Şimdi Ara

Birkaç Mehmet şehit oldu diye gündemi oyalamaya gerek yok.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler. Açıklamamı yapıyorum. Yani PKK birkaç yeri bombaladı diye, birkaç Mehmet'i şehit etti diye gündemi oyalamaya sarsmaya gerek yok. Yani bu olaylar oldu diye meclisi mi toplayacağız? Beyler herkes bu lafları bu saniyeye kadar benim söylediğimi sandı. İçten içe bana celallendi ama ne yazık ki bu sözleri ben söylemiyorum. Şimdi içinizdeki kısım yani her iki kişiden birinin verdiği kısım da sinirlendi mutlaka ama üzgünüm size söylüyorum bu sözleri Bakan Hüseyin Çelik söyledi :) Şimdi yumuşadınız mı? Şöyle bir olgu yaratıldı. Birisi bu sözleri dışarıda söylerse kırarsın ağzını burnunu. Eyvallah, kızarsın sinirlenirsin. Ama bu sözleri senin partinden bir adam söylerse sıkıntı yok. Ben örneğini biliyorum. Bunu söyledim, bu sözleri söyledim çocuk koyu partili. Bana nasıl kızdı. Dövecekti. Ama dedim bunu Hüseyin Çelik söyledi. Bakan herif dedim. Bakan söyledi bunu. Ondan sonra şöyle bir tavır vardı bebede, haa tamam o zaman. Ulan niye o zaman tamam? Niye ben söyleyince sinirleniyonda onlar söyleyince bişey yok? Körü körüne inanmışlar.

• söylediğine dair video, haber yazısı vs var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: occupant

söylediğine dair video, haber yazısı vs var mı?

https://www.facebook.com/photo.php?v=123822997763477
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

Kardeş video yayınlarsın yayınlarsın bitmez bunlarda video :) Helal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.