Şimdi Ara

Birkaç öneri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Aracımın ön kısmına fazla abartılmayacak şekilde bi kaç dokunuş daha yapmak istiyorum. Ilk başta resmini yollayayım.

Birkaç öneri..
     Birkaç öneri..

Bu arada son gün ön cama turuncu renkli bi Low and Slow yazısı çıkardım yapıştırdım ve lipi piano blacke boyadım Izgaraya yaptığım siyah folyoyu çıkarmayı düşünüyorum. Aslında ben o kısmı hiç istemiyorum. O olmasa mükemmel bi görüntü olacak ama o da uğraştırır sanırım.

Şimdi sizlerden yarın pazar pazar uğraşabileceğim birkaç öneri istiyorum. Aklınıza gelenleri söylerseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynalar siyah veya kendi renginde olmalı, en yakışacak şey ise farı söküp reflektör yerlerinin dışındaki yerleri siyah yapmanız yani far karartma ve yazılardan arındırın aracı
  • Öncelikle aynalar turuncu ne alaka.? Arkadaşın dediği gibi ya kendi renginde kalsın yada siyah yap. işaretlediğim yerlere birar tane Led taksana çok şık durur. Alt ızgaraya siyah folyo kaplaması gibi bir şey var onuda çıkart bence aracın orjinal rengi çok daha iyi duruyor.
     Birkaç öneri..
  • O turuncu aynalar bildiğiniz apachiye döndermiş aracı.

Led,xenon,logo boyası,kaput havalandırması gibi şeyler yapılabilir.

• Aynaların turuncu olması hoşuma gidiyor. Çünkü kaliperler çıtadaki 1,4 yazısı ön camdaki turuncu yazı alt lipteki yazılarla uyumlu diye düşünüyorum.

Evet ızgaradaki folyo benimde hoşuma gitmedi hiç. Onu sökmeyi düşünüyorum ama karanlıkta o ızgara boş gibi göründüğü zaman güzel bi görüntü oluyor. Kesmeyi düşünürsem de bayağı iş çıkacak.

Farın içini boyamayı düşündüm ama orjinali daha cok hoşuma gidiyor nedense.

Led düşünmüyorum sevmiyorum çünkü daha önce ön logonun altına yapmıştım geri söktüm. Xenon zaten var ama sabahları hoş duracak bir şey istiyorum. En azından bir dokunuş daha.

• kaputu carbonfiber bantlarla kaplama olabilir.
  • İyi böyle bence, aynalar dışında...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence iyi böyle (aynalar hariç). Bozmayin derim.ama hafif siyah far filmi olabilir

• tamponları pembe yapabilirsin,daha çok dikkat çekersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

tamponları pembe yapabilirsin,daha çok dikkat çekersin

:) Çok komiksin.

• Kardeş, kendi zevkin saygı duyarım kendi görüşümü de yazmayacağım ama birkaç il-ilçe ismi yazacağım onlar fikir verir. Ankara, Kayseri, Kocaeli, İzmir-Buca... Buralar çok sakat yerler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.