ŞİFREMİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM AMA BU UYARIYI VERİYOR... NE YAPABİLİRİM BEN :( http://www.resimload.com/070312/Bhe_adsiz.JPG LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN BANA :(
şifrende aykırı bir hani mi kullandın yada tam güncellenme sırasına gelmişolabilir öle olunca sayfa kapanmıyor ama açılmıor da
quote:Orjinalden alıntı: mc_fubang hyr gizli sorumda özel karakter var ne yapıcam bilmiorum :( gizli sorun ne şaka bi yana ascii karakterlerden dene özel karakter olayını ordan girince normale dönüyor
quote:Orjinalden alıntı: Xenophabia quote:Orjinalden alıntı: mc_fubang hyr gizli sorumda özel karakter var ne yapıcam bilmiorum :( gizli sorun ne şaka bi yana ascii karakterlerden dene özel karakter olayını ordan girince normale dönüyor nasıl ? anlamadım ??
ya özel karakter war diyosun ya ne bilim mesela ¿ gibi alt tuşları kullanılarak ascii karakterler oluşturuluyor ya onu diyorum }ÑöïäßF┐)$]î4y'I╣÷ gibi
quote:Orjinalden alıntı: AsimetrikBaryon Daha once kosp veya ıllegal yontemden ban yıyen çarlar Sıfre deısımınde bu uyarayı alıyorlar süper salladın warrior ark koxp fln kuramaz demi???O zaman neden koxp olsun o da deiştirirken bu hatayı verior.. Bunun çözüm yolu ticket atmaktır bu arada sakın ticket atarken özel karakterler kullanma..
quote:Orjinalden alıntı: PsYcHoAlonE quote:Orjinalden alıntı: AsimetrikBaryon Daha once kosp veya ıllegal yontemden ban yıyen çarlar Sıfre deısımınde bu uyarayı alıyorlar süper salladın warrior ark koxp fln kuramaz demi???O zaman neden koxp olsun o da deiştirirken bu hatayı verior.. Bunun çözüm yolu ticket atmaktır bu arada sakın ticket atarken özel karakterler kullanma.. verilebilicek en ii cevap
arkadaşlar çözüm lütfen çözümmm... gizli sorumun cevabında özel karakter olduğu için şifre değştiremiorum ne yapabilirm....