Şimdi Ara

Biri'nin rezil hizmeti.Ne yapmam gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 Aralık 2008'de "Biri adsl" e abone oldum.Bu tarihten önce yaklaşık 6 aydır smile adsl kullanıyordum ve neredeyse hiçbir bağlantı kopmasıyla karşılaşmadım.Biri'ne abone olduğumdan bugüne kadar toplasam 3 saat internete girememişimdir:(
    Sorun şu:Modemimin adsl ve power ışıkları yanıyor.İnternete bağlanınca en fazla 10-15 dakika girebiliyorum.Sonra kesiliyor.
    Yalnız şöyle birşey var:İnternet kesildiğinde görev çubuğundaki(sağ alt) modemin kendi simgesi kayboluyor.Donanımı güvenle kaldır diyorum.Sonra fişleri tekrar takıp çıkardığımda bazen internete giriyor.Girmediği zaman yine ekle kaldır yapıyorum.Girdiğinde de zaten max 15 dakika giriyor.
    Burada modemde mi sorun var yoksa bağlantıda mı? MH ini aradığımda scripter ve paralel diyorlar. Peki 6 aydır internt düzgün çalışıyordu da biri'ne geçince mi paralellerde sorun oluyor

Bunu bile zor yazdım arkadaşlar acil yardım.Şimdiden teşkkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emancer -- 8 Aralık 2008; 0:05:28 >

• Arkadaşlar sorun modemde mi,biri'de mi,yoksa scripter/paralel(pek zannetmiyorum ama..) de mi?Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar..
  • al bendende o kadar,ttneti kapattırp biriye geçtik 2 hafta oldu,geçmez olaydım,sürekli kopmalarmı dersin yoksa 4 saattir rapidden bi tane linki indirememekmi dersin,gelde çıldırma
  • Sorun bende değil o zaman.Biri'ye geçtiğim güne lanet olsun Eeeeeee ucuz etin yahnisi böle oluyormuş.Taahhüt yok diye girdim bir de 6 aylık smile aboneleğimi iptal ettirdim,tazminat verdim.Ne için????? Biri'ye

Sakın abone olmayın biri'ye.Pişman olma olasılığınız %100.

• sinyal değerlerinde sorun var, sanırım. hizmet sağlayıcısından kaynaklanan bir sorun. bu sorunu önce ilgili şirkete bildirin. sorununuz devam ederse, kusurlu hizmet almaktan doğan haklarınızı vakit kaybetmeden kullanabilirsiniz. ama smile tazminatı gitti tabii...
  • bende Biri deyim ama ilginctirki sizin solediginiz sorunlar bende TurkTelekom da olurdu arada.Biri de ise hic yaşamadım.hep hızım stabil kopmada olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: borajik

bende Biri deyim ama ilginctirki sizin solediginiz sorunlar bende TurkTelekom da olurdu arada.Biri de ise hic yaşamadım.hep hızım stabil kopmada olmuyor

Aynen,bende biriliyim şuan için sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende geçmeyi düşünüyordum geçmeyeyim mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: World of Wireless

bende geçmeyi düşünüyordum geçmeyeyim mi?

Kesin pişman olursun.İlk ay kotalarda limit yok ama en fazla 10 dakika girebilirsin internete.Ondan sonra bağlantı gider.Müşteri hizmetlerini ararsın paralelleri,splitterları kontrol edin der(başka bir b.k bildikleri yok zaten).Sanki kendilerinde sorun olma olasılığı yokmuş gibi Bi splitter/paralel öğrenmiş beyinsizler başka bi b.k bildikleri yok.

BİRİ ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emancer -- 8 Aralık 2008; 20:44:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: elvis1505

quote:

Orjinalden alıntı: borajik

bende Biri deyim ama ilginctirki sizin solediginiz sorunlar bende TurkTelekom da olurdu arada.Biri de ise hic yaşamadım.hep hızım stabil kopmada olmuyor

Aynen,bende biriliyim şuan için sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım...

bende de hiç kopma olmadı.... memnunum
    sadece 1019/239 kb bağlantı hızı gösteriyor. ona kafa yoracağım müsait bir zamanda

• quote:

Orjinalden alıntı: World of Wireless

bende geçmeyi düşünüyordum geçmeyeyim mi?

bence pişman olmassın ben degilim
  • Arkadaslar bende Biri Dsl kullanıyoru yaklask 1 ay oldu . kesinlikle kopa vs. yasamadım gayet stabil.
  • Biri Miri Smili ne fark ediyor, hepsinde telekom telefon kablosunu takmıyor musunuz arkadaşlar, telekomun santralini kullanmıyor musunuz? Size Telekom hizmetini satan firma değişiyor, zannediyorsunuz ki bütün internet altyapınız değişti.

Tek fark, sorun olduğunda müdahale hızı ve şekli. Onda da TTnet her zaman önde, bunu zaten biliyorsunuz, ama 3-5 hesapları yüzünden başka internet sağlayıcılara geçen arkadaşlarımız, kötü hizmet alıyor, madur oluyor, üzülüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilan

Biri Miri Smili ne fark ediyor, hepsinde telekom telefon kablosunu takmıyor musunuz arkadaşlar, telekomun santralini kullanmıyor musunuz? Size Telekom hizmetini satan firma değişiyor, zannediyorsunuz ki bütün internet altyapınız değişti.

Tek fark, sorun olduğunda müdahale hızı ve şekli. Onda da TTnet her zaman önde, bunu zaten biliyorsunuz, ama 3-5 hesapları yüzünden başka internet sağlayıcılara geçen arkadaşlarımız, kötü hizmet alıyor, madur oluyor, üzülüyorum.

Çok haklısın kardeş.Zaten yavaş bir bağlantı var.Bir de sürekleri kopmalar..
    Sanki 100 mbit bağlantı var da.Bu böyle gitmez en kısa zamanda biri denen yaratıklara tekmeyi basmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilan

Biri Miri Smili ne fark ediyor, hepsinde telekom telefon kablosunu takmıyor musunuz arkadaşlar, telekomun santralini kullanmıyor musunuz? Size Telekom hizmetini satan firma değişiyor, zannediyorsunuz ki bütün internet altyapınız değişti.

Arkadaşımızın güzel ve doğru yorumuna ek olarak, diğer telekom firmaları biri, global v.s. gibi doğrudan TT'nin alt yapısına da müdahale şansları yoktur. Türk telekom mevcut kapasitesi üzerinden bayilik paneli gibi bir panel açıp route tanımlarını diğer firmanın router'ına yapar. Bu sayede internete çıkarken, hem telekomun router'ından hemde diğer firmanın router'ından geçersiniz. Yani sorun yaşama riskiniz 2 katı artmış olur. TT'de çıkan problemi zaten ancak kendileri çözerler başkaları el atamaz. TT'de sorun yokken diğer firmada çıkan sorunuda diğer firma çözmek zorundadır. Nereden bakarsanız bakın, sorun yaşama riskiniz TT'ye göre çok daha fazla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.