topiç açmadan önce arama yap bunun hakkında birçok topiç açıldı
Kardeş o neya fazla anlamam ben siz bana başka nerden indirebilirim onu söleyinn bu normal kendi sitesinden indiremiyorum...
umarım bi ark grubun falan birlikte başlıyorsundur çünkü baya az kişi var sıkılabilrsin
Yaw sen Onu boşver Ark var tabiki tek başıma ne yapacam ben orda...Siz yardım edin Yeter Nerden inndirecem o siteden deniyorum olmuyor....
bi kere flashget gibi bi parçalayıcı aletle yükleme windowsuna güveniyorsan ordan yüklersin link olarak benhttp://www.filefront.com/?filepath=/Terra/KA_v1298_20050603.exe tavsiye ederim ama üyelik istiyo olabilir 2-3 dk üye olursun yanlız bence geçmeden bi dah düşün baya boş kimse trade falan olmuyo uskodan sonra cok yavan kalıyo
Kardeş o dediğin linke tıklıyorum açılmıyorr hemen doluyor 1 kaç saniye içinde doluyor yükleme ve açılmıyorrrr ...
Yok akrdeş olmuyor o normal gönderdiklerinde Sİte disconnect dior yüklemiyor allahım yafff gerçi geçmice myko ya ama ne yapim kardeş usodaki adamlarımı soydular beramusta admad a açamıyorum siteden açma bölümüne giriyorum.. olmuyorrrr..ne yapim..
tamam bu
Yaw bakan yokmu bu hatayı verior işte bi önceki mesajda resim varr lütfennnn.. bi bakınn.... :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme