Şimdi Ara

birini aşık etmek kolay mıdır?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
16.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar cok saçma gelebilir ama yakın arkadaşım kardeşine aşığım hemde cok fena ne yapmam lazım kız bunun farkında sadece msn den konuşuyoruz aramız iyi :)) az cok laf carptırıyorum ona farkında herseyin ama ona daha cok nasıl yaklaşa bilirim ve nasıl sevdire bilrim kendimi onu cok seviyorum her gece dua etmk nedemk onun için biliyormusunuz :/ off off yardım edin yanıyorum :D ya teklif edersem hayır derse knakim abisi :/ hergün beraberiz cocukla bilmiyor :/ off ne yapcamı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artis34 -- 6 Kasım 2009; 3:19:05 >
  • Mesaj falan da yok, konu kendini uplamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Arkadaşlar öyle diyorsunuzda ben anlatayım.

Nisan başında gibi tanıştık kızla. Msn'de olsun okulda olsun sürekli ilgilendim ve 25 nisan gibi kendisinden hoşlandığımı belirttim. Bana başkasından hoşlandığını ve böyle kalmamızın daha iyi olduğunu söyledi. Ok dedim Neyse sonra 1 hafta kadar falan yine msn'de konuştuk eskisi gibi. Ama sonra ne ben slm verdim ne o slm verdi. Yani 1 mayıstan sonra hiç konuşmadık.

Ama geçen hafta okulda su savaşı yapmıştık bizimkilerle dedi bugün çok komiktiniz falan ordan sonra sohbet ettik yine. 1 ay hiç konuşmadık ama. Şimdide yani bir haftadır sürekli konuşuyoruz ms'de özellikle gece gündüz ve devamlı ben yine eskisi gibi ilgi gösteriyorum.

Ne oluyor şimdi bu.

Hata.Kız 1 ay konuşmucak seninle sonra sen hiç bişey olmamış gibi konuşcaksın devam ediceksin.Pardon ama aptal mısın sen ?

• ilgnç bi durum olmuş gibi
  • Yar bana var.
  • Kaydediyorum buraya.
  • 2006 tarihinde acilmiş Her halde bunu yazan Şahıs Evlenmiştir
  • İLK ÖNCE ONU ŞİMART(2 VEYA 3 AY BOYUNCA)
    MESELA BU ELBİSE ÇOK GÜZEL DURMUŞ ÜZERİNDE
    SAÇIN ÇOK GÜZEL
    ÇOK İYİ BİRİSİSİN
    ÇOK KÜLTÜRLÜSÜN GİBİ ŞEYLER SONRA ONDAN UZAKLAŞMAYA ÇALIŞ...

O SANA DOĞRU GELECEKTİR ZATEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

İLK ÖNCE ONU ŞİMART(2 VEYA 3 AY BOYUNCA)
    SAÇIN ÇOK GÜZEL
    ÇOK İYİ BİRİSİSİN

bunlar her kızın üstünde işe yarıcak diye bi şey yok arkadaşım
    olcağı varsa olur zaten doğal ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan_52

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

İLK ÖNCE ONU ŞİMART(2 VEYA 3 AY BOYUNCA)
    SAÇIN ÇOK GÜZEL
    ÇOK İYİ BİRİSİSİN

bunlar her kızın üstünde işe yarıcak diye bi şey yok arkadaşım
    olcağı varsa olur zaten doğal ol

Hakkaten çoğunda işe yarıyo.Geçen yıl sınıfta kızın birine aynen bu lafları söylüyodum.Üstündeki yakışmış,saçın güzel vs. arkadaşlarla ortama gidincede aynı şeyleri söylüyodum.Ama kızdan hoşlandığım falan yoktu;öylesine diyodum güzel kız diye .Bi ara kestim söylemeyi,baktım kız geldi aynı şekilde noluyoruz falan dedi.Bende neydik ki noluyoruz dedim(!) .Sonra yanlış anlaşılmaları giderdim.Yani farkında olmadan uygulamış oldum bu taktiği

Edit:Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 6 Kasım 2009; 14:16:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Posco

arkadaşlar ben birini sewiom ve şu an onunla çıkıom ama o beni sewmio ölesine çıkıo bunu biliom onu

kendime aşık etmek için neler yapabilirim???? kendime göre bazı yöntemler deniom ama o kadar etkili

olacağını sanmıom zaten aşk bu kolay olunmaz neler yapabilirim yardımlarınızı bekliorm

önce köylü ağzını düzelt
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKiss

quote:

Orijinalden alıntı: Posco

arkadaşlar ben birini sewiom ve şu an onunla çıkıom ama o beni sewmio ölesine çıkıo bunu biliom onu

kendime aşık etmek için neler yapabilirim???? kendime göre bazı yöntemler deniom ama o kadar etkili

olacağını sanmıom zaten aşk bu kolay olunmaz neler yapabilirim yardımlarınızı bekliorm

önce köylü ağzını düzelt

+1903

• Bunun taktiğini bulan Edison kadar büyük bir iş yapmış olur.
  • Bence aşık etmek deilde onu kendine nasıl BAĞLAMALISIN bunu araştır aş bir yere kadar ama bağlanırsa bence senın ıcın dahah ıı olur
  • Her zaman derim, oyunları bırakın doğal olun.

Sizin söylediğiniz taktikler ne yazık ki 20+ kızlara işlemiyor, arkadaşlar.

Kendiniz olmanız yeterlidir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.