Şimdi Ara

4-4-2 DE SNEİJDER'E YER YOK!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes burak a selçuk a kızıyor ama Burak en uçta oynuyor arkasında bir takim gören oldu mu hic ben göremedim de bilemiyorum yani belki gören olmuştur...
    takım orta sahada organize olamıyor defansın direnci sıfır hala burak burak burak...

GALATASARAY İN TEMEL SİKİNTİSİ KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE BURAK DEGİLDİR

GALATASARAY DERHAL KANAT FUTBOLUNA DONMELİDİR
    .DROGBA VE SNEİJDER GELDİKTEN SONRA MERKEZ ODAKLİ OYNAMAYA BASLADİ GS VE BU FORMAT UYMADİ GS YE...CUNKU SNEİJDERİ KANATTA OYNATAMİYORSUN EEEE 10 NUMARA POZİSYONUNDA DA OYNATAMİYORSUN 10 NUMARA OYNUYOR AMA BU DEFA GS NİN FW LERİ NİN OYUN YAPİSİ BUNA UYMUYOR ÇÜNKÜ FW LER GENİŞ ALANLARDA OYNUYOR İŞTE O GENİŞ ALANLARDA SNEİJDER OLUYOR VE ONU TUTAN BİR KAÇ OYUNCU ....GALATASARAY İN KANAT FUTBOLUNA DONMESİ LAZİM SOLDA OLCAN SAGDA TARİK VS BASKASİ OLMALİ...KANAT FUTBOLUNDA FW LERİMİZ BURAK VE UMUTA COK FAZLA KACACAK KOSACAK ALAN ACİLACAKTİR...SNEİJDER GONDERİLMELİ ASLİNDA HİC ALİNMAYACAKTİ TERİM İN TAKİMİNİ DA BOZMUSTU HATİRLAYİN SNEİJDER İYİDİR HOSTUR AMA BİZE UYMUYOR....SNEİJDER LE OLMAZZZ....BURAK UMUT NEDEN POZİSYONA GİREMİYOR?CUNKU GOLE DONUK MERKEZDE SNEİJDER OLUNCA FW YE KACACAK ALAN KALMİYOR...4-4- 2 DİR BU TAKİMİN FORMATİ VE FORVETTE UMUT VE BURAKTİR....4-4-2 KANAT FUTBOLUNDA SAGDAN BİRİ SOLDAN BİRİ KACTİGİNDA FW DE DE SPRİNTER BURAK VE UMUTUN OLDUGUNDA ÇOK DAHA ETKİLİ BİR TAKIM HALİNE GELİRİZ....

Aksi takdir de yani sneijder markaja alindiginda oyun merkeze yigiliyor bu defa fw Ler geriye gelip top almak zorunda kaliyorlar tam burak in umut un yikici olacagi kosacagi yerde sürekli sneijder ve onu tutan adamlar oluyor ve maalesef gs bin bütün umudu sneijder in bu yoğun bu ana baba günü gibi kalabalık merkezde birşeyler yapmasina bağlı kaliyor...

YANİ GALATASARAY SUNA KARAR VERECEK
    YA MANCHESTER UNİTEDA 2 YİL ONCE 0-1 YENİLDİGİ GİBİ YENİLECEK AMA SAHAYİ DAR EDECEK HUCUM GUCU COK ETKİLİ BİR TAKİM OLACAK
    YA DA SNEİJDER Lİ SİSTEMLE DEVAM EDİP FW LEEİNİ OYUNDAN DUSURECEK SNEİJDER ATARSA KAZANACAK ATAMAZSA SNEİJDER CİRPİNACAK AMA YETMEYECEK ARSENAL GİBİ DUNKU MAC GİBİ...

YANİ YA GALATASARAY OYNAYACAK YA DA SNEİJDER İN GALATASARAYİ OYNAYACAK SECİM SİZİN...

