Şimdi Ara

biri şu ünal turanı durdursun artık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
3.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

quote:

Trafikte nerde öküz gibi araba kullanan,serit isgali yapan,buralarin agasi benim modunda takilan hiyarlar varsa yuzde 90i volkswagen ve yan sanayilerinin suruculeri.
    Eminim bu tipler forumdada fazlasiyla var.Trafikte sinyal vermeden dönen,serit cizgileri disinda giden vw cilerin annelerinden basliyorum babalarindan cikiyorum.Trafikteki en kalitesiz sofor grubu(tofascilardan sonra tabiki) bu vag grubu arac sahipleri.
    Ozellikle jetta,passat,audi,octavia ve caddyler daha bir lanet.

Sen şuna kısaca hazımsızım desene.

Leonculari nasil unutmusum hayret

Allah sana da bir tane VAG araç nasip eder inşallah. Klavyede atıp tutuyorsunuz, delikanlıysan adamın yüzüne saydırsana

vag'a laf atınca anasına avradına sövülmüş gibi "delikanlıysan sokakta yüzüme vag kötü de" diyor ya ahahahahahaha

moruk sen bu forumun en komik fanboyusun bak çok samimi söylüyorum, acıyorum sana.

Hikayeyi kes.

Maşallah adam şirket araçlarının kralı olan Linea,Focus,Doblo,Fiorino vb. tüm araçları es geçiyor, ne kadar VAG varsa yazıyor.

Asıl ben sana acıyorum ki Türkçe anlama sorunun var. Ben sana sıkıysa kötü araç sürdüğü için adamın yüzüne küfredin diyorum, sen kalkmış olayı VAG'a sövdüğü için küfretsene yüzüne diye anlıyorsun. Böyle anlıyorsun, çünkü işinize geleni anlamak istiyorsunuz.

Sizin zorunuza gidiyor ama bu fiyatlarla VW çatır çatır da satıyor. Ben ciddi ciddi bazılarının bir şekilde alamadığı için çekemediğini düşünmeye başladım. Kaç yıldır bu forumdayım hep bir düşmanlık, çekememezlik var.

vag kullananların hepsi senin gibi, o yüzden sadece vag kullananlara giydiriyor millet

4 teker 1 direksiyon arabaya sırf alman diye 70 bin lira bayılanlar sizsiniz, benim ne zoruma gidecek

ben hep söylüyorum vw benimde sevdiğim markalardan, elime para geçse şuan bende belki golf 7 alırım. benim derdim senin gibi fanboylarla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Trafikte nerde öküz gibi araba kullanan,serit isgali yapan,buralarin agasi benim modunda takilan hiyarlar varsa yuzde 90i volkswagen ve yan sanayilerinin suruculeri.
    Eminim bu tipler forumdada fazlasiyla var.Trafikte sinyal vermeden dönen,serit cizgileri disinda giden vw cilerin annelerinden basliyorum babalarindan cikiyorum.Trafikteki en kalitesiz sofor grubu(tofascilardan sonra tabiki) bu vag grubu arac sahipleri.
    Ozellikle jetta,passat,audi,octavia ve caddyler daha bir lanet.

Sen şuna kısaca hazımsızım desene.

Leonculari nasil unutmusum hayret

Allah sana da bir tane VAG araç nasip eder inşallah. Klavyede atıp tutuyorsunuz, delikanlıysan adamın yüzüne saydırsana

vag'a laf atınca anasına avradına sövülmüş gibi "delikanlıysan sokakta yüzüme vag kötü de" diyor ya ahahahahahaha

moruk sen bu forumun en komik fanboyusun bak çok samimi söylüyorum, acıyorum sana.

Hikayeyi kes.

Maşallah adam şirket araçlarının kralı olan Linea,Focus,Doblo,Fiorino vb. tüm araçları es geçiyor, ne kadar VAG varsa yazıyor.

