Şimdi Ara

Birinci Sınıf Antep Fıstığı 18 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
15
Favori
38.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmut716

ürünü gelen arkadaşlar, f/p yorumlarınızı yazmayı unutmayın

Elektronik mi Mahmut hocam bu f/p olsun
    Fiyat / tat yorumlarınızı bekliyoruz elinize ulaşınca arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Siteye üye olmak istedim, ancak "MOZILLA FIREFOX" internet tarayıcıyla siteden üye olmak isteyince şu hata çıkıyor:

Birinci Sınıf Antep Fıstığı 18 TL

http://www.gidaambari.com/uye.php

Adınızı girin diyor fakat ad girme hanesi yok. Sanırım site Firefox uyumlu değil.

şuanda mozilla ile deneme yapıyorum. Sorun görünmüyor. Sanırım javada bir takılma oldu. lütfen sayfayı yeniden yükleyiniz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu arada şunu belirtmek istiyorum ki fıstığın sınıflandırılmasında tuzun belirleyici bir rolü yoktur. bu tamamen tercih meselesidir. az tuzlu veya çok tuzlu.
    fıstığın sınıflandırılmasında elekler kullanılır. en üstte kalan her zaman 1. sınıftır. tabi menşeinin antep olması şartı ile. :) lütfen müşterileri tuz oranı ile yanıltmayalım.!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

bu arada şunu belirtmek istiyorum ki fıstığın sınıflandırılmasında tuzun belirleyici bir rolü yoktur. bu tamamen tercih meselesidir. az tuzlu veya çok tuzlu.
    fıstığın sınıflandırılmasında elekler kullanılır. en üstte kalan her zaman 1. sınıftır. tabi menşeinin antep olması şartı ile. :) lütfen müşterileri tuz oranı ile yanıltmayalım.!!

dedikleriniz doğru. elek üstü yazacaktım ama anlaşılmaz diye yazmadım.

tuz olayına gelince, bazı fıstıklar çok tuzlu olur. içinden fıstık büyüklüğünde tuz çıkan ürünler bile görmüşlüğüm vardır. Tuz fıstık kalitesini tabiki belirlemez ama, ağır çekmesi için bol tuz koyanlar vardır. Mesela 1 kg fıstık alırsınız. poşetin dibince bir avuç tuz çıkar. Bu yüzden tüketiciyi uyarmak istedim.

• kampanya daha ne kadar sürecek? alan 1-2arkadaş yorum yapsında sonra birkaç kilo sipariş verelim diyorum
  • Kargo dahil 20 tl den almak için bende eft/havale bilgilerinizi tam olarak pm alabilir miyim ?
  • bu hesaba göre 3 KG kargo dahil 40 TL ye veriyormusunuz.?
  • Cumartesi deneme siparişi vereceğim. Fıstıklar eğer güzelse iş yerimden 15 kilo sipariş var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: armany

kampanya daha ne kadar sürecek? alan 1-2arkadaş yorum yapsında sonra birkaç kilo sipariş verelim diyorum

Stoklarımız bitene kadar.

@srbyoztrk
    pm gönderildi.

@cloves
    Malesef. 3 kg kargo dahil 50 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: cloves

bu hesaba göre 3 KG kargo dahil 40 TL ye veriyormusunuz.?

1 kg 20 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tadına bakmadan almam. :)
  • Bu kadar izahat yerine üründen fotoğraf koysanız bence çok daha açıklayıcı olurdu.
  • quote:

Kilosu 15 lira,3 kilo 45 lira,kargo dahil 50 lira olur.
    Eğer 3 kilo 40 lira ise bende alayım hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

quote:

@kadirekinci @Gıda Ambarı
    yanlış yazmışım pardon 45 TL yazacaktım kargo olayını kaldırdıysanız 3 KG alırsak bu fiyata olurmu.?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

quote:

@kadirekinci @Gıda Ambarı
    yanlış yazmışım pardon 45 TL yazacaktım kargo olayını kaldırdıysanız 3 KG alırsak bu fiyata olurmu.?

Malesef. Şuanda bile kilo başı 2 TL tarafımızdan karşılanıyor. Normalde 17 Tl idi. Arkadaşların ısrarı ile 15 Tl yaptık.