• Sneijder , Muslera , Melo dışında takımda kimseye yer yok!
  • sneijder e kötü futbolcu demiyorum kimse diyemez ama gs oyun yapısına uymuyor uymuyor uymuyor uymayacak da göreceksiniz...selçuk un oyun içindeki etkinliği bitti...gs 4-4-2 oynar zaten gol atan pozisyona giren fw lerin varken sneijderi gol bölgesine sürmek şu dmektir?
    ''EY RAKİP DEFANS KAPANIN KAÇACAK BOŞLUK VERMEYİN BİZ İYİCE ÜZERİNİZE GELELEİM ORTA SAHANIN DİRENCİ DE DÜŞSÜN KAPTIRDIĞIMIZ HER TOP TA DA BUYRUN GELİN KALEMİZ SİZİNDİR''
  • seçim bizim değil kardeşim yönetimi
  • Burak'ı savunarak başladığın bir yazı ne kadar iyi olabilir, şüpheli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahahahah Selçuk ve Burak Sneijder yüzünden kötü oynuyormuş.

Dünyadaki bütün forvetler Sneijder gibi bir oyuncuyla oynamak ister.

• GALATASARAY IN böyle olmasında kesinlikle terim döneminde çok iyi işleyen bir takıma formata kesinlikle uymayan sneijder ve leblebi gibi gol atan burak varken umut da oyun a girince görevini yaparken drogba nın alınmasııdr....burak ve umut değil miydi aynı ibb yi kendi evinde 1-3 ile geçen o maçı tekrar izleme imkanımız olsa keşke.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 de baslayan mac 6 da mı biter
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4-4-1-1 olmazmı ?

• Özetle bu takimda yapilacaklar
    1-derhal 4-4-2 kanat futboluna dönmek
    2-en kisa surede sneijder i göndermek CUNKU NE YAPARSAN YAP KANAT FUTBOLUNA UYMUYOR İLLA Kİ GOLE DONUK MERKEZ OYNUYOR BOYLE OLUNCA DA ORTA SAHA OYUNDAN DUSUYOR...HATİRLAYİN SNEİJDER İLK GELDİGİNDE HEPİMİz sevinmistik bir o kadar da saat gibi isleyen bir takimda onu nerede oynatacagimizi sasirmistik...hatirlayin 2011 konularini...dahasi GS DE TERİMİN TAKİMİ FORMATİ DEGİSTİRİR DEGİSTİRMRZ LİG MACLARİNDA BİLE COK ZORLANMİSTİ GS....SAMPİYON OLURKEN BİLE BİR KAC MACİ GERİDEN CEVİRMİSTİ
    3-VEYSEL BU TAKİMİN TOPCUSU DEGİL HAMİTTEN GECMİS ARTİK MELO GOBEKLENMİS BİR DEFA KOSTU SAKATLANDİ MELO DA HEM YUKSEK UCRET OYNUYOR HEM MİSYONUNU TAMAMLADİ BU TAKİMDA....
    3-FW KESİNLİKLE BURAK VE UMUT OLMALİ PANDEW COK VASAT YETERSİZ FİZİKSİZ DZEMAİLİ DE AL VER YAPİYOR AMa defansif yönü zayif...gs nin sistem değişikliğine ihtiyaci ve ve bu sistemde SNEİJDER E YER YOK!!!!
    BEN PROFOSYONEL FUTBOL OYNADIM SAHA İÇİNİ AZ ÇOK BİLİRİM NE DERRSENİZ DEYİN SNEİJDER KOŞUYOR ÇABALIYOR KOSKOCA CAMİA ŞU ANDA SADECE SNEİJDER E BEL BAĞLAMIŞ DURUMDA SNEİJDER OYNAR VE ATARSA GS VAR YOKSA YOK BÖYLE SAÇMA SAPAN BİR DÜZEN OLAMAZ....

KANAT FUTBOLU DEMEK BURAK VE UMUTA DAHA ÇOK BOŞ ALAN DEMEK ORTA SAHANIN DAHA DİRENÇLİ OLMASI DEMEK RAKİBİN HER TOPUNUN DEFANSIMIZA GELMEDEN ORTA SAHADA KARŞILANMASI DEMEK TOPU KAPTIĞINDA DA ANİ ATAKLARLA MAÇI 4 E 5 E GÖTÜRMEK DEMEK

FUTBOL CAHİLLERİ BU YAZDİKLARİMİ ANLAMAZ ONLAR EKSİ ARTİ İLE UGRASADURSUN FUTBOLDAN BİR NEBZE ANLAYANLARİN BANA HAK VERECEGİNE EMİNİM...

