Şimdi Ara

Birisi icimi rahatlatsın!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu sene 4. girişim yaş oldu 21. gecen seneki puanım iyiydi. ama girmedim. odtu ulus.ilş. istiyordum. bu sene yine girmeye karar verdim ve sıktım dişimi. sınavdan onceki netlerimde ygs hedefimi tutturuyordum. fen haric full'e yakın yapıyordum. fenden de 7 8 tane yapıyordum. amma velakin aklıma gelebilecek en kotu sonucla karşılaştım. nası boyle oldu bende anlamadım.

turkce: 39
    mat : 25
    sosyal: 30
    fen : 2

boyle bişi başıma gelecegini hic ummazdım. ben şimdi kafamı nerelere vurabilirim bilmiorum.

sadece şunu diyin bana. bu netlerle; lys'ye iyi bi calışmayla ankara siyasal yada hic olmazsa istanbul siyasala girebilirmiyim? hic bi fikriniz yoksa da biişiler deyin icim rahatlasın.

• sakin ol kafanı vurma bir yere lazım olcak sana

okul puanınıda yazarsan daha başka şey yazıcam.
  • Netlerin gayet iyi genele göre merak etme.160 sorudan 130 neti geçersen istediğini elde edebilirsin lys tm'de bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

sakin ol kafanı vurma bir yere lazım olcak sana

okul puanınıda yazarsan daha başka şey yazıcam.

okuldan 60 gelecek sanırım 75 uzerinden.
  • Hemen hemen aynı durumdayız ve bana 40-45 civarı okul puanı geliyor, beterin beteri var yani...
    Bence asıl LYS'ye, YGS gibi çuvallatacak sorular geleceğini sanmıyorum, 3 edebiyat 3 matematik fazla yaparsın. Puanlar da biraz düşer bu sene, işi kurtarırsın.
  • ygs 5 puanın 400
    ygs 6 puanın 360 (geçen yılki 2010 ygs katsayılarına göre 1-2 puan ekleyip öyle yazdım bu sene zor diye,tabii önemli olan sıralama)

okul puanın 60 ise. elimde lys katsayıları olmadığı için ,kafamdan hesaplıyorum.

mat 50
    geo 30
    edebiyat 56
    coğrafya 24 full yaparsan max. 525-30 gibi bir puan alabilirsin. geçen yılki odtünün puanı 488.

tabii önemli olan tm-2 de 6-7 bine girmek.yani şansın var oldukça.önemli olan çalışıp mat 2 yi edebiyatı bu kadar yapabilir misini? full e ne kadar yakın yaparsan o kadar rahatça girme şansın artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelenbevili172hhc -- 30 Mart 2011; 1:45:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

ygs 5 puanın 400
    ygs 6 puanın 360 (geçen yılki 2010 ygs katsayılarına göre 1-2 puan ekleyip öyle yazdım bu sene zor diye,tabii önemli olan sıralama)

okul puanın 60 ise. elimde lys katsayıları olmadığı için ,kafamdan hesaplıyorum.

mat 50
    geo 30
    edebiyat 56
    coğrafya 24 full yaparsan max. 525-30 gibi bir puan alabilirsin. geçen yılki odtünün puanı 488.

tabii önemli olan tm-2 de 6-7 bine girmek.yani şansın var oldukça.önemli olan çalışıp mat 2 yi edebiyatı bu kadar yapabilir misini? full e ne kadar yakın yaparsan o kadar rahatça girme şansın artar.

dostum cok teşekkur ederim yorumun icin.

tabi daha olmedik bişi bitmiş degil macın ikinci yarısı var amma, cok buyuk hedeflerle ygs'ye girip boyle zıt bir sonucla cıkınca insanın ister istemez morali bozuluyo.

ayrıca forumdakilerin netleri hakikaten cok iyi. onları gordukce de moral kalmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.