Asıl ben sana acıyorum ki Türkçe anlama sorunun var. Ben sana sıkıysa kötü araç sürdüğü için adamın yüzüne küfredin diyorum, sen kalkmış olayı VAG'a sövdüğü için küfretsene yüzüne diye anlıyorsun. Böyle anlıyorsun, çünkü işinize geleni anlamak istiyorsunuz.

Sizin zorunuza gidiyor ama bu fiyatlarla VW çatır çatır da satıyor. Ben ciddi ciddi bazılarının bir şekilde alamadığı için çekemediğini düşünmeye başladım. Kaç yıldır bu forumdayım hep bir düşmanlık, çekememezlik var.

vag kullananların hepsi senin gibi, o yüzden sadece vag kullananlara giydiriyor millet

4 teker 1 direksiyon arabaya sırf alman diye 70 bin lira bayılanlar sizsiniz, benim ne zoruma gidecek

ben hep söylüyorum vw benimde sevdiğim markalardan, elime para geçse şuan bende belki golf 7 alırım. benim derdim senin gibi fanboylarla.

Millet boş konuşuyor, boş. Sonra aylık yıllık satış adetlerinde yıllardır ağzınızın payını alıp oturuyorsunuz. Bu foruma kalsa yıllardır VW'nin ilk beşe girememesi lazım.

Sen Golf alma, zihniyete bak 4 teker bir direksiyona o para verilmez diyor ama eline geçse alabileceğini söylüyorsun. Demek ki senin hedefini başkası gerçekleştiriyor ki alıyor.

----------

Var, üstüne tok kapı sesi trendline'da dahi standart.

• Beğendikleri recep tayyip erdoğan bu herşeyi açıklıyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

Bıktırdı bu herifler yahu yok Ünal Turan yok Harun Taştan bana bir yetki versinler ben bunların ellerini ayaklarındaki bütün kemikleri kırarım bir daha oyuncak araba süremezler.Yeter bunlardan çektiklerimiz.Gezide satırla millete saldıranlar aha bu heriflere saldırsa ya.Bir satır alıp arkalarından gitmeyen en şerefsizdir.

Gezide millete satırla saldıranlar bu kafadaki adamlar zaten iyi olan her şeye düsmanlar

• dudeykewl D kullanıcısına yanıt
    10 Yıldır Bağcılarda oturuyorum benim ve eşiminde işi Bağcılarda daha kaldırımda öleni falan duymadım hiç, eşimde bağcıların en büyük hastanelerinden birinde çalışıyor öyle gelen vakada yok, sen hangi Bağcılardan bahsediyosun acaba? Tamam zengin bi muhit değil ama kimsenin kimseyi kestiği falan yok, sahur vakti bile rahat rahat dolaşıyoruz, kimseye laf atmayıp kimseye dayılanmazsan kimse kimseye bişey demez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

Adam linç etmek için yer arıyorsunuz. Haberi görünce arabayla bisikleti sıkıştırdı falan zannettim. Videoyu açtık tamamen geyik. Şahsen güldüm
    Ben Bağcılarda araba bile kullanmıyorum. Uçakla bile üzerinden geçmem. Elin turisti gelmiş tam ekipman bisiklete biniyor. Kardeşim git elit semtlerde sahilyolunda sür bisikletini kendini çiğnetmeden... Çünkü canını seven bir insan zaten Bağcılara gitmez

Harun Taştan Ünal Turan gibi modifiyeci, makasçı zengin bebeler olmasa ne konuşacaksınız. ''Üff geçen otoyolda 90la giderken cruise kontrole aldım süperdi'' falan diye hikaye mi anlatacaksınız. Kıskanmayın bu kadar ya.

gram zeka yok, düşüncesizlik diz boyu.

