Şimdi Ara

BİRİ YARDIM ETSİN LTFN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞİFREMİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM AMA BU UYARIYI VERİYOR... NE YAPABİLİRİM BEN :(

http://www.resimload.com/070312/Bhe_adsiz.JPG

LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN BANA :(

• şifrende aykırı bir hani mi kullandın yada tam güncellenme sırasına gelmişolabilir öle olunca sayfa kapanmıyor ama açılmıor da
  • hyr gizli sorumda özel karakter var ne yapıcam bilmiorum :(
  • Daha once kosp veya ıllegal yontemden ban yıyen çarlar Sıfre deısımınde bu uyarayı alıyorlar
  • alakasıı yok yeni şifrende kabul edilmeen noktalama işaretleri warmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_fubang

hyr gizli sorumda özel karakter var ne yapıcam bilmiorum :(

gizli sorun ne

şaka bi yana ascii karakterlerden dene özel karakter olayını ordan girince normale dönüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xenophabia

quote:

Orjinalden alıntı: mc_fubang

hyr gizli sorumda özel karakter var ne yapıcam bilmiorum :(

gizli sorun ne

şaka bi yana ascii karakterlerden dene özel karakter olayını ordan girince normale dönüyor

nasıl ? anlamadım ??

• ya özel karakter war diyosun ya
    ne bilim mesela ¿ gibi alt tuşları kullanılarak ascii karakterler oluşturuluyor ya onu diyorum

}ÑöïäßF┐)$]î4y'I╣÷ gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsimetrikBaryon

Daha once kosp veya ıllegal yontemden ban yıyen çarlar Sıfre deısımınde bu uyarayı alıyorlar

süper salladın warrior ark koxp fln kuramaz demi???O zaman neden koxp olsun o da deiştirirken bu hatayı verior..

Bunun çözüm yolu ticket atmaktır bu arada sakın ticket atarken özel karakterler kullanma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PsYcHoAlonE

quote:

Orjinalden alıntı: AsimetrikBaryon

Daha once kosp veya ıllegal yontemden ban yıyen çarlar Sıfre deısımınde bu uyarayı alıyorlar

süper salladın warrior ark koxp fln kuramaz demi???O zaman neden koxp olsun o da deiştirirken bu hatayı verior..

Bunun çözüm yolu ticket atmaktır bu arada sakın ticket atarken özel karakterler kullanma..

verilebilicek en ii cevap

• arkadaşlar çözüm lütfen çözümmm...

gizli sorumun cevabında özel karakter olduğu için şifre değştiremiorum ne yapabilirm....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.