Smile bitebilir diyolar biriye kalıcaz heralde. Hepsinin ufak tefek sorunu olabilir ama ttnet ten iyidir bence
Şimdi son durum şöyle, temmuz ayına ait faturayı ödedim ve dekontu taradım, mail olarak göndererek sistemlerine girmesini ve internetimin iptal edildiğini teyit etmelerini istedim. Bana gelen mailde ise internetimin bağlı olduğu tel nosunu istiyordu. Hiçbirşey anlamasam da "sonuçta kullanıcı kodum belli bilmiyorlar mı telefon numaramı?" onu da gönderdim.
Az önce jetfaturaya girdim yine bir garip şeyler var. Girişte 45 lira borcum görünüyor. Fatura detaylarında temmuz dahil ödenmemiş borcum görünmüyor. Ödemelerim bölümünde temmuz ödenmemiş görünüyor. Bomba kısım ise fatura bölümünde fatura tutarları 2TL görünüyor.
Biri yine kendini aştı. Dur bakalım ne olacak. Bir de ağustos faturası çıkarırlar diye bekliyorum.
@SKYLINE GTR Geçmiş olsun demekten başka birşey diyemiyorum.
Kullanan ve memnun olan arkadaşlar umarım bu şekilde devam eder memnuniyetiniz, sonuçta mağdur olmanızı kimse istemiyor. Bu olaylar başıma gelmese idi ben de memnundum ve sorunsuz kullanıyordum. Yoksa nakil talebi yerine direk iptal ederdim zaten. Benim de sözleşmem yok hatta modem verilmesine rağmen talep bile etmemiştim.
kesinlikle internetten uzak durun bende biri kullanıyorum ttnetten geçtim bin pişmanım en iyisi kotasız inş. geçirirlerse geçicem
quote:
Smile bitebilir diyolar biriye kalıcaz heralde. Hepsinin ufak tefek sorunu olabilir ama ttnet ten iyidir bence
katılıyorum ufak tefek problemler olabilir hepsinde. kampanyaları ve diğer avantajlarına göre değerlendirince bana biri daha uygun geldi. bu arada bence kotasız kullanmak daha avantajlı oluyo genelde ama interneti nası kullandığına da bağlı bazılarına da gereksiz oluyo.
Biri kadar rezil bir firma görmedim .Bana da biraz önce cep telefonuma mesaj geldi . 6 ay önce zar zor iptal ettirdiğim biri adsl'den .26, .. borcunuz vardır diye mesaj geldi ne borcu adamlara hepsini ödedim hatta kredi kartımdan otomatik çekilmeyen faturayı da ben söyledim daha önce onlara . Şimdi tutmuş 6 ay sonra borcunuz var ödeyin diye bunlar insanı salak mı sanıyor .Enayi gibi 6 ay geçti ahh unutmuşum diycem ödeyeceğim sanıyorlar galiba . Tüm faturalarımı zaten daha önce kontrol etmişlerdi iptal edilirken ,hepsinide ödedim .Şu meşjur numarallarının açıldığına rastlamadım ne hikmetse yeni abone olarak kayıt yapmak istediğinizde anında telefon açılıyor ama fatura ,şikayet ,teknik destek fos .Kurt kapanı girdimi yandın ,çıkış yok ..... BİRİ 'ye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme