Şimdi Ara

Nofap çok zorluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardımmmmm 6.gündeyim dün gece zor tuttum kendimi bu sabah da rüyalanmışım fakat öğlen yine canım çok istedi tuttum kendimi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kalendert K kullanıcısına yanıt
    +1

• ne diyo bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Aylar oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    Nası başardın be çok zorlanıyorum ben

• Acilen

• highest in the room kullanıcısına yanıt
    HAYIRRRRRRRRR

Up

• 30 gun yapmadim pek bisey degismedi hayatimda, daha kotu hatta bence. Haftada 1e falan azalt birakmak yerine.

17k maaş 80kg bench var

• Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    Öğrenciyim ben

• bir faydası yok zaten kendi enerjini boşuna heba ediyorsun :))

• knifee K kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum hocam bağımlıyım ben benim nofapi yapmam lazım ve bağımlı oldumu son zamanlarda keşfettim bağımlı birisine faydası yok diyemezsiniz en azından bağımlılıktan kurtulmak var ucunda bundan büyük fayda olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalendert -- 20 Haziran 2023; 0:56:2 >
    Faydasini goreceksin. Oncelikle nofapi sadece iradene karsi gelerek uygulamaya calisma, iradene yenik dusersin. Kendini bunun sana getireceklerini ve gotureceklerini dusunerek motive et. Ornegin 31 erken bisalmayi programlar ve kadinla birlikte olsanda yapmadan duramazsin. 31 kadin erkek arasinda kimyasallar salgilanarak yapilan eylemden cok uzaktir. Bunun yaninda uzun sure mast yapmazsan hayat enerjin artar. Bir sure sonra bu yine flat olacak ama genel olarak iyi hissedeceksin ve kadinlarla daha rahat konusup iletisim kuracaksin. Kendi erkek arkadaslarin arasinda bile daha katilimci ve sosyal olacaksin. Bunlari dusun. Omur boyu nofap yapacak degilsin ama bagimli oldugunu farkeden birinin uzun bir sure bundan uzak durmasinda fayda var bu seni kendine getirir. Zorlayici olarak bagimlilikla yapilan eylem zararli oldugundan nofap yapmak bu kisiler icin yararlidir.

Ayni zamanda yapmadan durabildigini gorunce kendine sayginda artacak durtulerine yenik dusmedigini farketmek insani daha guvenli yapar. 3 Haftayi atlatinca zorlanmalarin gececek. Vucut fazlasini ruyalanip atiyor nasilsa.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Sonunda biri adam gibi yazdı hocam çok teşekkür ederim öyle bazen aklıma izlediğim içeriklerdeki ablalarımızdan bazıları geliyor o kadar zorluyorki beni herşeyi boşverip gidip ölesiye o ablamızı izleyip mast yapmak istiyorum sonra duruyorum edit falan izleyip başka bir işe odaklanıyorum sonra geçiyor ardından boş bulunduğum bir zaman tekrar aklıma başka bir (dediğim ablalarımızdan biri) ablamız geliyor . Sanki öbürü benim nofapimi bozamamış diye beynim bana başka bir ablayı gösteriyor ama bugünde yılmadım hocam kendimi beynime teslim etmedim direndim az önce yine farklı bir ablamız aklıma geldi mesela . Özellikle yeni uyandığımda öğlen saatleri ve gece o kadar canım istiyor o kadar canım istiyorki mesela bugün öğlen açtım siteyi o aklıma gelen ablamızın videolarına baktım sonra bir anda direk kendime gelip kapattım hocam benim bu işi başarmam lazım beynimin yavaş yavaş zincirlerinin kırıldığını hissediyorum inşallah kendimi teslim etmem bu geçici zevklere olaki teslim edersem çok büyük bir yılgınlığa uğrayacağım belki bir daha ayağa kalkamayacağım ve bağımlı bir ucube olarak kalacağım

• Benim arkadaşım 180 gün çekmeyince x-man'deki Hugh Jackman gibi ellerinden bıçak çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde gözlerimden alev çıkıyor bir 3 hafta daha dayanırsam lazerleyebilirim etrafı

peki bu resim hakkında ne düşünüyorsun kanka

Nofap çok zorluyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.