Şimdi Ara

Biriniz Bakın Şu Savaşçıma Ya [:D]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben geçenlerde bi savaşçı açtım onun özelliklerini yazayım da siz de bana yardım edin olur mu?

Silah: KDP +9 = Ortalama Zarar %41 / Beceri Hasarı %-13 / Zehirleme Şansı %8 / Sersemleme Şansı %5 /
    Büyü Hızı +8%== Ninjadan Koruyan Taş +3 // Kırık Taş
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Zırh: Aslan Plaka Zırh +9 = Büyü Hızı +12% / Yelpaze Savunması %10 / Max. HP 1500 / Kılıç Savunması %5
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kask: Geleneksel Miğfer +9 = Ateşe Karşı Dayanıklılık %3 / SP Üretimi +15% / Saldırı Hızı +12% / Büyüye
    Karşı Dayanıklılık %5
    Kalkan: Savaş Kalkanı +9 = Çeviklik +8 / Orklara Karşı Güçlü +12% / Sersemlik Karşısında Bağışıklık /
    Yarı-İnsanlara Karşı Güçlü +5%
    Ayakkabı: Deri Ayakkabı +9 = Oklardan Korunma Şansı +10% / Max HP 1000 / Saldırı Hızı +12% / Kritik
    Vuruş Şansı +5%
    Bilezik: Tahta Bilezik +9 = %15 Iki Kat Eşya Düşme Şansı / Max HP 1500 / 3% Delici Vuruş Için Şans /
    Max SP 50
    Küpe: Tahta Küpe +9 = Yarı-İnsanlara Karşı Güçlü +8% / Zehre Karşı Koyma 6% / Kılıç Savunması 10% /
    Hayvanlara Karşı Güçlü 10%
    Kolye: Tahta Kolye +9 = Kritik Vuruş Şansı +5% / Yelpaze Savunma %10 / HP Üretimi +15% / 12% Exp
    Bonus Şansı
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    Skiller =

Hava Kılıcı M3 - Öfke 14 - Kılıç Çevirme 1 - Hamle 1 - 3 Yönlü Kesme 1
    =====================================================================
    Ek olarak: Rüzgarın Ayakkabıları
    Ve Level: 35
    Ne yapmalıyım ben bu chara beyler?? Söylerseniz olurum

• Bide beyler bol bol EP' im var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcevsq126 -- 20 Kasım 2012; 15:52:33 >
  • bence yanlış itemleri efsunlamışsın +9 savaş kalkanı tahta küpe vs. bu itemlere efsun basılmaz efsunlarını boşa harcamışsın kdp çok iyi onda kavrama ve savaşçı taşı olmalıydı eğer epin varsa eple efsun al güzel efsunları efsunla +9 gümüş abanoz ejder fln böyle baya sağlam olursun
  • kardeş biliyorum yanlış itemleri efsunladık ama çok pahalı satıyolar para yok :D o yüzden şimdilik bunlarla geçinecem
  • yahu bu ne bu hesabım da yemiş bune ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcevsq126

yahu bu ne bu hesabım da yemiş bune ya

Ban sebebi neymiş? Eğer hile vb. kullanımsa kanıt isteyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

quote:

Yok ya hile değil kdp 41 ort ya adamlar kdpni göster fln diyolardı gösterdiğim adamın biri foto almış kdpnin sonra demiş gmye bu adam efsun botu kullanıyo ve gmde inanmış tabi... sonuç olarak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

quote:

Yok ya hile değil kdp 41 ort ya adamlar kdpni göster fln diyolardı gösterdiğim adamın biri foto almış kdpnin sonra demiş gmye bu adam efsun botu kullanıyo ve gmde inanmış tabi... sonuç olarak

Kusura bakmayın ama anlattığınız pek inandırıcı gelmedi.

• arkadaş niye yalan söyliycem baska hesabımla aynı servere girdim dedim ben YouShift im oda anlattı böyle böyle oldu ondan banlanmışın diye
  • metin2 oynanırmı ya herkes hileci 3 yıl önce 1 ay oynamıştım o zamanlar bile hileden geçilmiyodu
  • quote:

Bide beyler bol bol EP' im var...

Desene Oyunu Ep yatırıon

Millet Para Bulmuş Oyuna Yatıro :)
  • quote:

Beyler ben geçenlerde bi savaşçı açtım onun özelliklerini yazayım da siz de bana yardım edin olur mu?

Silah: KDP +9 = Ortalama Zarar %41 / Beceri Hasarı %-13 / Zehirleme Şansı %8 / Sersemleme Şansı %5 /
    Büyü Hızı +8%== Ninjadan Koruyan Taş +3 // Kırık Taş
    Zırh: Aslan Plaka Zırh +9 = Büyü Hızı +12% / Yelpaze Savunması %10 / Max. HP 1500 / Kılıç Savunması %5
    Kask: Geleneksel Miğfer +9 = Ateşe Karşı Dayanıklılık %3 / SP Üretimi +15% / Saldırı Hızı +12% / Büyüye
    Karşı Dayanıklılık %5
    Kalkan: Savaş Kalkanı +9 = Çeviklik +8 / Orklara Karşı Güçlü +12% / Sersemlik Karşısında Bağışıklık /
    Yarı-İnsanlara Karşı Güçlü +5%
    Ayakkabı: Deri Ayakkabı +9 = Oklardan Korunma Şansı +10% / Max HP 1000 / Saldırı Hızı +12% / Kritik
    Vuruş Şansı +5%
    Bilezik: Tahta Bilezik +9 = %15 Iki Kat Eşya Düşme Şansı / Max HP 1500 / 3% Delici Vuruş Için Şans /
    Max SP 50
    Küpe: Tahta Küpe +9 = Yarı-İnsanlara Karşı Güçlü +8% / Zehre Karşı Koyma 6% / Kılıç Savunması 10% /
    Hayvanlara Karşı Güçlü 10%
    Kolye: Tahta Kolye +9 = Kritik Vuruş Şansı +5% / Yelpaze Savunma %10 / HP Üretimi +15% / 12% Exp
    Bonus Şansı
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    Skiller =

Hava Kılıcı M3 - Öfke 14 - Kılıç Çevirme 1 - Hamle 1 - 3 Yönlü Kesme 1
    Ek olarak: Rüzgarın Ayakkabıları
    Ve Level: 35
    Ne yapmalıyım ben bu chara beyler?? Söylerseniz olurum

artis gel sana tek atıyım :D 96 savaşçım var 4 p itemlerde full savunma

• 4everdobra neyin kafasını yaşıyosun
  • bol bol ep varsa efsun yap ezik itemlere sat para yap iyi item yap sonra bana cevap yaz itemleri aldığında söyleyim sana efsunları
  • neyin kafasındasınız abicim ya diyorumki ban yedim ban daha şunu yap bunu yap diyosunuz
  • abi ne yaptın sen 35 levelda ep mi alınır
  • Konuyu uzatmaya gerek yok beyler. Ban yedim işte olay bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.