Şimdi Ara

Biriyle tanıştım ciddi düşünüyorum ama sevgilisini kaybetmiş.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

Kendi hayatın için en iyisini yapmışsın.

Kızı gerçekten isteseydin (sadece güzelliğinden etkilenmeseydin)

Kızla uzun süre arkadaş kalıp tanısaydın karakterinide bilip sevebilseydin.

Kızı bırakmazdın.

Bana göre; çok erken karar vermişsin. Arkadaş olarak devam edip zamanla ne olucaksa olmalıydı. Bu tarz insan sana yamuk yapmaz. Bu devirde bunu bulmakta kolay değil. Düşünsene 1 sene önce sevgilin ölüyor. Ve sen 1 sene sonra birine şans verebilme cesaretini buluyorsun. O insanı büyük birşey olmadıkça bırakırmısın? Karar verirken duygularına yenik düşmüşsün aceleci davranmışsın. Bu tarz şeyleri yüz yüze söylemeni tavsiye ederim. Çoluk çocuk gibi ciddi konuları whatsapp'tan konuşursan o ilişki ilişki olmaktan çıkıyor.

Özet: Arkadaş olarak devam et zamana bırak. Kızdan özür dile çok içmiştim kötüydüm farkında olmadan yazdım dersin kıvırırsın. Başka türlü dönmez bu olay

Haklısın hocam zaten telefonda 2 saat konuştuk whatsapptan o yazıyı yazdıktan sonra öyle karar verdik..

Şuan biraz zaman vericem zaten kız "GÖRÜŞÜRÜZ İNŞ" diyerek ayrıldı benden ve bende öyle ayrıldım..

Biraz büyüsün bazı şeyler düzelinceye takip edicem bu kızı ondan sonra tekrar ciddi düşünüp karşısına çıkmayı düşünüyorum

(Ama büyük ihtimal ailesi zorla görücü üsulü verecek kızı çünkü benimle konuştuklarını öğrenmiş ve kızmışlar)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

Kendi hayatın için en iyisini yapmışsın.

Kızı gerçekten isteseydin (sadece güzelliğinden etkilenmeseydin)

Kızla uzun süre arkadaş kalıp tanısaydın karakterinide bilip sevebilseydin.

Kızı bırakmazdın.

Bana göre; çok erken karar vermişsin. Arkadaş olarak devam edip zamanla ne olucaksa olmalıydı. Bu tarz insan sana yamuk yapmaz. Bu devirde bunu bulmakta kolay değil. Düşünsene 1 sene önce sevgilin ölüyor. Ve sen 1 sene sonra birine şans verebilme cesaretini buluyorsun. O insanı büyük birşey olmadıkça bırakırmısın? Karar verirken duygularına yenik düşmüşsün aceleci davranmışsın. Bu tarz şeyleri yüz yüze söylemeni tavsiye ederim. Çoluk çocuk gibi ciddi konuları whatsapp'tan konuşursan o ilişki ilişki olmaktan çıkıyor.

Özet: Arkadaş olarak devam et zamana bırak. Kızdan özür dile çok içmiştim kötüydüm farkında olmadan yazdım dersin kıvırırsın. Başka türlü dönmez bu olay

Haklısın hocam zaten telefonda 2 saat konuştuk whatsapptan o yazıyı yazdıktan sonra öyle karar verdik..

Şuan biraz zaman vericem zaten kız "GÖRÜŞÜRÜZ İNŞ" diyerek ayrıldı benden ve bende öyle ayrıldım..

Biraz büyüsün bazı şeyler düzelinceye takip edicem bu kızı ondan sonra tekrar ciddi düşünüp karşısına çıkmayı düşünüyorum

(Ama büyük ihtimal ailesi zorla görücü üsulü verecek kızı çünkü benimle konuştuklarını öğrenmiş ve kızmışlar)

"Biraz büyüsün bazı şeyler düzelinceye takip edicem bu kızı ondan sonra tekrar ciddi düşünüp karşısına çıkmayı düşünüyorum"
    6 ay 1 sene 2 sene sonra bu konuya tekrar gir ve "elin kısmeti varsa para bağdattan gelir" "kaçan trene binemezsin" cümlelerini oku

üst üste ileriyi göremeyen kararlar vermişsin dostum. senin için en iyisini isterim fakat ihtimalleri düşürüyorsun.

Kader hocam ne yapıyım

Ben gizli kapaklı iş yapamam

Kız zaten Daha 2. günde gel babamla annemle tanış dedi...!

25 yaşında biriyim 17 yaşındaki kız için bi babanın veya annenin karşısına çıkıp nedicem ben ?

Rezillik diz boyu..

• Em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Em onu

Beklediğim yorum geldi

Benim yerimde başkası olsa inan emerdi..

Çünkü hem güzel hemde saf kızdı ne desem yapardı ama istemedim..
  • Sana bir tavsiye. Hic bulasma.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.