Şimdi Ara

birilerinin önünde rezil olduğudunuz anlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler herkeş rezil olduğu anları paylaşsın bakalım neler çıkacak. Ben anlatayım bir keresinde dolmuştayim müsait bir yerde inmek istiyorum derken kapı açıldı dolmuş yavaşladı ben basamaklardan indim dolmuş tam durmadan dışarıya adımimi bi attım olduğum gibi yerdeyim bi Baktım yanımdan Gecen hatunlar kikir kikir gülüyorlar

• Babam beni kızın yanında dövmüştü hiç unutmam o anı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzi

Babam beni kızın yanında dövmüştü hiç unutmam o anı
    okulda altıma mıçmıştım 7. sınıfta bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

tahminen bütün herkeş yaşamıştır aynı olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboyfromhell

quote:

tahminen bütün herkeş yaşamıştır aynı olayı

Alıntıları Göster
    motor çarpmıştı kadın ay diye bağırdı, havada bir kaç takla attıktan sonra kalkıp etrafa baktım gören oldu mu diye sonra hızlıca uzaklaştım oradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

motor çarpmıştı kadın ay diye bağırdı, havada bir kaç takla attıktan sonra kalkıp etrafa baktım gören oldu mu diye sonra hızlıca uzaklaştım oradan.

Alıntıları Göster
    İnerken genelde kafamı vuruyorum birde koltukların üstünde demir varsa otururken onlara vuruyorum bozuntuyada vermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboyfromhell

beyler herkeş rezil olduğu anları paylaşsın bakalım neler çıkacak. Ben anlatayım bir keresinde dolmuştayim müsait bir yerde inmek istiyorum derken kapı açıldı dolmuş yavaşladı ben basamaklardan indim dolmuş tam durmadan dışarıya adımimi bi attım olduğum gibi yerdeyim bi Baktım yanımdan Gecen hatunlar kikir kikir gülüyorlar

aynısı bana defalarca oluyo hatta gecen hafta bu gun oldu aynısı ama yere dusmeyle sonlanmıyor benim maceram.
    yere atlıyorum bir sarsılma oluyor dengede durmaya calısıyorum ondan sonra havalı bir sekil de eve dogru yuruyorum. yururken arkamda dolmusun alev alev icin de kaldıgı ve buyuk bir patlama oldugunu dusunuyorum. the end..

• bir keresınde otobüste arkalara doğru ilerliyordum bir yerlerden destek almadan otobüs bi fren koydu olduğum gibi koridora kapaklanmistim
  • topa basıp duşmek
  • quote:

Alıntıları Göster
    1. sınıfta benim çavuş kalkmıştı en arka sırada oturuyordum hoca beni kaldırdı kalktım çavuş sıraya takıldı biraz ileri ittim sırayı yukarı dogru havalanmaya başladı tabi kızlar güldü rezil oldum felan buda öyle bir anımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcykoo34

1. sınıfta benim çavuş kalkmıştı en arka sırada oturuyordum hoca beni kaldırdı kalktım çavuş sıraya takıldı biraz ileri ittim sırayı yukarı dogru havalanmaya başladı tabi kızlar güldü rezil oldum felan buda öyle bir anımdır

• quote:

• kimyacı sınıfta beni rezil etmişti hem de 2 kere.

neyseki ertesi gün din öğretmeni aldığım yüksek notdan dolayı benim alkışlanmamı istemişti de sınıf alkışlamıştı. Karizmayı kurtarmıştık.
  • quote:

• Otobüste yanlış yerde basınca düğmeye adam durdu herkez bana bakıyordu
    Pardon yanlıs baştım dedim :(
    Sonraki durağa gidene kadar yerin dibine girdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış*

quote:

Alıntıları Göster
    Bi keresinde dersanenin sarmal merdivenlerinden düştüydüm. O sırada düştüğüm yerdeki 3 tane kız sohbetlerini bırakıp bana bakmaya başladılar. Ben istemsiz bir şekilde "Pardon" demiştim kızlara nedense. Sanki onların üstüne düştüm. Bu da böyle bi anımdır.

Şu otobüslerin karşılıklı 4lü gruplarının kurbanı oldum bi kere de. İnicektim tam. Yerimden kalktım ayağa. Tam tutunamadan şoför frene bi bastı. Karşımda oturan kıza çarptım. Bişey demedi en azından.

Son olarak da: Otobüste uyuyakalmıştım. Uyurken de kafamı yanımdaki adamın omzuna koymuştum. Uyanınca farkettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

Otobüste yanlış yerde basınca düğmeye adam durdu herkez bana bakıyordu
    Pardon yanlıs baştım dedim :(
    Sonraki durağa gidene kadar yerin dibine girdim
    Dolmuşu beklerken karşımdaki evde aynalı kapı gördüm saçlarıma bakıyım diye gittim 1-2 dakika baktım içerden birisi camı silip kapıyı açtı hayatımda hiç o kadar utanmamıştım sonra durumu izah ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış*

quote:

Alıntıları Göster
    16 yaşındaydım, sevdiceğimle yeniydik. lise bahçesinde koşuştururken (sevdicekle) benim ayağım taşa çarptı, lisenin en hızlı koşucusu olmamın da verdiği momentumla yaklaşık 15-20 adım ellerimi döndüre döndüre hız kesemeden düşmemeye çabalasam da şlaaağp diye yere düştüm, düşmekle de kalmadım en az bi 5 metre de yerde kaydım. sonra hiçbir şey olmamış gibi kalktım, üstümü sildim yavaşcana. sevdicek de koştu hemen tabii oradan, elin kan içinde dedi. ben de fark etmemişim ellerimden löpür löpür kan damladığını o anda ya, saf saf bakınıyorum hani diye hemen cebinden peçete çıkarıp pansuman yaptı kendince. rezil oldum ama değdi

3 hafta ellerim sarılı dolaştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 5 Nisan 2013; 22:27:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çapkınkuş

Dolmuşu beklerken karşımdaki evde aynalı kapı gördüm saçlarıma bakıyım diye gittim 1-2 dakika baktım içerden birisi camı silip kapıyı açtı hayatımda hiç o kadar utanmamıştım sonra durumu izah ettim.

Alıntıları Göster
    Lise 1 de okul servisine ilk bindiğim gün, serviste oturacak yer yok ayakta bir tek ben varım.Şoför abi frene basıyor ben hafif öne gidiyorum içimden diyorum düşmedim lan diye sevinirken patt diye yeri öpüyorum bildiğin 2.80 yapışıyorum yere bizden büyükler falan kaldırıyor beni kepazelikti ya.
    Not:frene ilk bastığı anda hafif öne gittim ben, düşmeyeceğim sandım meğerse onu düşünürken düşmeye başlamışım düşünce anladım
    kızlar falan iyi güldüydü bozuntuya vermemek için baya güldüm bende

• Baya eski hatırladığım kadarıyla anlatıyım.markete gittim alıcağımı aldım baya dalgındım o gün,kasaya gittim okuttu paramı verdim kasiyer benden 5 kuruş istedi bende sorun değil diyerek kapıya doğru gittim derkeeenn jeton bastı arkamı döndüm adam bana bakıyo dalgamı geçtim diye adamın o yüz ifadesi görülmeye değerdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.