Şimdi Ara

Birinci Sınıf Antep Fıstığı 18 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
15
Favori
38.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Ankara GİMAT'taki meşhur NEV GROS marketten Akdede diye bir markanın antep fıstığını aldım. 500gr 8,90 TL.
    Fire oranı düşük ancak tadı vasat. Tuzu fazla.

Sizin ürünlerden 1 kg alıp denemeyi düşünüyorum. Keşke deneme paketi olarak 1 kg paketi kargo dahil 20 TL yapsanız?

Unutmayın ki internet üzerinden alışveriş yapan insanlar toplu alışveirş yapmadan önce illa en küçük gramajdan alıp denemek ister. Gerçekten de dediğiniz gibi iyi çıkarsa arkadan 2x 3kg paket alıp eve yığarım.

Size 1 Kg 20 tl den veriyorum. Kargo dahil. 2 TL sini ben cebimden veriyorum ikramım olsun.

sadece o arkadaşa mı o fiyat

Sizede o fiyat :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: apulo

bizim burda kilosu 13 den başlar arkadaşlar, biçok kalitesi var dikkat edilmeli bence. çok da sıcak olduğunu düşünmüyorum.

sizin orası?

antepli fıstık uzmanı bir arkadaş birinci kalite fıstığın bir resmini burada paylaşabilir mi?

kabuk ve içinin rengi, tuz gibi şeylere bakarız

içi açık yeşil olanlar bana sanki daha tatlı geliyor. sarı olanlar biraz daha az tatlı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

Kargo dahil bu fiyatlardan sanalpazarda satış açsanızda bi alıp denesek.ordan daha kolay satmanız.isteyen taksitle puanı olan puanla alır.

Kargo dahil bu fiyattan, antep toptancılarında bile bulamazsınız. Daha önce belirttiğim gibi bu fıstık 1. Sınıf 1. Kalite ve %100 antep fıstığı. Yani İran, Şam, Siirt fıstığı değil.

Ayrıca amacımız satıştan ziyade sitenin tanıtımı olduğu için, sanal pazardan satmamızın hiç bir anlamı olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tello2

Ürünü nereden yollayacaksınız? Ayrıca mahsül yerini arkadaş sormuş ama belirtmemişsiniz. Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşk.

Ürün İstanbuldan gönderilecek. Fıstıklar Anteptenden yeni geldi. Dediğim gibi daha geçen hafta kavruldu. ürünü tarladan toplama, kavrulma vs %100 antepdir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

Kargo dahil bu fiyatlardan sanalpazarda satış açsanızda bi alıp denesek.ordan daha kolay satmanız.isteyen taksitle puanı olan puanla alır.

Kargo dahil bu fiyattan, antep toptancılarında bile bulamazsınız. Daha önce belirttiğim gibi bu fıstık 1. Sınıf 1. Kalite ve %100 antep fıstığı. Yani İran, Şam, Siirt fıstığı değil.

Ayrıca amacımız satıştan ziyade sitenin tanıtımı olduğu için, sanal pazardan satmamızın hiç bir anlamı olamaz.

Reklamı yaptınız burda şahsen denemeye karar verdim.Anlamı olmaz diyorsanız ama bence çok anlamı var.Karar verdikten sonra ödeme durumu da önemli.Bu tarz sitelerde puan kullanımı ya da kredi kartı seçeneği boldur ve tercih edilir.Şahsen sanalpazar.com da puanım var ve ilan açarsanız alırım hemen.

• Arkadaşlar Fiyatı 15 TL ye çektik

• quote:

Arkadaşlar Fiyatı 15 TL ye çektik

Ben siteye üye oldum, sipariş vereceğim ama satın al butonu yok.
  • bence burası hem işletmenizin hem de internet sitenizin tanıtılması için çok iyi bir fırsat.kargo ücretinden 2 tl kısmanız size ek maliyet yükleyebilir ama kargo firması ile özel bir anlaşma yaparak ücreti düşürebilirsiniz.ürününüzün kaliteli olması halinde işletme ve siteniz hakkında oluşacak olumlu reklamın uzun vadede getirisi çok daha fazla olacaktır.
  • reklam işini anlamadım. gıda ambarı gittigidiyor tarzı bir site. yani sizin siteniz değil. siz orada ilan açtınız. tam olarak neyin hangi firmanın reklamını yapmış olacaksınız onu tam olarak anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Arkadaşlar Fiyatı 15 TL ye çektik

Ben siteye üye oldum, sipariş vereceğim ama satın al butonu yok.