Yol al aslanım. Piste çıksınlar, Ferrari ye test pilotu olsunlar o kadar iyi şoförlerse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozeceze kullanıcısına yanıt
    Bana aslanım kaplanım diye hitap edemezsin bana çok ufak gelirsin.
    Ferrariye test pilotu nasıl olunuyor anlatsana ferrari türkiyede üretilmiyor ki test yapsın. Piste çıkın demişsin bir tur 250 TL ver parasını çıkalım hadi kaldı ki ben adama iyi şofor falan mı dedim? Okuman yazman yok heralde ilkokul terksin.
    Adamın arabaları apaçiymiş şuymuş buymuş. Sizene kardeşim kendi aracınızın haline bakın. Bindiğiniz fiat linealar çok estetik sanki.
    Herkes bütçesine göre modifiyesini yapar siz sıkıcı insanlar olabilirsiniz başkalarının zevkine rengine karışmamayı öğrenin. Sözüm modifiye düşmanlarına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dudeykewl -- 4 Temmuz 2015; 12:23:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sana ufak gelmem 186cm 105kg yim. Tahsilim de fersah fersah iyidir. Sizin, modifiyeyle dahi erişemeyeceğiniz yol tutuş ve suruş kalitesi veren Focus 3 e sahibim. Paran yoksa, aksiyona yeltenmeyeceksin. Haddinden fazla olmayan modifiyeyi bende severim. (Cam filmi, spor tampon, jant vb.)
    Olay modifiye değil, yolda öküz gibi araba sürmek. Yüzlerce binlerce panik atak insan vardır trafikte. Herkes kendini profesyonel sanıyor zaten. Niki Lauda dan iyi pilot olduğunuzu iddia edersiniz, pistte sürmeye gelince sarı gelin Fatma gibi pısırıklaşırsınız. Allah ıslah etsin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Sana ufak gelmem 186cm 105kg yim. Tahsilim de fersah fersah iyidir. Sizin, modifiyeyle dahi erişemeyeceğiniz yol tutuş ve suruş kalitesi veren Focus 3 e sahibim. Paran yoksa, aksiyona yeltenmeyeceksin. Haddinden fazla olmayan modifiyeyi bende severim. (Cam filmi, spor tampon, jant vb.)
    Olay modifiye değil, yolda öküz gibi araba sürmek. Yüzlerce binlerce panik atak insan vardır trafikte. Herkes kendini profesyonel sanıyor zaten. Niki Lauda dan iyi pilot olduğunuzu iddia edersiniz, pistte sürmeye gelince sarı gelin Fatma gibi pısırıklaşırsınız. Allah ıslah etsin...

Ben de 180 boyundayım 78 kiloyum ne olacak al tepe tepe kullan fiziğinizi soran mı oldu? Ama yine diyorum bana çok ufak gelirsin...

Tahsilin varsa var senden cv istemedik. Ben de üni mezunuyum marifet mi?
    Modifiyeyle dahi erişemeyeceğim focus 3ü varmış. gören de mercedese falan biniyor zannedecek ayağın yere bassın alt tarafı fordcusun. Ben Golf kullanıyorum daha pahalı araç focusa göre ama şimdiye kadar kimseye artislik yapmadım zaten halk arabası. Kaldı ki ferrayiye binsen ne olacak önce görgüsüzlüğü bırak. Herkesin malı kendine.

Velev ki param yok diyelim; şahine de binerim modifiye de ederim aksiyona da girerim. Sizden mi öğrenecez ne yapacağımızı? Trafik kuralı varsa şahine de aynı lamborghini'ye de...
    Öküz gibi araba kullanan sadece modifiyeciler mi normal araçlar da her türlü magandalığı yapıyor.
    Sanki Türkiyede uygun fiyatlı doğru dürüst pist var. Hiç kimse de enayi gibi 1 tur için 250 TL vermez.

Hadi şimdi ufaktan ufaktan ... Forumda tanımadığınız adamlara karşı saygılı olun. Daha da bana yazmayın.

