|
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kullanmaya Başladım
L-Carnitine, yağ yakımını destekleyen popüler bir takviyedir. Birçok kişi kilo verme hedeflerine ulaşmak için L-Carnitine yağ yakıcı kullanmaya başvurmuştur.
L-Carnitine Kullanıcı Yorumları
L-Carnitine kullananlar, genellikle yağ yakma ve enerji seviyelerinde artış bildirmişlerdir. Bazı yorumlar, "L-Carnitine kullandığımdan beri daha fazla yağ yaktığımı hissediyorum" ve "Antrenmanlarımda daha fazla enerjiye sahip oluyorum" şeklindedir.
Öldürücü L-Carnitine İddiaları
İnternette, L-Carnitine'in öldürücü olduğu yönünde bazı iddialar mevcuttur. Ancak bu iddialar bilimsel kanıtlarla desteklenmemiştir. L-Carnitine, güvenli ve etkili bir takviye olarak kabul edilmektedir.
Carnigen Kullanıcı Yorumları
Carnigen, L-Carnitine içeren popüler bir yağ yakıcı takviyedir. Carnigen kullananlar, genellikle olumlu yorumlar bildirmişlerdir. Bazı yorumlar, "Carnigen sayesinde daha hızlı kilo veriyorum" ve "Carnigen'in enerji seviyelerimi artırdığını fark ettim" şeklindedir.
CLA ve L-Carnitine Kullanıcı Yorumları
Konjuge Linoleik Asit (CLA) ve L-Carnitine, genellikle birlikte kullanılan iki yağ yakıcı takviyedir. CLA ve L-Carnitine kullananlar, bu kombinasyonun yağ kaybını daha da artırdığını bildirmişlerdir. Bazı yorumlar, "CLA ve L-Carnitine'i birlikte kullanmaya başladıktan sonra daha hızlı kilo vermeye başladım" ve "Bu takviyelerin enerji seviyelerimi önemli ölçüde artırdığını hissettim" şeklindedir.
L-Carnitine Terletir mi?
Bazı kişiler, L-Carnitine kullanırken daha fazla terlediklerini bildirmişlerdir. Bunun nedeni, L-Carnitine'in vücut ısısını artırabilmesidir. Ancak herkes bu etkiyi yaşamaz.
L Karnitin Kullananlar
L Karnitin, birçok kişi tarafından yağ yakımını desteklemek için kullanılmaktadır. Kullananların çoğu olumlu sonuçlar bildirmiştir. Ancak, herhangi bir takviye kullanmadan önce doktorunuza danışmanız önemlidir.
Sonuç
L-Carnitine yağ yakıcı, kilo verme hedeflerine ulaşmak için kullanılan popüler bir takviyedir. Kullananlar genellikle olumlu sonuçlar bildirmektedir. Ancak, herhangi bir takviye kullanmadan önce doktorunuza danışmanız önemlidir.