Sitemiz ilan sitesi. Alış veriş sitesi değil Gıda ilanlarının yer aldığı bir site.

Siparişiniz için ister oradaki satıcı bilgilerindeki telefondan, ister orada satıcıya mesaj gönder bölümünden, isterseniz buradan pm ile satın alabilirsiniz.

Kargo komisyonu vs sebeplerden dolayı kapıda ödeme seçeneğimiz yok. Maliyeti en düşük haline getirdik, GERÇEK %100 ANTEP FISTIĞI yemeniz için.

Bir kaç arkadaş sipariş verdi. Yarın ellerinde olur. Bir kaç arkadaş da akşam gelip elden alacak. Onlar lezzetine bakıp burada yorum yapacaktır.

• quote:

Sitemiz ilan sitesi. Alış veriş sitesi değil Gıda ilanlarının yer aldığı bir site.
    Siparişiniz için ister oradaki satıcı bilgilerindeki telefondan, ister orada satıcıya mesaj gönder bölümünden, isterseniz buradan pm ile satın alabilirsiniz.
    Kargo komisyonu vs sebeplerden dolayı kapıda ödeme seçeneğimiz yok. Maliyeti en düşük haline getirdik, GERÇEK %100 ANTEP FISTIĞI yemeniz için.
    Bir kaç arkadaş sipariş verdi. Yarın ellerinde olur. Bir kaç arkadaş da akşam gelip elden alacak. Onlar lezzetine bakıp burada yorum yapacaktır.

O zaman banka bilgilerini yazarsanız havale/eft yapayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

bence burası hem işletmenizin hem de internet sitenizin tanıtılması için çok iyi bir fırsat.kargo ücretinden 2 tl kısmanız size ek maliyet yükleyebilir ama kargo firması ile özel bir anlaşma yaparak ücreti düşürebilirsiniz.ürününüzün kaliteli olması halinde işletme ve siteniz hakkında oluşacak olumlu reklamın uzun vadede getirisi çok daha fazla olacaktır.

Bu bizim ilk kampanyamız. O yüzden kargo firmaları haklı olarak çok fazla bir güzellik yapmadı. İlk önce bu fiyattan bir deneyin, gönderi miktarınıza göre tekrar konuşalım dediler. Sürekli bu tür kampanya yapmayı düşünüyoruz. O yüzden bundan sonra fiyatlar daha hesaplı olacaktır umarım. Fiyatı 2 tl daha çekersek çok fazla zarar ederiz. Şuanda zaten bir kısmını biz karşılıycaz. durum onu gösteriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

reklam işini anlamadım. gıda ambarı gittigidiyor tarzı bir site. yani sizin siteniz değil. siz orada ilan açtınız. tam olarak neyin hangi firmanın reklamını yapmış olacaksınız onu tam olarak anlayamadım

Site bizim sitemiz. Bu kampanyayı sitenin bir üyesi değil, bizzat gıda ambarı kendisi yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

O zaman banka bilgilerini yazarsanız havale/eft yapayım.

Pm gönderildi.

• Ankaradayım bugun sipariş versem hemen kargoya verecek misiniz? Hangi kargo olacak, mumkunse yarın elimde olsun istiyorum.Teşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tello2

Ankaradayım bugun sipariş versem hemen kargoya verecek misiniz? Hangi kargo olacak, mumkunse yarın elimde olsun istiyorum.Teşk.

Akşama doğru kargolar toplu olarak çıkacak. Ankaraya muhtemelen 1 gün sürüyor. En uygun fiyatı sürat kargodan aldık. Onlarla çalışıyoruz.

• Banka bilgileri için bir pm de bana gönderir misiniz? Sipariş geçeyim.
    Teşekkürler.
  • quote:

Akşama doğru kargolar toplu olarak çıkacak. Ankaraya muhtemelen 1 gün sürüyor. En uygun fiyatı sürat kargodan aldık. Onlarla çalışıyoruz.

Yurtiçi Kargo'yu merkezini arayıp fiyat isteseniz, genelde en iyi fiyatı onlar veriyorlar. Şubeden fiyat almayın tabi, onlar iyi fiyat vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Banka bilgileri için bir pm de bana gönderir misiniz? Sipariş geçeyim.
    Teşekkürler.

gönderildi.

• Hocam anasayfaya adresinizi de yazsanızda, gelip almak isteyen arkadaşlar adres bulmakla uğraşmasalar.
    Ataşehir'in neresindesiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.