Şimdi Ara

Biri Yanlışı Bulabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sayının basamaklarını basamak değerlerine göre ayırıp bunları toplayan bi program yapmaya çalışıyorum ve algoritmasınıda kurdum ve bunun için dizileride kullanmam gerek ama sinir bozucu bi şekilde ne dev c++ nede visual basic şu basit koda bile hata veriyor nerde yanlış yapıyorum çıldıracağım :)

#include <iostream>
    #include "stdafx.h"
    #include <cstring>

using namespace std;

int main() {

char ad[10];

cout<<"adınızı giriniz" ;
    gets(ad);

cout<<"ad" ;
    puts(ad);

system("PAUSE");
    return 0;

}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunterangel -- 31 Ekim 2012; 3:53:20 >

• tmm arkadaşlar sorun çözürmüştür stdafx.h kütüphanesi en üstte olması gerekiyomuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunterangel -- 31 Ekim 2012; 4:03:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunterangel

tmm arkadaşlar sorun çözürmüştür stdafx.h kütüphanesi en üstte olması gerekiyomuş :D

Böyle bi hata vermesinin sebebi ne ya ? Yani niye ardı ardına yapılmasına rağmen çağırma işleminde hata yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunterangel

Arkadaşlar bir sayının basamaklarını basamak değerlerine göre ayırıp bunları toplayan bi program yapmaya çalışıyorum ve algoritmasınıda kurdum ve bunun için dizileride kullanmam gerek ama sinir bozucu bi şekilde ne dev c++ nede visual basic şu basit koda bile hata veriyor nerde yanlış yapıyorum çıldıracağım :)

#include <iostream>
    #include "stdafx.h"
    #include <cstring>

using namespace std;

int main() {

char ad[10];

cout<<"adınızı giriniz" ;
    gets(ad);

cout<<"ad" ;
    puts(ad);

system("PAUSE");
    return 0;

}
    689ndtnjdtj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 15:50:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.