Şimdi Ara

Birine aşık oldum.Hayattan zevk almıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir kıza aşık oldum.Yaşı benden büyük.Kim olduğunu söylemiyorum isterseniz söylerim.Çünkü tanıyan kitlesi var.Yani ünlü anlayın artık.O kadar ünlü değil adriana lima gibi filan.Kendisi de Türk zaten.İnternette resmini tesadüfen gördüğümde bu sefer değişik olduğunu anladım.Bu sefer derken de hayatımda adam akıllı aşık olmamış birisiyim.İlk kez adam akıllı aşık oluyorum galiba.Ama beni bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim.Televizyonda gördüğüm zaman heyecanlanıyorum.Kalbim güm güm atıyor.Bugün bir hayranıyla çekildiği fotoğrafı gördüm.O andan sonra ne oldu ben de anlamadım.Kafam sürekli ona gidiyor.Başka şeylerden zevk almıyorum.Kalbim sürekli güm güm atıyor.Durduk yere heyecanlanıyorum.Heveslenmişsin geçer filan demeyin.Önceden tecrübem var bu zamana kadar geçerdi hayranlık olsa.Resmen sırılsıklam aşığım.Bu konuda tecrübesi olan veya olmayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...

• İmkanın varsa git tanış Ama bence o nede olsa tanınmış sana bakcağını zannetmiyorum havalıdır o şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistem Mühendisi

İmkanın varsa git tanış Ama bence o nede olsa tanınmış sana bakcağını zannetmiyorum havalıdır o şimdi.

Gidip tanışma imkanım var %50 oranında.Ayrıca benle evlenmesini teklif edecek değilim.Sadece unutmak istiyorum ama olmuyor.Acaba gidip tanışsam daha mi iyi olurum?
  • Ben aşık olunca hayat daha bir güzel geliyor.Sen nasıl oluyorda zevk alamıyorsun anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarkDun -- 31 Ağustos 2009; 16:30:54 >
  • merak ettim kim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Datch

merak ettim kim bu
  • @StarkDun

Beni anladığına sevindim kardeş.

@Datch

Kim olduğunu söyleyemem ne işle uğraştığını da söylersem şak diye bulursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Datch

merak ettim kim bu
  • hocam tvdeki birine nasıl aşık oluyosunuz hayret verici bişey

yinede Allah yardımcın olsun ne diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighPerformance

@StarkDun

Beni anladığına sevindim kardeş.

@Datch

Kim olduğunu söyleyemem ne işle uğraştığını da söylersem şak diye bulursunuz.

Dalga geçeni banlarız dostum söle sen Aşık olmak ayıp mı aaaah ahh
  • quote:

Orijinalden alıntı: remove44

hocam tvdeki birine nasıl aşık oluyosunuz hayret verici bişey

yinede Allah yardımcın olsun ne diyim

Beni anla.Mesele aşk olunca engel tanımıyor.

@Creed160

Sağol kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighPerformance -- 31 Ağustos 2009; 16:29:25 >
  • Hazal Kaya ?
  • boş hayallere kapılma sonu daha kötü olur.
  • @ZinedineZidane

Alakası yok.Kim olduğunu sormayın.

@aMiraL*

Ben de kapılmak istemiyorum ama yürek söz dinlemiyor işte.
  • Tanımadığın birine aşık olma olayı her zaman saçma gelmiştir bana. Ama senin durumunu anlayışla karşılamaya çalışıyorum. Fakat anlamadığım biyer var. İnsan aşık olunca hayatın zevkini o an yaşamaya başlar. En imkansız aşklar için şiirler yazılmış ve her daim, o halin güzel olduğu söylenmiştir.
    Hayattan zevk almaya bak tam aksine.. Belki ünlü biri diye çok uzak geliyodur sana..Bilemem..

Tv'de bile görebiliyorsun. Afedersin ama şansına ...
    Göremeyenlerin halini düşün.
  • Kardeş kim bu ya? Ne işle uğraşıyor diyince nasıl bulacaz merak ettim. Bence bulamayız
  • 10 güne unutursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narkolepsi

Tanımadığın birine aşık olma olayı her zaman saçma gelmiştir bana. Ama senin durumunu anlayışla karşılamaya çalışıyorum. Fakat anlamadığım biyer var. İnsan aşık olunca hayatın zevkini o an yaşamaya başlar. En imkansız aşklar için şiirler yazılmış ve her daim, o halin güzel olduğu söylenmiştir.
    Hayattan zevk almaya bak tam aksine.. Belki ünlü biri diye çok uzak geliyodur sana..Bilemem..

Tv'de bile görebiliyorsun. Afedersin ama şansına ...
    Göremeyenlerin halini düşün.

Nokta.
  • bende oldum 4 sene sürdü, halada sürüyor. ama karşılıksız cıktı benimkisi, bitkisel hayata girmiş gibi , susup kalıyordum bir kenarda, hayattan zevk alamıyordum o saaten sonra, yemeden içmeden kesildim, wc yi bile unuttum, banyo edemiyordum bile, hep onu düşünüyordum, dışarı cıksam bir hava, eve gelsem duvarlar bana geliyor idi. neyseki hafifledim, yılların verdigi hafiflik olsa gerek. bence unutmaya bak kardeşim.
  • @Narkolepsi

Doğru söylüyorsun aslında biraz da güzel yanında bakmaya kendimi zorlayacağım çok teşekkürler.

@sonyerikson

Sağol kardeşim unutmaya çalışacağım.Veya daha güzel yanından bakmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighPerformance -- 31 Ağustos 2009; 16:36:12 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.