Şimdi Ara

Hiç birinin ezikliğinin midenizi bulandırdığı oldu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani böyle aşağılık komplkesinin cahilliğinin falan varsa anlatın hocalat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1) Tıpta bir arkadaş vardı instadan 2 yıllık okuyan 1000 tane kıza istek atar 1-2 ay uğraşır yedirir içirir zar zor bi tane 3/10 kızla çıkardı. Sonra da kendini kazanova sanardı.

2) Kykda odada bir çocuk vardı adam gunde 1 ogun yerdi o da ketılda makarna sonra da tum biriktirdigi parayla ust bas alıp kızlarla bara giderdi. Ve disardan gordugumde adami cok zengin saniyordum.

• William0 kullanıcısına yanıt
    Birincisi harbiden öhğğ hocan

• çooookkk

• kdirrx kullanıcısına yanıt
    Allah allah anlatsana hocam o zaman anlatma konusu bu

• üniversitede biz elektronik okuyoduk. bölümden en yakın arkadaşımın bi ev arkadaşı vardı, o eleman elektrik bölümünde okuyodu. ama eleman çok yapmacık bi tipti böyle sürekli kahkaha atarak konuşur ve kendini överdi. ne zaman sınav için arkadaşın evine ders çalışmaya gitsem hep o eleman gelip "elektronik bölümü çok kötü yaa elektrik bölümü 10 basar" diye konuşuyodu kahkaha atarak, ama kendince ciddi söylüyo bunu yani. biz de he he deyip geçerdik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birlikte çalıştığımız bir adam var 50 küsür yaşlarında telefonda bayanlarla konuşmaya bayılır, kendisinin huyunu bilen bazı hayır sahipleri bunun numarasını yiyici takımı olan bayanlara verirler bizimkide onlarla telefonda konuşabilmek için ev kiralarını, elektrik,su,telefon, internet faturalarını ve tüm maddi ihtiyaçlarını giderir canlı yüz yüze görüşemez korkar ben çapkınım diyede kasılır, farklı görünebilmek için uyuşturucu bağımlısı gibi sayısal ve kazı kazan oynar birde kendini övme hastalığı var bir yandan yiyici ev yıkan kadınlar bir yandan totocu bilo bu adamı sağıyorlar çok acıyorum ve bi o kadar da gıcık oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarukGöksen -- 23 Aralık 2024; 19:4:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • William0 kullanıcısına yanıt
    Evet, benim de midemi bulandıran bir durum var yazdığın birinci maddeye benziyor.

Adı lazım değil hukukçu bir arkadaş vakti zamanında sanalda olmasa da gerçek hayatta neredeyse önüne gelene yürümüş ve birkaç date almış ancak bunların hiçbiri sonuca gitmemiş. Yine bu arkadaş o dönem içerisinde onlarca "ücretli" hatunlarla görüşüp gününü gün etmiş ve bu dönemi prime dönemi olarak adlandırıp kendisini zampara olarak tanıtıyor. Sanırım az çok kim olduğunu anladınız. Tanrım hepimizi gerçeklikten kopan insanlardan korusun amin.

• Sezon modalarına, popüler kültüre veya uyduruk şarkılara fazla bağlılık gösterenler,

çocukluğumdan beri midemi bulandırmıştır, iyi hatırlıyorum.

• Olum insanlar başlı başına ezik zaten :D Akli melekesini başkasının diline teslim etmemiş insan sayısını 2 3 görmüşümdür o da belki :D İnsanların asil olduğunu düşünerek yaşamıyorum çoğu ezik zaten :Dd

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    We built thia city ismini kullanmış olabilir mi bir dönem bu adam hocam

• Başbilen kullanıcısına yanıt
    Meşhur bir bankadan kovulmuş da olabilir

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Chplilerii sevmiyordur bence

• Her ortamda sivrilmeye çalışan, sürekli kendini öven insanlardan eskiden pek haz etmezdim ama artık ağzımı bıraktım başka tarafımla gülüyorum. Ben şöyleyim böyleyim diye konuşan tipleri bigün inanıyomuş gibi dinlemeyi deneyin, o suni özgüvenin altında ne çeşit bi kompleksli kişilik var ve hayal dünyalarında neler kurguluyorlar inanamazsınız. Normalde kimseye karşı ezik yıkık gibi aşağılayıcı kelimeler kullanmayı sevmem ama bu "ultra alfa superkahraman övünengiller" sadece 3 iq insanlara satabileceği palavraları heryerde anlatarak zaten kendi kendini aşağılıyo. Yazık yani bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.