Şimdi Ara

Birinci Sınıf Antep Fıstığı 18 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
15
Favori
38.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Fıstık isteyen özelden yazsın arkadaşlar.

3. Kampanyamız sona erdi. Yoğun ilgi için teşekkürler.

Bir sonraki kampanyada görüşmek üzere.

Arkadaşlar A+ Kalitede Birinci sınıf yeni mahsül üründür. Piyasada 30 TL ye satılan 1.sınıf fıstıktır.
    Kilosu 18 TL + Kargodur.
    (Gıda Ambarı üyelerine 17 TL + Kargodur.)

Kargo Ücretleri ;
    01-03 Desi/Kg. arası > 5 TL
    04-10 Desi/Kg. arası > 8 TL

Daha önceki kampanyamıza çok yoğun talep olmuştu. Hatta son siparişleri gönderememiştik stoğumuz bitmişti. Daha sonra 2.kez ürün geldi ama onun fiyatı yüksekti o yüzden onu buradan satmamıştık. Sadece buradan bir kaç arkadaş o fiyata rağmen almıştı. Bu 3. kampanyamız. Ürün gerçekten çok güzel. Daha önce satın alan arkadaşlar nasıl ürün sattığımı bilirler. Aşağıda daha önce alana arkadaşların bazılarının yorumlarını ekledim. Eklemeye devam edeceğim. Daha önceki sistem gibi almak isteyen PM ile ulaşsın.

1.Sınıf Kavrulmuş Antep Fıstığı

Tamamen yeni mahsül.

DETAYLAR VE DİĞER GIDA ÜRÜNLERİ İÇİN :http://www.gidaambari.com

Bu resim önceki kampanyadan satılan fıstıkların resmidir. Resmi çeken arkadaşa ( @VEBAL ) çok teşekkür ederim :)

YORUMLAR :
    Olumlu olumsuz yorumları buraya ekleyeceğim. arada gözden kaçan olursa uyarınız.
    Elden alanların yorumlarını eklemiyorum. Sadece buraya yorum yazanlarınkini ekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: trakia_
    Ürünlerden aldım fiyat performans olarak gayet güzel. Tuzlu falan değil tadı yerinde içi yemyeşil. Bu fiyata tavsiye ederim. Arkadaş bu fiyattan sattığı sürece yine kendisinden ürün alırım.

quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat
    Teşekkürler.Şimdi geldi fıstıklar.Yeni mahsul olduğu belli, tuzu az tadı güzel, orta boy....

quote:

Orijinalden alıntı: germinall

Merhabalar, bizim fistiklar da dün eve gelmiş, akşam yedik tattık. Tad olarak biz beğendik, taze oldugu belli, boylari bekledigimden ufak cikti, cunku daha once de Gaziantepten fıstık almıştıķ, onlar daha büýüktü. Bir de sanki cok az da olsa icinde farkli fistik da var gibi geldi ama tam emin değilim. Sonuç olarak bir daha alir miyim derseniz, evet alirim.

Bu arada fistiklarin konduğu poşet herhalde çok ince, çünkü bizde de durum kargo poşetinden çıkan fistiklar şeklinde.

Poşet sorunu çözüldü.

quote:

Orijinalden alıntı: reno99

Satici arkadasa ilgi ve alakasi icin tesekkurler...
    Urun hakkinda soyleyeceklerimse;aynen anlatilan gibi tuz orani dusuk,suana kadar yediklerim icinde bos cikan olmadi,oldukca lezzetli vede taze ...

quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Dün kargoya verilmiş bugün öğlen elime ulaştı, tadıda gayet güzel ve dolgun içleri.
    Teşekkür ederim hızlı kargo+fiyat için.

quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

biraz önce fıstıgım geldi.gayet taze ve içi dolu.bir tabak yedim boş çıkmadı
    teşekkür ederim başka alışverişlerde görüşmk üzere

quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

Benim de fıstıklar sorunsuz elime ulaştı. Arkadaşın dediği gibi az tuzlu, taze kavrulmuş, genellikle yeşil, içi dolu. Ama felaket nezle olduğundm mıdır nedir çok fazla lezzetli gelmedi bana. Yine de yemesi hafif, güzel.

Gıda Ambarı'na teşekkürler. Yeni fırsatları bekliyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

Dün nezle olduğumdan dolayı lezzetini tam alamamıştım. Fıstıklar gercekten çok güzel. Gıda Ambarı ilk DH sınavını başarıyla gecti bence. Yeni lezzet kampanyasını dört gözle bekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: ALGOS

