Şimdi Ara

Birinci ile dördüncü arasında sadece 3 puan var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Eren1s

Kimsenin korktuğu yok tam tersi Beşiktaşlılar arenadaki maçı iple çekiyor. Şu oyuna süper oynadık diyorsanız çok polyyanasınız. Başakşehire yenildiğimiz maçı kıstas alıp Beşiktaşı yeneriz diyorsanız Ben okadar çok deplasmanı kıstas alırım ki o şartlarda ilk maçın senaryosu olmazsa büyük sürpriz yaşarız derim ki 5 maç 4 galibiyet 1 beraberlik aldığımız ga karşısında arenada mutlak favori ve şu an ki beşiktaş seviyesini düşündüğümde 2-0 3-1 biizn lehimize sonuçlanacağına herkesle herşeyine bahse girerim :)
    Bizim kadar iple çekemezsiniz.. skor aynen yazdıkların gibi olacak.. ev sahibi şeklinde yazdığın gibi..
  • Galatasaray 'ın bir oyun standardı yok .Icerde kazanip deplasmanda kaybetmesinin nedeni bu .Defansı da iyi durumda değil. Beşiktaşı daha derli toplu görüyorum .Ciddi bir hakem hatasi vs olmazsa Beşiktaş o maçı kaybetmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs-bjk macini gs yenerse gs sampiyon. Bjk yenerse basaksehire bagli olarak basaksehir ya da bjk sampiyon.

Fb en dusuk ihtimal. Hem oyunlari tatmin edici degil, her an puan kaybedebilirler, hem de gs, bjk, basaksehirin ucunun de puan kaybina ihtiyaci var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne elinden bahsediyorsun o pozisyonda el yok düzgün seyret
  • Sanslar esit degil Arena'daki GS-BJK maci sampiyonu belirler, kazanan sampiyon olur.

Uzun zaman sonra ilk defa boyle iki tarafinda mutlak kazanmak zorunda oldugu bir olum-kalim derbisi izleyecegiz, zevkli olacaktir:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 17 Nisan 2018; 14:7:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paramedical

Biz 15-16 sezonu bu sene o sene bundan sonra her sene dedik bos yapmayin
    14-15'de de son haftalara doğru böyle demiştiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren1s

Gs Beşiktaşı yenerse lig biter o saatten sonra. Gs nin en iyi oyunu bugünkü Başakşehire oynadığı oyun olursa, güle oynaya 2 yada 3 atarız arenada gs ye. Şu fikstüre baktığında kendimizi şampiyon görüyorum en dez avantajlı gs. Bugün 1 elle 1 normal gol atarak yendiniz başakşehiri aman aman top oynamadı gs. Haftaya alanya maçının garantisi yok. Ben 1. Beşiktaş 2. Fener 3. Gs olacağını düşünüyorum bugün herkes istediğini şampiyon ilan edebilir. 33. Hafta bi takım şampiyonluğu ilan edecek ki o Osmanlı deplasmanındaki Beşiktaş olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: G.R.Fabricio

Kimsenin korktuğu yok tam tersi Beşiktaşlılar arenadaki maçı iple çekiyor. Şu oyuna süper oynadık diyorsanız çok polyyanasınız. Başakşehire yenildiğimiz maçı kıstas alıp Beşiktaşı yeneriz diyorsanız Ben okadar çok deplasmanı kıstas alırım ki o şartlarda ilk maçın senaryosu olmazsa büyük sürpriz yaşarız derim ki 5 maç 4 galibiyet 1 beraberlik aldığımız ga karşısında arenada mutlak favori ve şu an ki beşiktaş seviyesini düşündüğümde 2-0 3-1 biizn lehimize sonuçlanacağına herkesle herşeyine bahse girerim :)

Ver la 500 TLyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.