• bu adamı akıl hastanesine yatırmak gerek normal bir insan bu tür davranış sergilemez en son bi videosunda vtec i 3.vites te kesiciye sokmuş 130-140 kmh hızla giderken vitesi 2 ye çekip arabanın anasını ağlatmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

o adamın altindaki bisiklet üstündeki elbise ve korumalıklar ile ünal turanın garajını satın alırlar la

Bence herifi de alır ama başına bela olma olasılığı çok yüksek.
  • Bu ve bunun gibileri anasından babasından çok savunanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capulcu M

bu adamı akıl hastanesine yatırmak gerek normal bir insan bu tür davranış sergilemez en son bi videosunda vtec i 3.vites te kesiciye sokmuş 130-140 kmh hızla giderken vitesi 2 ye çekip arabanın anasını ağlatmıştı

Link var mı merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Ben de 180 boyundayım 78 kiloyum ne olacak al tepe tepe kullan fiziğinizi soran mı oldu? Ama yine diyorum bana çok ufak gelirsin...

Tahsilin varsa var senden cv istemedik. Ben de üni mezunuyum marifet mi?
    Modifiyeyle dahi erişemeyeceğim focus 3ü varmış. gören de mercedese falan biniyor zannedecek ayağın yere bassın alt tarafı fordcusun. Ben Golf kullanıyorum daha pahalı araç focusa göre ama şimdiye kadar kimseye artislik yapmadım zaten halk arabası. Kaldı ki ferrayiye binsen ne olacak önce görgüsüzlüğü bırak. Herkesin malı kendine.

Velev ki param yok diyelim; şahine de binerim modifiye de ederim aksiyona da girerim. Sizden mi öğrenecez ne yapacağımızı? Trafik kuralı varsa şahine de aynı lamborghini'ye de...
    Öküz gibi araba kullanan sadece modifiyeciler mi normal araçlar da her türlü magandalığı yapıyor.
    Sanki Türkiyede uygun fiyatlı doğru dürüst pist var. Hiç kimse de enayi gibi 1 tur için 250 TL vermez.

Hadi şimdi ufaktan ufaktan ... Forumda tanımadığınız adamlara karşı saygılı olun. Daha da bana yazmayın.

şunu biri

• Bu forumda Honda ve Volkswagen sahipleri kadar kimse çekmedi.Sizene kardeşim milletin bindiği,sevdiği tercih ettiği arabadan.Yok böyle adamların tercih ettiği arabalar Volkswagen oluyormuş da.Neye göre genelleme yapıyorsun.Eski Civiclerin alayı apaçiymiş.Eski Civic dediğin arabadan bende de var.Arabaya jant takınca yay takınca bir iki işlem yapınca apaçi mi oluyoruz.Herkesin arabası,herkesin zevki kendisine.Kimisi jant kapaklı sade arabalarına binmeyi sever.Kimiside arabasına biraz değişiklik yapar öyle biner.Başkasını rahatsız etmediği sürece kime zararı var.Yanlış anlamayın Ünal Turan ve onun gibilerini savunmuyorum soba borusu gibi egzoslarıyla trafikte saçma sapan yaptığı hareketlerle zaten ona ooovvv diyen insanlar çoluk çocuk.Benim rahatsız olduğum nokta özellikle bu forumda rastladığım arabalarına göre insanlara kulp takılması
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

bu adamı akıl hastanesine yatırmak gerek normal bir insan bu tür davranış sergilemez en son bi videosunda vtec i 3.vites te kesiciye sokmuş 130-140 kmh hızla giderken vitesi 2 ye çekip arabanın anasını ağlatmıştı

Link var mı merak ettim?

şimdi link atamadım kusura bakma ünal turan tayyar kullanırsa yaz izle 50.sn gibi 3ten 2 çekiyor vitesi arabanın orada anası ağladı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Link var mı merak ettim?

şimdi link atamadım kusura bakma ünal turan tayyar kullanırsa yaz izle 50.sn gibi 3ten 2 çekiyor vitesi arabanın orada anası ağladı

Gördüm gördüm surat öyle bir değişti ki bir de çok iyisin be diyor rahatsız:D

• https://www.youtube.com/watch?v=--02ESq57qo Biri makasçı Ünal Turan mı dedi izleyin anlarsınız ne demek istediğimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat549

https://www.youtube.com/watch?v=--02ESq57qo Biri makasçı Ünal Turan mı dedi izleyin anlarsınız ne demek istediğimi

iyi be anladık ne hortlatıp duruyosun konuları
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.