Şimdi Ara

birilerinin önünde rezil olduğudunuz anlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Okulda nöbetçi olmuştum sınıfa girip öğretmene kağıt verecektim. herkes bana bakıyordu yere düşmüştüm
  • 1 ay o oldu herhalde.Otobüse binerken bir yandan cebimden para çıkarıyorum.İyi basmamışım merdivene.Ayağım kaydı, düştüm.Öyle yere serilmedim ama düştüm yine de.Kaval kemiğimi fena çarpmıştım.Otobüste de iki kezban vardı.Hayvan gibi güldüler türlerine uygun olarak.Ben de çok bozuntuya vermedim.Gülerek geçtim yerime.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

okulda altıma mıçmıştım 7. sınıfta bide

Ben ilkokulda altıma işemiştim.O zamanlar gülünce çişim falan varsa istemeden bırakıyordum.Sınıfta otururken gelmesiyle çıkması bir oldu.Çiş kurusun diye 3 ders milim oynamadımAllah'tan kimse anlamadan kurumuştu ama
  • Dershanede çocukları çok döverdim , sataşırdım.Birgün bunlar artık grup olmuşlar çarşıda 4 kişi herkezin içinde bana giriştiler Savunma yaptım ama 2 yumruk geldi göze :)
  • quote:

bende 3.sinifta micmistimda 7 sinif nedir haci

• arkadaşlarla toplandık sigara içecez ışte dersten çıktık hatunlar falanda var sohbet gayet güzel baya Bende heyecanlı heyecanlı paketimden bakmadan çıkardım sigarayi koydum ağızıma çakmağı çaktım oradada hoşlandığım kız vardı ışte Napıyorsun sen dedi gülerek ne oldu dedim sigarayi tersten yakıyorsun dedi Ulan bi Baktım sigarayi ters koymuşm ağızıma hiç Farkında değilim bunlar bi kahkaha tabi lanet ettim o gün

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Ben ilkokulda altıma işemiştim.O zamanlar gülünce çişim falan varsa istemeden bırakıyordum.Sınıfta otururken gelmesiyle çıkması bir oldu.Çiş kurusun diye 3 ders milim oynamadımAllah'tan kimse anlamadan kurumuştu ama

Ulan o haltı Bende yedim ilkokulda ne günlerdi be çocukluk zamanlarım aah ah

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Ulan o haltı Bende yedim ilkokulda ne günlerdi be çocukluk zamanlarım aah ah

• lise 2 ye geçtiğimde okulumu değiştirdim..okulda ilk günlerdi; önümdeki çocuk derste osurdu, etrafı b.k götürüyor..önümdeki herkes bu ne koku yaw diyerek bir bir yer değişti..osuran pislik de kalkıp gitti.bir ben kaldım mal gibi oturduğum yerde..millet gözümün içine nasıl bakıyordu ama ne kadar utandığımı anlatamam..

hep böyle olur zaten millet osurur kokusu bana kalır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.