Şimdi Ara

BİRİSİ PREMİUM ALMA OLAYINI ANLATABİLİRMİ?DEMİN DENEDİM OLMADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİRİSİ TAM OLARAK ANLATABİLİRMİ KNİGHT PREMİUM ALMANIN SON HALİNİ

• ne diyo adresmi yaz diyo
  • bak oyuna girip p ye basacan
    birini sececen bp gp sp vs check it die cen sonra uyeliklerin varsa en son ben paypa dan aldım ama sımdı ne bilmiom oradan alacan hemen gelmio bi 5 dk ortalıkta dolas gelio pre ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDadonis

ne diyo adresmi yaz diyo

BAŞTAN SONA KADAR ANLATIRSAN ÇOK SEVİNİRİM KANKA

ÇÜNKÜ CHARI BAŞKASINA VERİORUM O DENİOR
  • www.clickandbuy.com dan mesai saatlerinde account acıorsun telefonuna bi onay mesajı gelio onu yazıon ve acc unu actırmış oluosun sonra powerup store dan istediini al çok basıt bi olay
  • quote:

Orjinalden alıntı: orpitik

www.clickandbuy.com dan mesai saatlerinde account acıorsun telefonuna bi onay mesajı gelio onu yazıon ve acc unu actırmış oluosun sonra powerup store dan istediini al çok basıt bi olay

demekki mesai saati deil ölemi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LiDeR:::

quote:

www.clickandbuy.com dan mesai saatlerinde account acıorsun telefonuna bi onay mesajı gelio onu yazıon ve acc unu actırmış oluosun sonra powerup store dan istediini al çok basıt bi olay

bende gece almayı denedim ama olmamıştı sonraki gun oğlen 11 civarı aldım ve oldu sonrada premi aldım şimdi cok mutluyum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: :::LiDeR:::

quote:

bende gece almayı denedim ama olmamıştı sonraki gun oğlen 11 civarı aldım ve oldu sonrada premi aldım şimdi cok mutluyum

peki kanka bişi sorcambu üyelik olayı nedir ben tam anlamadım yani clickandbuya üyelik felan dior pek anlayamadım.istersen msnden konuşalım lütfen annat şunu bana pls

• tam anlamadim ben ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo

tam anlamadim ben ya

hooorrrtttt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.