Şimdi Ara

Birisini İzlediğini Şey Edemiyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bendemi var sadece eğer bi film yada dizi tutarsa halkımız arasında herkez konuşmaya başladıysa ben o şeyi izleyemiyom. Kötü mötü olduğundan diil basbaya izleyemiyom sadece pek adı söz edilmeyen dizi ve filmleri izleyebiliyom. Mesela bi alacakaranlıktan nefret ediyom veya Lost prison break nefret ediyom. Bu sırada moda olan spartaküsten nefret ediyom hepsi ii film olabilir ama kızlar bile hatta 10 yaşındaki bebeler bile izliyince kendime yediremeyip izleyemiyom. Sizde varmı böle bişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

• quote:

Orijinalden alıntı: raguerradelosmundos

Bendemi var sadece eğer bi film yada dizi tutarsa halkımız arasında herkez konuşmaya başladıysa ben o şeyi izleyemiyom. Kötü mötü olduğundan diil basbaya izleyemiyom sadece pek adı söz edilmeyen dizi ve filmleri izleyebiliyom. Mesela bi alacakaranlıktan nefret ediyom veya Lost prison break nefret ediyom. Bu sırada moda olan spartaküsten nefret ediyom hepsi ii film olabilir ama kızlar bile hatta 10 yaşındaki bebeler bile izliyince kendime yediremeyip izleyemiyom. Sizde varmı böle bişi.

bendede var.verdiğin örneklerede tam olarak uyuyorum
  • bende herkesin sevdiğini sevmiyom, herkesin güzel dediğine güzel demiyom olur öle
  • bu kendini bir mok sanıp diğerlerinden farklı olmaya çalışma sendromu. bir mok olmadığını anlayınca geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütün iyi yapımlar(ülkemiz dizilerinde düdüklemeli yapımlar) izlenir haliyle , siz gidin kendiniz film/dizi çekin kendi aranızda izleyin.

Hem böyle delice takıntılarınız da olmaz.
  • spartacus hariç diğerlerine de uyuyorum. iyi noktaya değinmişsin.

spartacus ta can sıkıntısından zorla başladım yoksa hiç niyetim yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber�

Bütün iyi yapımlar(ülkemiz dizilerinde düdüklemeli yapımlar) izlenir haliyle , siz gidin kendiniz film/dizi çekin kendi aranızda izleyin.

Hem böyle delice takıntılarınız da olmaz.

Türk dizilerinden nefret ederim. Ben Breaking bad, 24, merlin, Unnatural History vs izliyom işte. Çoğuda ülkede çok aşırı popüler diil tamam biraz popüler olabilir ama lost gibi falan diil. Arkadaş doğru sölüyo kendimi mok gibi hissediyom şimdi anladım.
  • o değil de herkesin izlediği şey iyidir. öyle olduğundan herkes izler. herkes izliyo sonra herkes bişeyler ekleye ekleye anlatıyo biz daha izlemeyince gereğinden fazla abartılmış oluyo beklenti aşırı yükseliyo öyle olunca beklediğimiz gibi çıkmayınca iyi de olsa insan beğenmiyo bu böyle bi süre gidince vücut kendini korumaya almak için nasılsa beğenmicem diye önyargı yapıyo böyle izletmiyo. yani sorumlu önceden izleyenler
  • ben herkesin dinlediği müziği dinleyemiyom..verdiğin örneklerde alacakaranlık ve spartacus bana uyuyo hiç izlemedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.