Şimdi Ara

Birinci ile dördüncü arasında sadece 3 puan var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da demek oluyor ki artık şanslar eşit
    Hatta Gs -bjk maçını düşünürsek başakşehir ve Fenerbahçe bir adım daha önde diyebiliriz. Ateş hattına girildi .Çok büyük bir heyecan bizleri bekliyor .Hakeden şampiyon olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasaray şampiyon fener ikinci olacak demek..
  • Beşiktaş maçından korkmayın, asıl önemli olan 3 deplasman. Evimizdeki maçlara direkt 3 puan yazın.
  • Beşiktaş ve göztepe maçı 3 puan ama diğerlerni bilemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

Beşiktaş maçından korkmayın, asıl önemli olan 3 deplasman. Evimizdeki maçlara direkt 3 puan yazın.
    alanya maçını kazanırsak önümüz baya açık olacak
  • Demedi demeyin fener geriden gelip ipi göğüsleyecek, fikstür avantajı var :))
  • FB nin şansı en az 3 takımda birden takılmaz bunlarından biri işi götürecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-4-2 DE SNEİJDER'E YER YOK!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaş maçını geçelim gs kesin puan kaybeder

Bjkyi yenerse bjk da olamaz

Başakşehirin ve fenerin maçları kolay .Ben durumu şuradan ikiye bölüyorum:

Başakşehir veya fener kalan maçlarının hepsini alan şampiyon da olur .Ama puan kaybederseler bjk veya gs şampiyon olur .Benim öngörüm bu sekilde

• Bizim fenerin şansı 0 diyebiliriz 3 takım puan kaybedecekte bizim fener hepsini kazanacakta . Fener 2. liği kovalayabilir anca.

• Biz 15-16 sezonu bu sene o sene bundan sonra her sene dedik bos yapmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Daax

Demedi demeyin fener geriden gelip ipi göğüsleyecek, fikstür avantajı var :))
    Averaj avantajı yok düşünsene gs 3 puan dahi kaybetse sizin elinizden birşey gelmiyor , işiniz çok zor mucizeler gerekiyor çok büyük mucizeler hemde.
  • Fenerle aramızda 3 puan + avwraj var yani 4 puan sayabilirsiniz şu 2 hafta puan kaybetmezsek fenerin bizi geçme ihtimali yok gibi bişey

Gönül isterdiki gençlere yenilmesekte şuan şampiyonluk marşları söylesek

• gs bjk maçından nasıl bu anlammı çıkardın ki?
    gs kazanırsa iş biter nasıl fener bjk avantajlı
  • Gs Beşiktaşı yenerse lig biter o saatten sonra. Gs nin en iyi oyunu bugünkü Başakşehire oynadığı oyun olursa, güle oynaya 2 yada 3 atarız arenada gs ye. Şu fikstüre baktığında kendimizi şampiyon görüyorum en dez avantajlı gs. Bugün 1 elle 1 normal gol atarak yendiniz başakşehiri aman aman top oynamadı gs. Haftaya alanya maçının garantisi yok. Ben 1. Beşiktaş 2. Fener 3. Gs olacağını düşünüyorum bugün herkes istediğini şampiyon ilan edebilir. 33. Hafta bi takım şampiyonluğu ilan edecek ki o Osmanlı deplasmanındaki Beşiktaş olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren1s

Gs Beşiktaşı yenerse lig biter o saatten sonra. Gs nin en iyi oyunu bugünkü Başakşehire oynadığı oyun olursa, güle oynaya 2 yada 3 atarız arenada gs ye. Şu fikstüre baktığında kendimizi şampiyon görüyorum en dez avantajlı gs. Bugün 1 elle 1 normal gol atarak yendiniz başakşehiri aman aman top oynamadı gs. Haftaya alanya maçının garantisi yok. Ben 1. Beşiktaş 2. Fener 3. Gs olacağını düşünüyorum bugün herkes istediğini şampiyon ilan edebilir. 33. Hafta bi takım şampiyonluğu ilan edecek ki o Osmanlı deplasmanındaki Beşiktaş olacak
    en az 2 farkla sizi de yeneceğiz.. korkunun ecele faydası yok.. yüksek sesle türkü soylerek mezarlıktan geçmen korktuğun gerçeğini örtmez bilaskis ortaya çıkartır.
  • quote:

Gs Beşiktaşı yenerse lig biter o saatten sonra. Gs nin en iyi oyunu bugünkü Başakşehire oynadığı oyun olursa, güle oynaya 2 yada 3 atarız arenada gs ye. Şu fikstüre baktığında kendimizi şampiyon görüyorum en dez avantajlı gs. Bugün 1 elle 1 normal gol atarak yendiniz başakşehiri aman aman top oynamadı gs. Haftaya alanya maçının garantisi yok. Ben 1. Beşiktaş 2. Fener 3. Gs olacağını düşünüyorum bugün herkes istediğini şampiyon ilan edebilir. 33. Hafta bi takım şampiyonluğu ilan edecek ki o Osmanlı deplasmanındaki Beşiktaş olacak
    10 kişi başakşehire karşı madara olmuş takımsınız gelmiş 3-4 atarız diyorsun. Sen hele bir gel TT Arenada 50 bin kişinin karşısınada kaç attığınızı görürüz.

• quote:

Başakşehire karşı kim iyi oynadı da bizden iyi oyun bekledin ? Gayet de 3-4 tane net pozisyonumuz vardı. Gegenpressing taktiğiyle adamlara top yaptırmadık. Sizi 10 kişiyle tokatladılar birkaç hafta önce çabuk unuttunuz herhalde. Talisca olmasa kendi evinizde Gençlere Alanyaya maç vereceksin iyi futboldan bahsediyorsun

• quote:

10 kişi madara olduğun, kendi sahanda son anda yenilmekten kurtulduğun takımı yendik. İçmeyin şu mereti Allah aşkına.

• quote:

Sen önce 10 kişi yende Başakı ondan sonra şov yap şöyle böyle diye. 2 hafta sıkın dişinizi, göreceğiz kim kimi yeniyor kaç atıyor.
  • ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    Kimsenin korktuğu yok tam tersi Beşiktaşlılar arenadaki maçı iple çekiyor. Şu oyuna süper oynadık diyorsanız çok polyyanasınız. Başakşehire yenildiğimiz maçı kıstas alıp Beşiktaşı yeneriz diyorsanız Ben okadar çok deplasmanı kıstas alırım ki o şartlarda ilk maçın senaryosu olmazsa büyük sürpriz yaşarız derim ki 5 maç 4 galibiyet 1 beraberlik aldığımız ga karşısında arenada mutlak favori ve şu an ki beşiktaş seviyesini düşündüğümde 2-0 3-1 biizn lehimize sonuçlanacağına herkesle herşeyine bahse girerim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.