Şimdi Ara

Biriyle tanıştım ciddi düşünüyorum ama sevgilisini kaybetmiş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk defa böyle bi konu açtım daha önce açanlar vardı onları gördüğüm için bende açıyım dedim

Kafam çok karışık kızla düğünde bakıştık numarasını aldım 3 gündür konuşuyoruz
    Herşey güzel gidiyor fakat sevgilisini 1 sene önce trafik kazasında kaybettiğini ve unutamadığını söyledi
    Seni seviyorum diyemeden kaybettim dedi ve bende fazla üzülmesin diye konuyu kapattırdım bide yaş farkı var o 18 ben 25

Neyse kız bana karşı bişeyler hissediyor ama ben bu olayı öğrenince şok oldum.
    Bellide ettim düşünmem gerek senin yaralarını sarabilecekmiyim acaba diye
    Konuşmadık saatlerdir
    Güzelde kız kaybetmek istemiyorum sevgilisi öldükten sonra ilk defa bana açılmış hep tersliyomuş erkekleri

Sizce nasıl bir yol izlemeyelim??

Not: ona küçük sürprizler yapmıcam demeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFAMaster10 -- 30 Ağustos 2016; 18:54:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yara bandı olmayı göze alamazsan koşarak uzaklaş.

• Sevgilisini kaybeden bir kişinin sevgilisi olmak sabır ister. İhanet ettiğini düşünecek, onu özleyecek, mezarına gidecek. Birlikte yaptığınız bir şey onu hatırlatacak, mutluyken ağlayabilir. Vs vs.. Sabırlıyım diyorsan, alttan alırım diyorsan olur zamanla
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

Evet arkadaşlar öncelikle merhabalar

ilk defa böyle bi konu açtım daha önce açanlar vardı onları gördüğüm için bende açıyım dedim

Kafam çok karışık kızla düğünde bakıştık numarasını aldım 3 gündür konuşuyoruz
    Herşey güzel gidiyor fakat sevgilisini 1 sene önce trafik kazasında kaybettiğini ve unutamadığını söyledi
    Seni seviyorum diyemeden kaybettim dedi ve bende fazla üzülmesin diye konuyu kapattırdım bide yaş farkı var o 18 ben 25

Neyse kız bana karşı bişeyler hissediyor ama ben bu olayı öğrenince şok oldum.
    Bellide ettim düşünmem gerek senin yaralarını sarabilecekmiyim acaba diye
    Konuşmadık saatlerdir
    Güzelde kız kaybetmek istemiyorum sevgilisi öldükten sonra ilk defa bana açılmış hep tersliyomuş erkekleri

Sizce nasıl bir yol izlemeyelim??

Not: ona küçük sürprizler yapmıcam demeyin

kız bir gün onu unutur başkalarına yar olur

ama sana yar olmayacak

• Yas farki senin icin sorun degilse sikinti yok gibi

• Biliyorum..
    İlk aşkı bide..
    Kızın psikolojiside bozuktur..
    Of

• Acımalı davranma bir kere. psikolojik olarak yardımcı olacaksanda çok fazla ileri gidip tepene çıkmasına neden olma. kızlar kendilerine iyilik yapan erkeklerden fazla hoşlanmayabiliyorlar dün tescil ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Millet düğünde bakışıp numara alıyor vaybeee

• numara nasıl aldın merak ettım.tanıdık vs yoksa ozguvenlemı

• Sevgilisini bir hafta önce kaybetmiş hemen bakışmalara, faaliyete başlamış.. O da güzel. Vallahi her şey müstehak bunlara.
  • Ben çapkın fln değilim arkadaşlar düğünlerede sık gitmem sevmemde

Kızdan etkilendim karşılıklı oynadık fln sonra bizim küçük kız kuzen görmüş bizi gidip numarasını aldı sonrada zaten kız bana söyledi
    İyi bi taktikle aldın numaramı yoksa ölsen vermezdim diye

• 18-25
    çok mantıklı cidden
    olayı söylemiyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.O.B.

Sevgilisini bir hafta önce kaybetmiş hemen bakışmalara, faaliyete başlamış.. O da güzel. Vallahi her şey müstehak bunlara.

1 sene olmuş hocam
    İyi okuyun

• quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

18-25
    çok mantıklı cidden
    olayı söylemiyorum bile

Haklısın mantıklı etik değil ama görünüşü 20 gibiydi ne yapıyım etkilendim ve tanıştım.

Zaten kendiside söylüyo keşke 20 fln olsaydın diye

• FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    Ölsen vermezdim demiş ya neyse şimdi bir espiri yapardım ama ölü üzerinden espiri yapılmaz.

18 diyorsun o kesin daha dolduruyordur 18 olmamıştır 17 olsa 1 sene önce 16 idi 15-16 yaşında tanışıp sevgili olmuş ve unutamıyor muymuş? O yaşta ki sevgi aşk ne kadar büyük olacak Allah aşkına.Bence sen olayı iyi araştır doğruluğunu teyit et sonra benim için öldü dedim ben sana gibi bir şey çıkmasın

• Zaten başlamadan bitirmeyi düşünüyodum
    Yazılanlar tuz biber oldu..
    Hayırlısı ne ise o olsun..
    Bu mesaja eklenen görseller:

Biriyle tanıştım ciddi düşünüyorum ama sevgilisini kaybetmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFAMaster10 -- 30 Ağustos 2016; 19:29:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Ölsen vermezdim demiş ya neyse şimdi bir espiri yapardım ama ölü üzerinden espiri yapılmaz.

18 diyorsun o kesin daha dolduruyordur 18 olmamıştır 17 olsa 1 sene önce 16 idi 15-16 yaşında tanışıp sevgili olmuş ve unutamıyor muymuş? O yaşta ki sevgi aşk ne kadar büyük olacak Allah aşkına.Bence sen olayı iyi araştır doğruluğunu teyit et sonra benim için öldü dedim ben sana gibi bir şey çıkmasın

O yaşlarda ilk aşkı ve bu kızı çok sevmiş ama kız belli edemeden çocuk trafik kazasında ölmüş
    (yada öldü kıymete bindi)
    Ne olursa olsun ergenlik çağında büyük travma

• Kuzeni kızın babasına gidip söylemiş
    Erkeklerle telefonda konuşuyo diye kız aradı teselli ettim (baya tartışmış babasıyla)
    Senden daha iyisini bulamam fln dedi
    Bende bulursun daha gençsin dedim
    Başlamadan bitti

Yakın beyler

• sana mi yakalim kiza mi yakalim. 2 kere yakmayalim pakede yazik

not: sigara icmiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.