• Bence Galatasarayın 4-4-2sinde sneijdere yer var hemde tam ortasahanın göbeğinde. Arsenalden 4 yediğimiz maçı hatırlayın. Sahay kaptan çıkan bir sneijder ve defansın hemen önünde libero görevi verilmiş şekilde oynuyordu. Sarfettiği eforu Selçuk herhangi bir maçta acaba sarfetmişdir. Ben hiç görmedim topa yatan ve deli danalar gibi pres yapan bir şelçuk siz gördüyseniz anlatın o maçı benim gafım olsun. Ama abi 4-4-2 de de 4-3-1-2 de de 4-1-3-2 de de, 4-3-3 te de oynar sneijder adam çabalıyor efor sarfediyor çünkü. Sıkıntı senin Türk futbolcularının mantelitesinde. Yapılacak tek şey tüm bu futbolcuları satmak yada kızağa çekmek. Yani vereceksin A2 ye. Hazır yönetim çökmüşken kulübün dünya borcu varken elinde de bu borcu ödeyeceğiz transfer yok UEFA hmmm yapıyor kızıyor kendi çocuklarımızla yola devame deceğiz 5 sene bize katlanın size dortmund ayarında takım yaratalım diyeceksin. Genç oyuncularını A takıma alacaksın. Nice gençleri harcadık biz yeteneksiz ama milyon dolar verilerek oynattığımız oyuncuları alarak. Bir Özgürcan ÖZCAN vardı yeni hakan şükür dendi bilen duyan var mı yok. Bir Cafercan AKSU vardı Servetle kavga etti diye takımdan yolladılar. Bir Anıl Dilaver vardı şuan nerde Allah bilir. Uğur Uçar vardı Çocuğu yokluktan sağ bek oynatıp harcadılar. Şimdi elimizde Gençler dünya kupasının yıldızı Bruma var hiç 11de başlıyor mu hayır. elinde emre çolak var yetişmesi için özel antreman uygulatıyor musun hayır. Kardeşim Berk yıldızlar emre canlar koray günterler var genç takımında monte ediyor musun hayır. Peki bunca yetenekli genci oynatmayacaksan neden alıyorsun???? Çocukların önünü kapatmayın bare

• quote:

Orijinalden alıntı: Serenity.

Burak'ı savunarak başladığın bir yazı ne kadar iyi olabilir, şüpheli.

BURAK I SAVUNMAK DEĞİL AMACIM...ortada bir kargaşa hakım gelenden gidenden 4 yiyen bir takım var .üstelik ışık da yok TEK IŞIK SNEİJDER İN BİŞEYLER YAPMASINA BAĞLANMIŞ DURUMDA SUÇLU BURAK SELÇUK DEĞİL AÇIN GÖZÜNÜZÜ ARTIK MAÇ HOROZ DÖGÜŞÜNE DÖNDÜKTEN SONRA ARKA TARAFIN KONYA OVASI FW LERİN DE İLERDE BOCALAYIP DURUYOR GÖRÜN BUNLARI ARTIK..HANGİ FW Yİ ALIRSAN AL KİMİ GETİRİSEN GETİR ORTA SAHA DİRENCİ OLMAYINCA KANATLARIN OLMAYINCA SNEİJDER İLE SÜREKLİ GÖBEKTEN (BAŞKA ALTERNATİFİN YOK SNEİJDER BU )GİTMEYE ÇALIŞINCA ORTAM BÖYLE OLUYOR....
  • Sneijder'in tam randıman ile oynayabileceği 2 sistem var. Biri 4-3-1-2 . Yani kanatsız baklava sistemi ki bizde genel olarak bu kullanılıyor. Bunu yapman için canavar gibi kesici defansif bir orta saha ihtiyacın var ve o bizde mevcut Melo. Ama asıl civcivli olan böyle o 3'lünün kalan 2'lisi de canavar gibi dikine pas yapabilecek, seri düşünebilecek oyuncular olacak ki 3. bölgede çok çabuk takımın ataklarını şekillendirecek isim Sneijder'i topla buluştursun . Xavi-İniesta , geçen yıl ki Modric-Di Maria vs gibi işte bizde bu yok. Melo dışında 3'lü ortasahamızın diğer 2'si işe yaramaz. 3-4 kere topu dürtmeden pas vermeyen. 10 pas veriyorsa bunları 2 tanesi ancak dikine olan adamlar ki böyle oynayınca Sneijder ortasahanın hep gerisinde topu alıyor ki bu da onun etkinliğini azaltıyor.