Fıstıklar bugün elime ulaştı , Fıstıklar hakkındaki yorumlarım,,, içi dolu ,, orta boy,, az tuzlu,, taze ve güzel kavrulmuş. Bir miktar yedim hiç içi boş veya çürük çıkmadı. Ayrıca gayet güzel kırmışlar fıstığı,, kapalıda açılmamış bir kaç tane dışında çıkmadı.
    Gelelim paketlemeye,, paketleme kısmından malesef eksi not aldınız. Ben 2 kilo olarak istemiştim, kargo paketinin içinden 1 paket naylon içerisindeydi,, fıstıkların diğer yarısı kargo poşetinin içerisine öylece dökülerek gönderilmişti. Paket konusunda biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum size....
    Bunun dışında herşey yolunda. Dediğim gibi fıstıklar kaliteli ve lezzetli,,, TAVSİYE EDERİM.

quote:

Orijinalden alıntı: cawrash

fıstıkları nam nam nam yedik de arkadaşa bi teşekkür etmeyi unuttuk.. siparişi cuma akşam verdim cumartesi sabah uyandığımda ablam fıstığı başucuma koymuştu vallahi ben çok beğendim fıstığı... dediği gibi çıktı.. adamda yalanda yok hilaf da..

quote:

Orijinalden alıntı: ismok

7 kg. sipariş vermiştim dün geldi. Birer kg. lık paketler halinde. Bir kiloluk paketin birini açtık, akşam çoluk çocuk afiyetle yedik. Gerçekten fıstık lezzetli. Çok iri değil orta boy. Bir kiloda arası açık olmayan 8-10 kadar fıstık çıktı. Umduğumdan daha iyi ve leziz. Gıda ambarına teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: VEBAL

Ürünü bugün teslim aldım, tadı gerçekten süper... Satıcıya teşekkürler ama kargo şirketini kınıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: KaLoS

3 kilo sipariş verdim, kargo dışında herhangi bir sorun olmadı. Fıstıklar orta boy ama taze ve çok lezzetli.
    Mümkünse farklı ürünlerde de kampanya bekliyoruz. Teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: ikokci

Fıstıklar çok güzel. Taze, tuz oranı ideal ve içleri dolu. 2 kg siparişin neredeyse yarısını tükettik. Uygun fiyat ve kalite için teşekkürler. Yeni kampanya bekliyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: erdemb

Sagolsunlar Gıda Ambarından dün kampanya dışında denemelik bir kilo siparişi verdim az önce paketim geldi,fıstık gayet lezzetli ve dün öglen havalesini yaptıgım fıstık 24 saat içinde elime ulaştı.Çok teşekkürler :) Şimdi sıra kampanyayı beklemekte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtuna -- 29 Aralık 2012; 15:00:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• nerenin fıstığı?
    ayrıca 1 kg alsan 22ye gelir, sıcak değil, eminönünde osmanoğlu var, mısır çarşısı girişi, aynı fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürün hangi kalite acaba?

Örnek vereyim:
    1- Ankara'da meşhur HACIBABA Baklavacısı 1.sınıf antep fıstığını 30TL'den satyor. Açık renkli kabuğu var, tadı gerçekten de güzel, fire oranı çok düşük.

2- Marketlerde ambalajlı olarak 250-500gr paketlerde satılan markalı antep fıstıkları genelde 2. kalite. Lezzet olarak iyi denilebilir, fire oranı daha yüksek (yaklaşık her 6-7 tanede bir bozuk çıkıyor). Kilosu 22-26TL arası.

3- Neredeyse 1/5 oranında fire veren tadı vasat ürünler... Solmuş ve koyu renkli kabuğu var. Kilosu marketlerde 17-19 TL arasında...

Sizin ürününüz hangi örnektekine benziyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 7 Eylül 2012; 10:38:42 >
  • Migrosta 20 liraydi haftasonu. Genelde de 20 oluyor zaten. Tabi kalitesi de ona gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Bu ürün hangi kalite acaba?

Örnek vereyim:
    1- Ankara'da meşhur HACIBABA Baklavacısı 1.sınıf antep fıstığını 30TL'den satyor. Açık renkli kabuğu var, tadı gerçekten de güzel, fire oranı çok düşük.

2- Marketlerde ambalajlı olarak 250-500gr paketlerde satılan markalı antep fıstıkları genelde 2. kalite. Lezzet olarak iyi denilebilir, fire oranı daha yüksek (yaklaşık her 6-7 tanede bir bozuk çıkıyor). Kilosu 22-26TL arası.

3- Neredeyse 1/4 oranında fire veren tadı vasat ürünler... Solmuş ve koyu renkli kabuğu var. Kilosu marketlerde 17-19 TL arasında...

Sizin ürününüz hangi örnektekine benziyor acaba?

Yukarıdaki linkte yazdığım gibi, Ürün 1. kalitedir. En kaliteli, olan mahsüldür. Henüz ağaçtan bir kaç hafta önce toplandı. Yeni kavruldu.

Bu fıstığı öyle büyük marketlerde satılan fıstıklarla karıştırmayın. içinde 1 tane bozuk fıstık bulamazsınız.

Tuz oranı çok düşüktür. Diğer 2. veya 3. sınıf fıstıkların içinde çok fazla tuz olur. Ağır gelmesi için tuz oranı yükseltilir. Ama bu gerçekten 1. sınıf fıstık.

