Şimdi Ara

birini aşık etmek kolay mıdır?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
16.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya peki asik oldugumuz kiz zaten baska birine asiksa nolcak:S

ya yeter artik bitsin bu cileeeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

yok şımart bırak yok yüz verme yok kaç kovalan ..... yok öyle bişey...

maalesef var öyle bişey

belki senin icin gecerli olmayabilir
  • kolay ama bunu ona anlatmak zordur asıl olan senin aşkının ne kadar olduğunu görecek biri değilse sende uğraşma bence değmezzz
  • Ben yaptım ama sırf v harfi yerine özentiler gibi w harfi kullanıp türkçeyi bozduğun için yazmıyorum
  • seni sevmeyen ve seninle öylesine çıkan birinin yanında bence işin olmamalı.bunu ona aynen iletmen yeter.
    quote:

Orjinalden alıntı: Posco

arkadaşlar ben birini sewiom ve şu an onunla çıkıom ama o beni sewmio ölesine çıkıo bunu biliom onu

kendime aşık etmek için neler yapabilirim???? kendime göre bazı yöntemler deniom ama o kadar etkili

olacağını sanmıom zaten aşk bu kolay olunmaz neler yapabilirim yardımlarınızı bekliorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞiRiNeM

arkadaşlar şımart - terk et taktiği hiiiiiççççç mantıklı değil
    hani bir bayanım belirteyim dedim
    eğer sevmiyorsa ağzınla kuş tutsanda fayda etmez

nasıl MSN listene yoğun bir akın var mı? ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Posco

arkadaşlar ben birini sewiom ve şu an onunla çıkıom ama o beni sewmio ölesine çıkıo bunu biliom onu

kendime aşık etmek için neler yapabilirim???? kendime göre bazı yöntemler deniom ama o kadar etkili

olacağını sanmıom zaten aşk bu kolay olunmaz neler yapabilirim yardımlarınızı bekliorm

bence ustune fazla gitme aynısını bnm basıma geldi ve 2 yılıma +cok cok buyuk bir hayalkırıklığına yol actı...
    10 ayda zor topladım kendimi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

Birkaç hafta içinde aşık etmenin yöntemini biliyorum ancak söylemem

hocam druum hayat memat meselesi.yapma soyleyiver gitsin
  • BÜYÜ YAPICAKSIN''...!!
  • Aşk bizlerin üreteceği veya yapabileceği bir olgu değildir.

İnsanın duygularıyla, düşünceleriyle ve hareketleriyle zamanla veya aniden oluşan bir olaydır.

Bir harmandır, istenilen zamanda oluşan bir olgu değildir.

Yapabileceğin tek şey, kendini ona alıştırman, beraber vakit geçirdiğinizde herşeyi unutmanız, yani alternatifsiz olabilmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekreizze -- 2 Ağustos 2006; 20:23:14 >
  • ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün aşık olursa da onun bilceği iş olmasa da onun.......................
  • azından bal damlıyo senin ya sevgi .aşk dediğin şey nedirki elinin kiri yıkayınca gider ama iyi sabunlamam lazım haksızmıyım...haksızsam cvp yazın byyy
  • kolay değildir.
  • bigün adamın birini aradım.
    dedim ki böle böle kız beni sevmiyo felan..
    adamı da tanımıyorum ha..
    adamın cevabı direk şu:
    2 arkadaş 1 eter 1 araba kızı sokakta sıkıştır eteri koklatın arabaya atın kız senindir dedi koptuk yerlere yattık yaa
  • ona bir süre ilgi göster....sonra tamamen ilgiyi alakayı bırak..o senin peşine düşecektir
  • 2-3 haftadan fazla yakınlaşmayın. sonra o sizden bıkıyor sizde ondan bıkıyorsunuz. bi eğlencesi kalmıyor. denedim test ettim
  • Konunun açılma tarihi: 3 Haziran 2006
  • valla arkadaş burada sana öneri verenlerin çoğu erkek o yüzden geçerli olacağını zannetmem zira zaten hepiniz genelde o taktikleri kullanır ve işe yaradığını sanırsınız.
    Bakın şimdi yaş ortalamanızı bilmiyom fakat ben 18 yaşında bi ablanızım tabi benden küçük olnaların haa...
    Şimdi bu zamana kadar seninkisi bir mevzuyla çok karşılaştım.
    Az bilgi verem sevdalı olmak kolay iş değil yardımsız olmaz.

Kardeş sen zaten çıkıyon bununla eğer hiç sevmeseydi zaten evet te demezdi bu iyi yani ilk önce bu yanından bakmak lazım.
    Ama aşık olmamak konusuna gelince herşeyin en güzeli doğal olmaktır bide senin bu kızın kız arkadaşlarının yanına git öğren bakalım nasıl erkeklerden hoşlanıyormuş.
    Şahsen çeşit çeşit insan var ben sana desem onu kıskan ya da her cümlende aşkım canım de onu sevdiğini belli et desem belki bu kız bunları sevmiyordur.
    (ve bence çoğu kız sevmez)
    Sen istersen o olur aşkım tmm aşkım bebeğim bitanem günaydın muck muck iğrenç yaw bunlar sen bence az sert ol taviz verme çok olma bu sefer tılt olur.
    Ölçüyü ayarla bide onun kız arkadaşlarıyla baya bi samimi ol bak bakalım nasıl tepki verecek.

• quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Konunun açılma tarihi: 3 Haziran 2006

oltaya geldik

• quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

bigün adamın birini aradım.
    dedim ki böle böle kız beni sevmiyo felan..
    adamı da tanımıyorum ha..
    adamın cevabı direk şu:
    2 arkadaş 1 eter 1 araba kızı sokakta sıkıştır eteri koklatın arabaya atın kız senindir dedi koptuk yerlere yattık yaa

Tam işin profesörüne denk gelmişsin. O adamı buraya çağırmak lazım ya herkesin ihtiyacı var.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.