Bir diğer sistem ise Sneijder'in oynayabileceği 4-2-3-1 yani kanatlı sistem . Bu şu anki mevcut kadro durumunda çok daha uygun Sneijder'in oynamasına. Elimizde Bruma ve Olcan gibi lig için hayli hayli yetecek düzeydi 2 iyi kanat oyuncusu varken oynamamız gereken sistem budur. Kanatsız oynayınca Sneijder topla buluşuyor sağına bakıyor adam yok soluna bakıyor adam yok o da şaşkın biçimde kalıyor aksi taktirde .

• ben gs nin rakibi olsam arenaya gitsem yapacağım şey çok basit....galatasaray sneijder demektir sneijder gs demektir deyip sneijder in etkinlik alanları nı MERKEZİ kapatırım başıma bela olabilecek burak ve umut ta mecburen YA kenarlara çekilir ya da sneijder in sağında solunda sürekli markajda kalırlar göbek kalabalık olunca onlarda iş yapamamış olur....bu arada kaptığım toplarla da galatasaray ın canına okurum

EVET GALATASARAY DAKİ DURUM BUNDAN İBARETTİR....
  • Adama sorarlar zamanında bu takım Sneijder ve Drogba varken çeyrek final oynamadımı ? Tamamen şuanki basiretsiz topçulardan kaynaklanan problem takımın üzerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Briareus25

Bence Galatasarayın 4-4-2sinde sneijdere yer var hemde tam ortasahanın göbeğinde. Arsenalden 4 yediğimiz maçı hatırlayın. Sahay kaptan çıkan bir sneijder ve defansın hemen önünde libero görevi verilmiş şekilde oynuyordu. Sarfettiği eforu Selçuk herhangi bir maçta acaba sarfetmişdir. Ben hiç görmedim topa yatan ve deli danalar gibi pres yapan bir şelçuk siz gördüyseniz anlatın o maçı benim gafım olsun. Ama abi 4-4-2 de de 4-3-1-2 de de 4-1-3-2 de de, 4-3-3 te de oynar sneijder adam çabalıyor efor sarfediyor çünkü. Sıkıntı senin Türk futbolcularının mantelitesinde. Yapılacak tek şey tüm bu futbolcuları satmak yada kızağa çekmek. Yani vereceksin A2 ye. Hazır yönetim çökmüşken kulübün dünya borcu varken elinde de bu borcu ödeyeceğiz transfer yok UEFA hmmm yapıyor kızıyor kendi çocuklarımızla yola devame deceğiz 5 sene bize katlanın size dortmund ayarında takım yaratalım diyeceksin. Genç oyuncularını A takıma alacaksın. Nice gençleri harcadık biz yeteneksiz ama milyon dolar verilerek oynattığımız oyuncuları alarak. Bir Özgürcan ÖZCAN vardı yeni hakan şükür dendi bilen duyan var mı yok. Bir Cafercan AKSU vardı Servetle kavga etti diye takımdan yolladılar. Bir Anıl Dilaver vardı şuan nerde Allah bilir. Uğur Uçar vardı Çocuğu yokluktan sağ bek oynatıp harcadılar. Şimdi elimizde Gençler dünya kupasının yıldızı Bruma var hiç 11de başlıyor mu hayır. elinde emre çolak var yetişmesi için özel antreman uygulatıyor musun hayır. Kardeşim Berk yıldızlar emre canlar koray günterler var genç takımında monte ediyor musun hayır. Peki bunca yetenekli genci oynatmayacaksan neden alıyorsun???? Çocukların önünü kapatmayın bare

hocam sneijder gole dönük orta saha oynayınca yukarda anlattıklarım oluyor BU DURUMDA BURAK TAN ŞUNU BEKLİYORUZ:
    OĞLUM BURAK SEN TOPU ALDIĞINDA İNSAN ÜSTÜ BİRİ OL DÖN ÇALIM AT ŞU 8 KİŞİYİ OYUNDAN DÜŞÜR TOPU BU DAR ALANDAN RAKİBİN GLADYATÖR GİBİ ÖLÜMÜNE DEFANS YAPTIĞI ARENADAN ÇIKAR KALEYİ KARŞINA AL VE VUR GOL OLSUN???BU SAÇMALIK kimse kusura bakmasın!

sneijder ilk alındığında hatırlayın yav konuları konuşmaları kanatta olmaz orta sahada olmaz ancak gole dönük oynar dedik o da olmadı işte yemedi uymadı. gs ye...sebeplerini de yazdım...

