Şimdi Ara

Biri yardım etsin lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İtunesden uygulama satın alırken farkında değilim k,kartımın limiti bitmiş ve ödeme kabul etmedi..daha sonra bankamatik kartımla 1.600tl para olmasına rağmen 70tl satın alım yaptım sonra başka satın alımımda gene kart geçersiz başka ödeme şekli sunuyor yaw 1600 para var 70tl alım yapmışım 1530tl para daha var kartda bana itunes ödeme şeklinin geçersiz olduğunu söylüyor..Başka diğer satın alım,yada alımlarım da fatura ile sorun olduğunu söylüyor..Para dolu kartdan al diyorum bende hangi faturalandırma ile sorun olan oyun,uygulama vs al parayıda sende rahatla bende..İkide bir kart geçersiz yada daha önceki faturalandırma hatası almakdan bıktım...

Ne güncellemelerimi yapabiliyorum nede yeni bir uygulama indirebiliyorum rezillikten başka bişey dyil...

1 Bir kere ilk defa satın alım yaparken para yokmuş kartta ogün bugün sürekli başka ödeme seç beğen ada diğer satın alımlarımla ilgili faturalandırmada sorun uyarısı alıyorum...

Başka bi hesap açıp rahatlayacam ama bnm hesabım çok eski ve bir dünya satın alımlarım var hazine gibi hesap o yüzden hesabımıda bırakamıyorum...Dolu paralı kartla deniyorum satın alım gene faturalandırma sorunu yada diğer satın alma seçeneği çıkıyor kafayı yicem..

Lütfen bana yardım edin.....lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bankanla ilgili bir sıkıntı var sanırım.
    bankada paran vardır,herşey normal gibidir ama sistemde faklı bir sorun varsa alışveriş yaparken takılırsın
    bankayı ara sor istersen
  • İnternet alış verişini kapamış olabilir misiniz yanlışlıkla?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.