Bu fıstığın piyasa fiyatı en az 30 TL dir.

piyasada 24 TL ye 3. kalite fıstık satılıyor. Bu işten kazancımız yok tamamen maliyetine satıyoruz

• Ankara GİMAT'taki meşhur NEV GROS marketten Akdede diye bir markanın antep fıstığını aldım. 500gr 8,90 TL.
    Fire oranı düşük ancak tadı vasat. Tuzu fazla.

Sizin ürünlerden 1 kg alıp denemeyi düşünüyorum. Keşke deneme paketi olarak 1 kg paketi kargo dahil 20 TL yapsanız?

Unutmayın ki internet üzerinden alışveriş yapan insanlar toplu alışveirş yapmadan önce illa en küçük gramajdan alıp denemek ister. Gerçekten de dediğiniz gibi iyi çıkarsa arkadan 2x 3kg paket alıp eve yığarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 7 Eylül 2012; 10:47:33 >

• Ataşehir'de görünüyorsunuz, yanınıza gelip alma imkanı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realstory

Ataşehir'de görünüyorsunuz, yanınıza gelip alma imkanı var mıdır?

Tabi var.

• quote:

Bu işten kazancımız yok tamamen maliyetine satıyoruz

çok garip. kazancınız olmadan niye ticaret yapıyorsunuz o zaman. batmak, iflas etmek gibi hobileriniz mi var?
  • istanbul tatbak 14 tl / kilo
  • quote:

Ankara GİMAT'taki meşhur NEV GROS marketten Akdede diye bir markanın antep fıstığını aldım. 500gr 8,90 TL.

Sizin ürünlerden 1 kg alıp denemeyi düşünüyorum. Keşke deneme paketi olarak 1 kg paketi kargo dahil 20 TL yapsanız?

Unutmayın ki internet üzerinden alışveriş yapan insanlar toplu alışveirş yapmadan önce illa en küçük gramajdan alıp denemek ister. Gerçekten de dediğiniz gibi iyi çıkarsa arkadan 2x 3kg paket alıp eve yığarım.

Size 1 Kg 20 tl den veriyorum. Kargo dahil. 2 TL sini ben cebimden veriyorum ikramım olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

quote:

Bu işten kazancımız yok tamamen maliyetine satıyoruz

çok garip. kazancınız olmadan niye ticaret yapıyorsunuz o zaman. batmak, iflas etmek gibi hobileriniz mi var?

Hayır tabiki. Bu bir kampanya. Amacımız burada kazanmaktan ziyade, sitemizi insanlara duyurmak. Yani bir çeşit tanıtım yapmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetoguz

istanbul tatbak 14 tl / kilo

Biliyorum. Hiç alıp denedinizmi ? eğer yakınınızda varsa 100 gr alıp deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

quote:

Ankara GİMAT'taki meşhur NEV GROS marketten Akdede diye bir markanın antep fıstığını aldım. 500gr 8,90 TL.

Size 1 Kg 20 tl den veriyorum. Kargo dahil. 2 TL sini ben cebimden veriyorum ikramım olsun.

sadece o arkadaşa mı o fiyat

• Kargo dahil bu fiyatlardan sanalpazarda satış açsanızda bi alıp denesek.ordan daha kolay satmanız.isteyen taksitle puanı olan puanla alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hafta sonu İstanbul' da Tatbak isimli tatlı satan bir yerden kilosu 14.90 TL den yaklaşık 1,5 kilo aldım. Oradaki eleman kampanya yaptık demişti. Süper olmasa da kalitesi fena değildi. Tavsiye ederim.
    Hem de görerek alabilirsiniz.
  • Ürünü nereden yollayacaksınız? Ayrıca mahsül yerini arkadaş sormuş ama belirtmemişsiniz. Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşk.
  • yanlış anlamayın internetten ürün aldığımız için tereddütlerimiz oluyor o yüzden soruyorum. çünkü aşağı yukarı aynı fiyatlara ürün temin ediyoruz fakat kaliteliyse tabiki sizden almak karlı olacaktır. kargo fiyatında sürprizle karşılaşır mıyız? istersek kargo dahil satış açar mısınız?

bir de yukarıda arkadaş demiş sanalpazar'da açabilirseniz kargo dahilli paketler çok iyi olabilir. havale biraz zor geliyor herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorf01 -- 7 Eylül 2012; 10:59:20 >
  • bizim burda kilosu 13 den başlar arkadaşlar, biçok kalitesi var dikkat edilmeli bence. çok da sıcak olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı
    Eğer ürününüz gerçekten kaliteli ise, kampanya ve reklam yapmak için doğru yerdesiniz.

1 kg. fiyatını kargo dahil herkese 20 TL yapın, bugün kargoya verebilecekseniz ben de sipariş vereyim deneyelim.

Zaten İstanbul içine bugün kargoya verirseniz yarın elimizde olur ve beğenirsek ne kadar sipariş geldiğine siz de şaşarsınız :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.