Şimdi Ara

Birine aşık oldum.Hayattan zevk almıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sormayın dedikce merak ettiriyorsun. Kim bu soylesene belki birileri seni bu acıdan kurtarabilir
  • Soyle kımmıs merak ettık.Kımse dalga gecmez gecılırse dalga gecenlerı sıkayet edersın.
  • Platonik dedin mi biz DonanımHaber forumunun üstüne yok. Ben dahil bu kadar platonik aşığı bir arada hiç bir yerde daha bulamazsınız.
  • Alın söylüyorum tuğba dural.Lütfen dalga geçmeyin.
  • unutup unutmaman senin iradenle alakalı. eğer kendini salıverip her saat her saniye onu düşünüp kendini harap edersen eline koca bir hiçten başka hiçbir şey geçmeyecek. kendi iradene hakim olup adam akıllı düşünmen lazım. bir kız içinde kendini harap etmeye değmez bence.
  • Gercekten cok hos bır bayan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

unutup unutmaman senin iradenle alakalı. eğer kendini salıverip her saat her saniye onu düşünüp kendini harap edersen eline koca bir hiçten başka hiçbir şey geçmeyecek. kendi iradene hakim olup adam akıllı düşünmen lazım. bir kız içinde kendini harap etmeye değmez bence.

Unutmaya çalışıyorum ama hep aklıma o geliyor.Ama da fazla gayret göstericem unutmaya çalışcam

@gokmavı

Malesef öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighPerformance -- 31 Ağustos 2009; 16:41:04 >
  • Geçmiş olsun. İhtimal varsa tanışın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BX4TC

Geçmiş olsun. İhtimal varsa tanışın bence.

Tanışma olanağım var.Ben ankaradayım o istanbulda.2 hafta sonra arkadaşıma gidicem ama o zamana kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighPerformance -- 31 Ağustos 2009; 16:47:41 >
  • Tuğba Dural dünyadaki en seksi 10 spor yorumcusundan biri değilmiydi?

Bende sadece dış görünüşe bakıp aşık olmayı saçma buluyorum hepimiz adriana lima'ya aşık değilmiyiz

Sen hayranlığı abartmışsın bence biraz 1-2 haftaya geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighPerformance

quote:

Orijinalden alıntı: BX4TC

Geçmiş olsun. İhtimal varsa tanışın bence.

Tanışma olanağım var.Ben ankaradayım o istanbulda.2 hafta sonra arkadaşıma gidicem ama o zamana kadar...

Dertleşmek istersen Ankara' dayım. Benim durum pek bir vahim. İşim paranoyakların felaket senaryolarına kalmış.
  • Bence de Hazal Kayadır.

Kötü bir şey yok bunda olabilir güzel kız yani..
  • himym izleyenleri sizcede robine benzemiyormu
     Birine aşık oldum.Hayattan zevk almıyorum.

Birine aşık oldum.Hayattan zevk almıyorum.

• Yukarıda söylemiş zaten ..
  • ne bedenler tanıdım güzel bir ruhu olmayan, ne ruhlar tanıdım güzel bir bedeni olmayan
  • Fake üyelik açıp bir de kendi resmini koyda karar verelim
  • Tugba DURAL
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighPerformance

Alın söylüyorum tuğba dural.Lütfen dalga geçmeyin.

Hocam o kadın çok güzel kadın sana bakar mı
  • aşık olmamışsın sen güzelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

ne bedenler tanıdım güzel bir ruhu olmayan, ne ruhlar tanıdım güzel bir bedeni olmayan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.