Şimdi Ara

Nofap çok zorluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kanKa fap düşünme başka konuyu düşün ozaman daha iyi dayanırsın. mesela kot pantolon markalarını falan düşünebilirsin.

Nofap çok zorluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence nofap çok tehlikeli.. tehlikesi ne dersen anlatıyım... nofap yapınca bütün kızlar bebek gibi gözükür. çirkin kızın birine evlenme teklif etme ihtimalin çok artar. kısaca bu işte.

• silence999 S kullanıcısına yanıt
    Hocam 19 yaşındayım yoww bide arkadaşlarım beni uyarır merak etmeyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    İlk attığınız 10/10 bunu beğenmedim

• Kalendert K kullanıcısına yanıt

ozaman ilk fotoya fapı patlat gitsin.takma kafana böyle şeyleri.

Nofap çok zorluyor

Yok hocam SONUNA KADAR NOFAP bu arfa son attığınız iki resimle testesteronumu düşürüp bu yolda bana yardım ettiğiniz için sağolun

• libido önemli bir şeydir, yok etmeye calısmayın. yumusak olursunuz valla. erkek adam libidosunu arttırmaya ugrasmalı. demir gibi gezmek yerine yumusak gibi mi dolasmak istiyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 20 Haziran 2023; 3:51:43 >
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan demirden daha sert

Nofapi dogru anladiysan eger resim ve videolarada bakmaman gerekir. Bu cok onemli beynini bunlardan uzaklastirman icin uzun bir sure zorno icerikli resim ve videolardan uzak durman gerekir. Yoksa onlara baktikca beynin dopamin salgilayacak ve seni buna itecek.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Yahu bakin ben suan da kriz geciriyorum benim icin cok zor geciyor bu is canim o kadar izleyip yapmak istiyorki beni cok zorluyor ki sanirim asiri bagimli oldugum icin olabilir cunku her zaman ne zaman aklima bir cinsel icerikli film yildizi gelse hemen videolarini acip masturbasyon yapardim kissadan hisse cok zorlaniyorum mesela suan uyanali yarim saat oldu canim o kadar cinsel icerikli video izleyip mast yapmak istiyorki anlatamam hocam acaba benim kendimi bu kadar tutmam zararli mi ne diyorsunuz ama haftada 1 yaparim diye koyverirsemde diger haftaya kasar dayanamam yani direk neverfap benim icin gerekli bilmiyorum ne dusunuyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalendert -- 20 Haziran 2023; 14:18:5 >
    Mastin zorlama olani zararlidir. Bunye seni buna zorluyorsa sen beynine degil o sana hukmediyor demektir. Egerki kontrolu ele almak istiyorsan, once mast yapmamaya niyetlen. Saka demiyorum niyet onemlidir, vucut buna uyar. Ilk baslarda beyin suni mutluluk hormonu salgilamak icin seni buma zorlar. Buna dayanabilirsen bir yerden sonra seni surekli zorlamaktan vazgececek. Hatta dahada cok dayanabildigini goreveksin. Seninki nirmal mast degil bagimli mast. Bagimlilik yapan hersey zararlidir.

Masta dayanarak bundan zarar gormezsin, asil yaparsan bagimliligini devam ettirirsin. Once bir 3 ay dayanki beyin yerine gelsin. Vucut fazlasini ruyada atar veya iserken mezi seklinde atar. Hicbir zarari yok.

Acik resimler ve videolardan uzak dur, bunu yapamzsan beynini duzeltemezsin ve surekli o resimleri beyninde canli tutarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 20 Haziran 2023; 14:25:49 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Dayanacagim hocam dayanacagim insallah

3 haftayi atlattiktan sonra artik aklina gelmeyecek ve daha uzun sure dayanabilecegini goreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 20 Haziran 2023; 22:10:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.