|
Yola aniden cikmamayi ne zaman öğrenecek bizim insanımız?
-
-
Konya bu konuda uzman.
Kenardan yola girmeye çalışan bekler bekler, tam sen yaklaşınca atlar yola.
Abartmıyorum, her gün yaşadığım durum. -
iq 80 90 yapacak bir şey yok millet ne kadar gerizekalı olduğunu hafife alıyor bu ülkede
-
bırak yola girmeyi seyir halinde şerit değiştiremiyorlar direksiyonu kırıp vuruyorlar arabama
-
Zeka ile alakalı bir durum. Bulunduğum şehirde de çokca varlar, çevre yolunda sağ şeritten 70le gidiyoruz, yandan bağlanacaklar var, önümüz boş 500 metre mesafemiz var, adam bizi görüyor bekliyor bekliyor ve 100 metre mesafe kala zank diye bir anda çıkıp bize de fren yaptırıp trafiğin akışını bozuyor. Ama bu hep böyle hiç şaşmıyor. Çoğu acemi, trafik okumayı bilmeyen, zeka yoksunu kötü sürücü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 27 Kasım 2024; 8:52:33 > -
Okullarda gençlere gerçek beden eğitimi dersi verilip, 100, 400, 1600 metre koşularda metrenin ne olduğunu bedenen öğrendikleri zaman.
Sürücü derslerinin ve trafik kurallarının yarısı mesafe bilgisi ile doludur ama ehliyeti olanlara 100 metreyi sorsanız hepsi başka yer gösterir. Kavşağa atladı diyoruz da, o atladığını düşünmüyor, arabası ne kadar uzun farkında değil. Kendisi geçeği zaman da İskenderiye vapurunun geçeceği yerden geçemez.
-
bu konuda en gerizekalı sürücüler açık ara mersin-tarsus-adanada dır . sürekli sağa sinyal verip sola dönerler veya tam tersi .adamlar sağını solunu bilmiyor daha . ben akraba eviliğinin oralarda fazla olmasına bağlıyorum bu durumu . adamlarda zeka kıt . yer yön kavramı gelişmemiş.
-
10 kişilik öğrenci grubu önümden geçerken arkamdan kornaya basan aptala ne demeli?
-
Ankarada tek şeritli ve trafik ışıklı bir yerdeyim, kırmızı yanmış duruyorum, pat diye sağdan kartal vurdu bana, tek şerit yolu ikilemeye çalışıyor, indim arabadan, dayı napıyon dedim, iki araçlık yolu işgal etmişsin dedi şaka gibi 🤦♂️ Dayı dedim bak tek şerit, 50 cm lik emniyet boşluğu var ordan girip yol mu istiyon, trafik polisini çağırayım bekle dedim, geriye taktı gitti, benim araçta sorun yoktu onun farı ve sol çamurluğu göçtü. Yaşlıları trafikten men etmek lazım -
Gerçekten anlamıyorum daracık sokaklarda sanki önüne bir cisim çıkmayacakmış gibi gazlayanlar arabayı geçtim çocuk atlasa yola hesabını nasıl vericeksiniz. -
net olarak en berbat şoförlerin olduğu ülkelerden biri Türkiye
-
Trafikte kasap dolu gerçekten her an başınıza birşey gelebilir.
-
Bunu yapanlara özellikle dönüp bakıyorum hep kadın sürücü çıkıyor. Erkek yüzde bir iki çıkar öyle, istisna yani. -
ara sokakta bayırdan böyle çıkanlar var birde. adam gaz, debriyaj, aracı kaldırma vs zor geliyor ya da beceremeyecek diye yola zort diye atlıyor.
-
35 yaşındaki arabamla trafiğe çıktığım zaman bana yapamıyorlar. Yani yapmaya çalışıyorlar ama direkt olarak dalıyorum. Son anda duruyorlar. Zaten o arabamın kaportası berbat durumda. Olası bir kaza durumunda ben karlı çıkarım. Vuruk kaportayı da sigortadan tamir ettirirm mis gibi. Karşıdaki yeni model arabasında değer kaybını düşünsün. Ben aracımı satmayacağım direkt hurdaya vereceğim..
Kırmızı ışıkta falan geçenlere özellikle bayılıyorum. Hiç yol vermem babacım direkt girerim. Sonunu düşünen kahraman olamaz
-
Cahillerin cesaretini hafife ala ala bu günlere geldik.
-
IQ sorunu olan trafikte direkt belli oluyor -
Daha dün başıma geldi, resmi plakalı son model bir Volvo S90 aynı dediğiniz gibi yola atladı. Bana bir zararı yoktu ama prensip olarak ana yola katılırken en azından biraz duraksamak gerekir, kayıtsızlıklarına hastayım...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
iq 80 90 yapacak bir şey yok millet ne kadar gerizekalı olduğunu hafife alıyor bu ülkede |
Konya bu konuda uzman.
Kenardan yola girmeye çalışan bekler bekler, tam sen yaklaşınca atlar yola. Abartmıyorum, her gün yaşadığım durum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X