Şimdi Ara

Biri.Net Kullanan Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TTNet Kullanıyorum Nefret Ederek,Bu Yüzden Farklı Bi İnternet Almayı Düşünüyorum Burda Superonline Varsa Onu Alıcam.Ama Muhtemelen Yok Bu Yüzden Biri.Net'i,Smile'ı Araştırdım Biri' Hakkında Fazla Şikayet Duymadım ... Sanırım Biri Net Alıcam.

Kullananlar Varmı,Taahhütlemi Alıyoruz,Sorun Çıkıyomu Yavaşlama&Kesilme Gibi ?

• biri ye geç derim tıkır tıkır işliyor
  • Mail Attım Bi Arasınlar Bakalım :) 8MB Sınırsız Paket Ne Kadar Acaba.
    Sen Hangi Paketi Kullanıyosun ?
  • TTnetten nefret ederek geçtim ben de biriye. TTnette yaşadığım hiç bir sorunu yaşamadım. kesinlikle tavsiye ederim.
  • Bir akrabam biri internete geçti, tam anlamı ile Allah kurtarsın, ne bir satış noktası var nede telefona çıkan, tam 3 saat ulaşmaya çalıştım (ara ara arama ile) dahalen ulaşamadım, bilgisayarıma gönderdikleri modemle kablosuz baglanamadım,

sakın sakın, kazıkda olsa, ttnetde karşınızda bir muhatab var ama digerlerinde hiç bir kimse yok sadece size satana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cc987

TTnetten nefret ederek geçtim ben de biriye. TTnette yaşadığım hiç bir sorunu yaşamadım. kesinlikle tavsiye ederim.

TTNet Çağrı Merkezinde Çalışmıştım Kısa Bi Süre,Resmen Aboneleri KAZIKLIYODUK.O Yüzden Şuan Kullanan Varsa Bence Vazgeçsin ... Diğer Firmalarda TT Altyapısını Kullanıyo Ama En Azından Daha Saygılı Bi Firmayla Çalışmış Olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hulya17

Bir akrabam biri internete geçti, tam anlamı ile Allah kurtarsın, ne bir satış noktası var nede telefona çıkan, tam 3 saat ulaşmaya çalıştım (ara ara arama ile) dahalen ulaşamadım, bilgisayarıma gönderdikleri modemle kablosuz baglanamadım,

sakın sakın, kazıkda olsa, ttnetde karşınızda bir muhatab var ama digerlerinde hiç bir kimse yok sadece size satana kadar.

Söylediğim Gibi TTNet Çağrı Merkezinde Çalışmıştım Yani O Aradığınız Yerde,Zaten Şartları Ağor Ayrıca Kandırmaca.Bi Çok Şeyleri Kelime Oyunu.Tıpkı Türk Telekom Gibi.
    Şöyle Bi Örnek Veriym,TTNetten Sonra Türk Telekom Çağrı Merkezine Geçmiştim.

Şuan Reklamlarda Çıkan Akşam 7den Sabah 7ye Bedava Konuş Kampanyyası Varya,Ona Bi Aktivasyon Gerekiyo.Arayıp Bu Aktivasyonu Yapmazsan 7den Sonra Aradığın Zaman Faturana Yansıyo.

Yani ReklamlardaÇıkıyo,7den Sonra Herkes Aktivasyon Yapmadan Arıyo,TT'De Parayı Vuruyo.Sonra Adam Bizi Arayınca Ben 7den Sonra Konuştum Niye Böyle Fatura Geldi Diyodu.

Bence Ne Olursa Olsun Türk Telekom,TTnet'e Hiç Bi Şekilde Güvenme ..

• biriden illallah dedim kapattırdım. tam 1 yıl 1 ay sonra kargoyla gönderdiğim modemi geri istediler. kargo fişini 3 kere faksladım bulamadılar. kargo genel merkezini aradım kimin eline verdiklerini buldum gene bulamadılar. bende birinin genel merkezini bastım sonunda buldular. tabi bu arada telefon trafiğinden hiç bahsetmiyorum. bulamazsanız beni arayın gelip depodan bulayım dedim. 14 ayın (kapattırdıktan sonraki 14 ay) sonunda 18 lira faturayla kurtuldum. ve bu macera ttnet e geri dönmemle son buldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orinmicek -- 25 Mart 2011; 21:33:31 >
  • smileye geç bence 1mb sınırsız net yanında d smart 55 lira
  • biri kullanıyorum 1mb sınırsız. yanında pirelli drg a226g modem verdiler şahane. bağlatalı 3 ay oldu birkere kesinti olduğunu söyleyemem. önceden ttnet smileadsl superonline kullandım ama biri şu ana kadar kullandıklarımdan en iyisi. birkaç ay sonra 8mb'e kadar sınırsız yaptırıcam
  • Biri.net 8mbits akar
    Net 8 mbit.55 gibi bi rakam ödüyoruz.2 kişi kullanıyoruz 6mibts'ten aşağı inmiyor.(Wifi-Kablolu)Git biri'ye geç.Biri telefonda bulamadım demiş kim bulamamış ya
    Kesinti görmedim daha önce.Sadece 1 gün 2-3 dk'da bir kesildi.Oda bir gün

Not:Biri.net çalışanı değilim

• Son 2 Mesaj Baya Etkili Oldu.Biri'ye Mail Attım Arıcaklar Alıcam :) Bide Limitsiz Pakettede Bi Limit Vardır Biliyosanız.Mesela TTNette 15 GB.Superonline'da 50 GB.Ben Torrentle Günde 10 GB İndiriyodum Biri'de Bu Kota Kaç Acaba.Neyse Ararlarsa Hepsini Sorup Terleticem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.