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Sneijder , Muslera , Melo dışında takımda kimseye yer yok!

+Bruma ve Chedjou'yu da ekle.

• quote:

Orijinalden alıntı: kskmert

Adama sorarlar zamanında bu takım Sneijder ve Drogba varken çeyrek final oynamadımı ? Tamamen şuanki basiretsiz topçulardan kaynaklanan problem takımın üzerinde.

hocam topçuları tartışabiliriz eyvallah...geçen yılı diyorsan milyonda bir bir olaydı ve oyun olarak yine ümit var değildik ışık vermiyordu. yine sağlam bir takım değildik geçen yıl için söylüyorum...

ama bunlar yokken skor ne olursa olsun sahada bir plan vardı oyun vardı futbol vardı daha bir takım halinde oynayan komplike bir grup vardı...

ingilterede manchester unıted a 1-0 yenildiğimiz maçı hatırlayın.gs orada pozisyonlar da bulmuştu yenilmeyebilirdi de...geçen yılki 2. tur biraz şanstı...
  • 4-4-2'ye donmemiz gerektigi dogru. Ille kanat futbolu oynamamiz da gerekmiyor. Onemli olan sahaya 4-4-2 seklinde dagilip onde basmak. Galatasaray'in futbol karakteri budur.

Burak ve Umut zaten onde basan forvetler. Ben olsam ortaya Sneijder-Melo'yu koyarim. Yanlarina yine teknik kapasitesi yuksek Olcan ve Emre'yi eklerim. Bu takim ayni zamanda pres yapar ve rakibi bunaltir. 3 sene once oldugu gibi maclari tek kale oynariz.

Tarik zaten Galatasaray'in sol beki olugunu kanitladi. Telles ille oynatilacaksa Tarik saga da cekilebilir. Yeter ki Veysel oynamasin.

Mumkunse Pandev ve Cemaili kazmalarini da Prandelli ile paketleyip gonderelim. Yerlerine bir tane adam gibi forvet alalim. Bu takim rahatlikla sampiyon olur.
  • Tek ön libero oynarsin ve Sneijder orta sahaya cekersin defansif 2 orta saha ile oynamak zorunda degilsin.
    Gene basarisiz olma sansin olur ama en azindan takim oyunu ve göz zevki verir.
    Sag ve sol aciklari efansif ve kademe anlayisi olmayan oyunculardan olusuyorsa pek cok hoca bu acigi ön liberolarla kapamaya calisiyor ama ayni sey degil Balta Sneijder yerine Balta Telles bile daha faydali olur mesala sol acik ve bek icin ama adamlar ucuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Photographer Boy

Hahahahahah Selçuk ve Burak Sneijder yüzünden kötü oynuyormuş.

Dünyadaki bütün forvetler Sneijder gibi bir oyuncuyla oynamak ister.

futbol bireysel beceri işi değil takım oyunudur hocam...bir ekip işidir sistem işidir...sneijder bireysel olarak çok yeteneklidir çok iyi futbolcudur fakat geri kalan 10 kişinin oyun anlayışı şekli fw lerin oyun stili gs nin saha içi yerleşimi sneijder in KAFASINDA OYNAMAK İSTEDİĞİ FUTBOL İLE UYUŞMUYOR...DAHA ÇOK YAKIN OYNAYIP AL VER YAPIP SİSTEMATİK OYNAMAK İSTİYOR SNEİJDER AMA GS TAKIMI ISIRAN PARÇALAYAN BASAN KOŞAN BİR TAKIM OLMAK ZORUNDA...YANİ SNEİJDER OYNAMAK İSTİYOR
    GS NIN MEVCUT YAPISI OYNATMAYARAK OYNAMAKTAN GEÇİYOR.

YANİ TAM TARİF EDEMİYORUM KANATLI SİSTEME DÖNMELİ GALATASARAY AKORDİON GİBİ AÇILIP KAPANAN BİR TAKIM HALİNE GELMELİ BU ŞEKİLDE OK GİBİ FIRLAYAN PATLAYAN KADRON VARKEN SNEİJDER İLE YERLEŞİK FUTBOL OYNAMAK ZORUNDA KALIYORSUN VE TAKIM KALİTESİ YERLEŞİK FUTBOLU KALDIRMIYOR RAKİPLER KAPANIYOR VS....

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.