi olmayan malı kimse satmaz.

+1343435735401313. Tabii idam cezası da asla çözüm değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.