• quote:

Orijinalden alıntı: britony

Cumartesi deneme siparişi vereceğim. Fıstıklar eğer güzelse iş yerimden 15 kilo sipariş var

15 kilo olunca kargo ücreti değişiyor bilginiz olsun :) Ama daha karlı olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

bu arada şunu belirtmek istiyorum ki fıstığın sınıflandırılmasında tuzun belirleyici bir rolü yoktur. bu tamamen tercih meselesidir. az tuzlu veya çok tuzlu.

dedikleriniz doğru. elek üstü yazacaktım ama anlaşılmaz diye yazmadım.

tuz olayına gelince, bazı fıstıklar çok tuzlu olur. içinden fıstık büyüklüğünde tuz çıkan ürünler bile görmüşlüğüm vardır. Tuz fıstık kalitesini tabiki belirlemez ama, ağır çekmesi için bol tuz koyanlar vardır. Mesela 1 kg fıstık alırsınız. poşetin dibince bir avuç tuz çıkar. Bu yüzden tüketiciyi uyarmak istedim.

burada fazla laf kalabalığı yapmak istemem ama bir kaç bilgi verme gerekliliği duydum. genelde kuru yemişler tüplü fırınlarda (çekmeceli ve büyük olurlar büyüklüğüne göre çekmece sayısı değişir.) kavrulurlar.

kuruyemişlere tuz katılırken tuz direk atılmaz çünkü tuz kuruyemişe yapışmaz. önce geniş bir kaba içine belli oranda tuz ile su katılırlar. daha sonra isteğe göre az tuzlu ise az, çok tuzlu olması isteniyorsa çok, kuruyemişler bu tuzlu su ile nemlendirildikten sonra tuzun üzerine yapışması için un kullanılır. yani yediğiniz tüm kuruyemişlerin hemen hemen hepsinde tuzun yapışması için un kullanılır ve bütün kuruyemiş imalatçıları böyle yapar.

ben o yüzden tuz belirleyici olmaz dedim. tabiki fıstığın kalitesinde ağzının açık olması, iran veya siirt değilde antep olması belirleyici diğer rollerdir. kimse tarafından yanlış anlaşılmasın. saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

Kargo dahil bu fiyatlardan sanalpazarda satış açsanızda bi alıp denesek.ordan daha kolay satmanız.isteyen taksitle puanı olan puanla alır.

Kargo dahil bu fiyattan, antep toptancılarında bile bulamazsınız. Daha önce belirttiğim gibi bu fıstık 1. Sınıf 1. Kalite ve %100 antep fıstığı. Yani İran, Şam, Siirt fıstığı değil.

Ayrıca amacımız satıştan ziyade sitenin tanıtımı olduğu için, sanal pazardan satmamızın hiç bir anlamı olamaz.

Bana da Siirt fıstığı daha güzel geliyor Antep fıstığına göre. Tabi sizin fıstığınızdan da alıp kıyaslamak lazım. Bi 2kg kadar sipariş geçmeyi düşünüyorum denemek için fıstığınızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

Kargo dahil bu fiyatlardan sanalpazarda satış açsanızda bi alıp denesek.ordan daha kolay satmanız.isteyen taksitle puanı olan puanla alır.

Kargo dahil bu fiyattan, antep toptancılarında bile bulamazsınız. Daha önce belirttiğim gibi bu fıstık 1. Sınıf 1. Kalite ve %100 antep fıstığı. Yani İran, Şam, Siirt fıstığı değil.

Ayrıca amacımız satıştan ziyade sitenin tanıtımı olduğu için, sanal pazardan satmamızın hiç bir anlamı olamaz.

Bana da Siirt fıstığı daha güzel geliyor Antep fıstığına göre. Tabi sizin fıstığınızdan da alıp kıyaslamak lazım. Bi 2kg kadar sipariş geçmeyi düşünüyorum denemek için fıstığınızı.

Siirt fıstığı şişman olur. Yağlı olmaz. Kabuğu çok incedir. jilet gibi keskindir.

Dünyanın birçok yerinde fıstık üretimi mevcut. Ama adı Antep Fıstığı :)

Ama damak zevki tabi. Herkesinki farklı.

• Ben de havale/eft bilgilerini alabilir miyim? Sipariş eden arkadaşların yorumlarına göre ben de sipariş veririm .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.